1
Tambah menyang favorit

Studio Seni Ballymore Eustace

Diubengi dening lapangan, satwa lan pitik warga, studio nawakake kelas seni lan lokakarya kanggo kabeh umur.

Naas

Seni & Budaya
Curragh
Tambah menyang favorit

Jaran Balapan Irlandia

Horse Racing Ireland (HRI) minangka panguwasa nasional kanggo balapan kanthi lengkap ing Irlandia, kanthi tanggung jawab kanggo pamrentahan, pengembangan lan promosi industri kasebut.

Newbridge

Kildare Berkuda
Perpustakaan Kildare
Tambah menyang favorit

Layanan Perpustakaan Kildare

Layanan Perpustakaan Kildare duwe perpustakaan ing kabeh kutha Kildare lan ndhukung 8 perpustakaan paruh wektu ing saindhenging kabupaten.


Seni & Budaya
Sinau Internasional 11
Tambah menyang favorit

Sinau Internasional

Didegake ing 2013, Sinau Internasional minangka tim wong sing setya ngembangake kesempatan sinau ing luar negeri sing bisa diakses, terjangkau, lan adil.


Seni & Budaya
Monasterevin 5
Tambah menyang favorit

Kutha Rapi Monasterevin

Kutha Monasterevin Tidy minangka salah sawijining komunitas lokal ing kutha cilik ing Kildare sing nuduhake katresnan sing luar biasa kanggo kabupaten.

Kildare

Outdoors
Kutha Anyar Rapi
Tambah menyang favorit

Kutha Anyar Rapi

Newbridge Tidy Towns minangka klompok komunitas sing kerja keras kanggo nggawe kutha dadi papan sing luwih apik kanggo dipanggoni, bisa digunakake lan bisnis.

Newbridge

Outdoors
Swasana ati
Tambah menyang favorit

Teater Moat

Dibentuk ing taun 1950-an, Moat Club digawe kanggo nyedhiyakake Naas fasilitas sing cocog kanggo drama lan tenis meja. Bangunan Teater Moat pisanan dadi [...]

Naas

Seni & Budaya