Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

1
Tambah menyang favorit

Studio Seni Ballymore Eustace

Dikelola dening Artis lokal Fiona Barrett, Ballymore Eustace Art Studio dumunung ing njaba desa Ballymore Eustace ing County Kildare. Diubengi sawah, satwa lan pitik warga […]

Athy

Seni & Budaya
Curragh
Tambah menyang favorit

Jaran Balapan Irlandia

Horse Racing Ireland (HRI) minangka panguwasa nasional kanggo balapan kanthi lengkap ing Irlandia, kanthi tanggung jawab kanggo pamrentahan, pengembangan lan promosi industri kasebut.

Newbridge

Warisan & Sejarah
Perpustakaan Kildare
Tambah menyang favorit

Layanan Perpustakaan Kildare

Layanan Perpustakaan Kildare duwe perpustakaan ing kabeh kutha Kildare lan ndhukung 8 perpustakaan paruh wektu ing saindhenging kabupaten.


Seni & Budaya
Monasterevin 5
Tambah menyang favorit

Kutha Rapi Monasterevin

Kutha Monasterevin Tidy minangka salah sawijining komunitas lokal ing kutha cilik ing Kildare sing nuduhake katresnan sing luar biasa kanggo kabupaten.

Kildare

Outdoors
Kutha Anyar Rapi
Tambah menyang favorit

Kutha Anyar Rapi

Newbridge Tidy Towns minangka klompok komunitas sing kerja keras kanggo nggawe kutha dadi papan sing luwih apik kanggo dipanggoni, bisa digunakake lan bisnis.

Newbridge

Outdoors
Swasana ati
Tambah menyang favorit

Teater Moat

Dibentuk ing taun 1950-an, Moat Club digawe kanggo nyedhiyakake Naas fasilitas sing cocog kanggo drama lan tenis meja. Bangunan Teater Moat pisanan dadi [...]

Naas

Seni & Budaya