Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Ngupaya Negara Abbeyfield Farm 1
Tambah menyang favorit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pimpinan Irlandia ing buron luar negeri, nawakake Clay Pigeon Shooting, Range Air Rifle, Memanah lan Pusat Berkuda.

Klotan

Petualangan & Kegiatan
Udara 2
Tambah menyang favorit

Pusat Hiburan Airtastic Celbridge

Ing Airtastic Celbridge, seneng-seneng kabeh umur! Kegiatan kasebut kalebu 8 lorong sepuluh pin Bowling Alley, Lapangan Golf Mini Bertema Space anyar, Soft Play sing gedhe-gedhe […]

Celbridge

Tur Kapal Athy 1
Tambah menyang favorit

Tur Kapal Athy

Tur prau sing nggumunake ing The Barrow & Grand Canal kanthi pemandangan megah lan fitur ambegan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
1
Tambah menyang favorit

Studio Seni Ballymore Eustace

Dikelola dening Artis lokal Fiona Barrett, Ballymore Eustace Art Studio dumunung ing njaba desa Ballymore Eustace ing County Kildare. Diubengi sawah, satwa lan pitik warga […]

Athy

Seni & Budaya
Bargetrip.ie 10
Tambah menyang favorit

Bargetrip.ie

Mlaku plancongan santai liwat deso Kildare kanthi tongkang kanal tradisional lan temokake crita babagan saluran banyu.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Pet Peternakan Clonfert 9
Tambah menyang favorit

Pet Pet Clonfert

Dina sing diisi kanthi nyenengake kanggo kulawarga kanthi macem-macem kegiyatan kalebu tur sing dipandu lan plancongan pertanian sing apik.

Maynooth

Outdoors
Donya 3
Tambah menyang favorit

Taman Hutan Donadea

Donadea nawakake macem-macem mlaku-mlaku kanggo kabeh level pengalaman, wiwit mlaku-mlaku sajrone 30 menit ing sekitar tlaga nganti dalan 6km sing nggawa sampeyan ngubengi taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Florence & Milly 1
Tambah menyang favorit

Florence & Milly

Studio seni keramik lan bar kopi ing endi pengunjung bisa ngecet barang sing dipilih lan nambah sentuhan pribadi minangka hadiah utawa kenang-kenangan.

Naas

Seni & Budaya
Stud & Taman Nasional Irlandia 9
Tambah menyang favorit

Stud Nasional Irlandia & Taman Jepang

Farm stud makarya sing dadi papan kanggo Taman Jepang sing misuwur, Taman St Fiachra lan Legenda Living.

Kildare

Outdoors
Domba Kerja Irlandia 10
Tambah menyang favorit

Sheepdogs Makarya Irlandia

Rasakake esensi sejatine negara Irlandia sing urip lan kepengin weruh keajaiban domba hebat sing tumindak.

Naas

Warisan & Sejarah
Juni Fest 11
Tambah menyang favorit

Juni Fest

Festival Fest Juni nggawa ing Newbridge sing paling apik ing Seni, Teater, Musik lan Hiburan Keluarga.

Newbridge

Seni & Budaya
Einsteins enom
Tambah menyang favorit

Junior Einsteins Kildare

Junior Einsteins Kildare minangka panyedhiya Award Winning Hands-On pengalaman STEM sing nyenengake, menarik, eksperimental, praktis, interaktif, dikirim kanthi profesional ing Lingkungan Terstruktur, Aman, Diawasi, Pendidikan lan Nyenengake Layanan kasebut kalebu; […]


Seni & Budaya
K Leisure Naas 5
Tambah menyang favorit

K Leisure Naas

Klub santai lan gym sing menang penghargaan kanthi kolam renang 25m, spa, kelas fitness lan lapangan astro sing kasedhiya kanggo kabeh wong.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Kalbarri
Tambah menyang favorit

Sekolah Cookie Kalbarri

Kalbarri iku sekolah masak kulawarga lan bisnis katering operasi saka Kilcullen ing Co. Kildare. Kanthi nandheske masak kulawarga sing sehat saka bahan sing paling seger, Siobhan Murphy lan dheweke […]

Naas

restoran
K Mangkuk 9
Tambah menyang favorit

KBowl Naas

Suwene wis pirang-pirang jam, KBowl dadi papan kanggo dolanan bowling, area dolanan Wacky World-bocah, KZone lan KDiner.

Naas

Petualangan & KegiatanKafe
Panganan Kildare Farm 4
Tambah menyang favorit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pengalaman pertanian terbuka sing ramah kulawarga, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem kewan tani ing kahanan sing alami lan santai.

Kildare

OutdoorsKafe
Perpustakaan Kildare
Tambah menyang favorit

Layanan Perpustakaan Kildare

Layanan Perpustakaan Kildare duwe perpustakaan ing kabeh kutha Kildare lan ndhukung 8 perpustakaan paruh wektu ing saindhenging kabupaten.


Seni & Budaya
Legenda Kildare 6
Tambah menyang favorit

Legenda Kildare

Pengalaman Realitas Virtual ngeterake sampeyan ing wektu kepungkur kanthi lelungan emosional lan gaib ing salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia.

Kildare

Warisan & Sejarah
Warisan Lullymore Lan
Tambah menyang favorit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran warisan unik, mlaku-mlaku ing alas, keanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon sing apik, lelungan sepur, pet pet, desa peri lan liya-liyane.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Mybikeorhike1
Tambah menyang favorit

Bike utawa Hike Kula

My Bike utawa Hike nyedhiyakake tur sing dipandu sing ora bisa diluncurake, dikirim kanthi cara sing berkelanjutan, karo ahli lokal sing sejati.


Petualangan & Kegiatan
Petualangan Redhills Agustus 2020 1
Tambah menyang favorit

Petualangan Redhills

Tempat unik iki nawakake paket lengkap kanggo para penggemar game pertempuran kanthi kegiyatan adrenalin sing nyenengake.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Pengalaman Ngganggu 4
Tambah menyang favorit

Pengalaman Hurling

Pengalaman budaya unik sing ngrayakake olah raga olahraga kanthi nyenengake lan sawetara kesempatan foto lan video sing apik.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan
Kildare Maze 7
Tambah menyang favorit

Kildare Maze

Labuh hedge paling gedhe ing Leinster minangka daya tarik sing apik banget sing ana ing sanjabane Sejahtera ing deso Kildare Utara.

Klotan

Petualangan & Kegiatan
Swasana ati
Tambah menyang favorit

Teater Moat

Dibentuk ing taun 1950-an, Moat Club digawe kanggo nyedhiyakake Naas fasilitas sing cocog kanggo drama lan tenis meja. Bangunan Teater Moat pisanan dadi [...]

Naas

Seni & Budaya