Ngupaya Negara Abbeyfield Farm 1
Tambah menyang favorit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pimpinan Irlandia ing buron luar negeri, nawakake Clay Pigeon Shooting, Range Air Rifle, Memanah lan Pusat Berkuda.

Klotan

Petualangan & Kegiatan
Udara 2
Tambah menyang favorit

Pusat Hiburan Airtastic Celbridge

Fun kanggo kabeh umur karo bowling, mini-golf, arcade hiburan lan play alus. Restaurant gaya Amérika ing situs.

Celbridge

Petualangan & Kegiatan
Tur Kapal Athy 9
Tambah menyang favorit

Tur Kapal Athy

Tur prau sing nggumunake ing The Barrow & Grand Canal kanthi pemandangan megah lan fitur ambegan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bebek 4 Kursi
Tambah menyang favorit

Athy Blueway Leisure Prau & Aktivitas

Seneng Peddle Boats, Water Zorbs, Bungee Trampoline, Kids Party Boats ing Grand Canal ing Athy. Nglampahi dina sing ora bisa dilalekake kanthi sawetara kegiatan sing nyenengake ing banyu sing cedhak karo […]

Athy

Petualangan & Kegiatan
1
Tambah menyang favorit

Studio Seni Ballymore Eustace

Diubengi dening lapangan, satwa lan pitik warga, studio nawakake kelas seni lan lokakarya kanggo kabeh umur.

Naas

Seni & Budaya
Bargetrip.ie 10
Tambah menyang favorit

Bargetrip.ie

Mlaku plancongan santai liwat deso Kildare kanthi tongkang kanal tradisional lan temokake crita babagan saluran banyu.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Pet Peternakan Clonfert 9
Tambah menyang favorit

Pet Pet Clonfert

Dina sing diisi kanthi nyenengake kanggo kulawarga kanthi macem-macem kegiyatan kalebu tur sing dipandu lan plancongan pertanian sing apik.

Maynooth

Outdoors
Donya 3
Tambah menyang favorit

Taman Hutan Donadea

Donadea nawakake macem-macem mlaku-mlaku kanggo kabeh level pengalaman, wiwit mlaku-mlaku sajrone 30 menit ing sekitar tlaga nganti dalan 6km sing nggawa sampeyan ngubengi taman!

Maynooth

Outdoors
Ati3
Tambah menyang favorit

Game Peta EZxploring

Siap-siap. Tetep Mantap. Lan… Go! Tindakake pitunjuk gambar ing sekitar Athy.

Athy

Warisan & Sejarah
Florence & Milly 1
Tambah menyang favorit

Florence & Milly

Studio seni keramik lan bar kopi ing endi pengunjung bisa ngecet barang sing dipilih lan nambah sentuhan pribadi minangka hadiah utawa kenang-kenangan.

Naas

Seni & Budaya
Stud & Taman Nasional Irlandia 9
Tambah menyang favorit

Stud Nasional Irlandia & Taman Jepang

Farm stud makarya sing dadi papan kanggo Taman Jepang sing misuwur, Taman St Fiachra lan Legenda Living.

Kildare

Outdoors
Domba Kerja Irlandia 10
Tambah menyang favorit

Sheepdogs Makarya Irlandia

Rasakake esensi sejatine negara Irlandia sing urip lan kepengin weruh keajaiban domba hebat sing tumindak.

Naas

Warisan & Sejarah
Juni Fest 11
Tambah menyang favorit

Juni Fest

Festival Fest Juni nggawa ing Newbridge sing paling apik ing Seni, Teater, Musik lan Hiburan Keluarga.

Newbridge

Seni & Budaya
Junior Einsteins 2
Tambah menyang favorit

Junior Einsteins Kildare

Junior Einsteins Kildare minangka panyedhiya Award Winning Hands-On pengalaman STEM sing nyenengake, menarik, eksperimental, praktis, interaktif, dikirim kanthi profesional ing Lingkungan Terstruktur, Aman, Diawasi, Pendidikan lan Nyenengake Layanan kasebut kalebu; […]

Kildare

Seni & Budaya
K Leisure Naas 5
Tambah menyang favorit

K Leisure Naas

Klub santai lan gym sing menang penghargaan kanthi kolam renang 25m, spa, kelas fitness lan lapangan astro sing kasedhiya kanggo kabeh wong.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Kalbarri
Tambah menyang favorit

Sekolah Cookie Kalbarri

Pengalaman masak unik kanggo kabeh umur lan kabisan ing sekolah masak Kilcullen sing dikelola kulawarga iki.

Naas

restoran
K Mangkuk 9
Tambah menyang favorit

KBowl Naas

Suwene wis pirang-pirang jam, KBowl dadi papan kanggo dolanan bowling, area dolanan Wacky World-bocah, KZone lan KDiner.

Naas

Petualangan & KegiatanKafe
Panganan Kildare Farm 4
Tambah menyang favorit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pengalaman pertanian terbuka sing ramah kulawarga, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem kewan tani ing kahanan sing alami lan santai.

Kildare

OutdoorsKafe
Perpustakaan Kildare
Tambah menyang favorit

Layanan Perpustakaan Kildare

Layanan Perpustakaan Kildare duwe perpustakaan ing kabeh kutha Kildare lan ndhukung 8 perpustakaan paruh wektu ing saindhenging kabupaten.


Seni & Budaya
Tambah menyang favorit

Legenda Kildare

Pengalaman Realitas Virtual ngeterake sampeyan ing wektu kepungkur kanthi lelungan emosional lan gaib ing salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia.

Kildare

Warisan & Sejarah
Lullymore
Tambah menyang favorit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran warisan unik, mlaku-mlaku ing alas, keanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon sing apik, lelungan sepur, pet pet, desa peri lan liya-liyane.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Mybikeorhike1
Tambah menyang favorit

Bike utawa Hike Kula

My Bike utawa Hike nyedhiyakake tur sing dipandu sing ora bisa diluncurake, dikirim kanthi cara sing berkelanjutan, karo ahli lokal sing sejati.


Outdoors
Petualangan Redhills Agustus 2020 1
Tambah menyang favorit

Petualangan Redhills

Tempat unik iki nawakake paket lengkap kanggo para penggemar game pertempuran kanthi kegiyatan adrenalin sing nyenengake.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Pengalaman Ngganggu 4
Tambah menyang favorit

Pengalaman Hurling

Pengalaman budaya unik sing ngrayakake olah raga olahraga kanthi nyenengake lan sawetara kesempatan foto lan video sing apik.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan