Golf ing Kildare | Lapangan Golf ing Kildare | Bali menyang Kildare
Karton House Golf 2
Tambah menyang favorit

Karton House Golf

Dumunung ing Maynooth, Carton House Golf nawakake rong lapangan golf juara, Montgomerie Links Golf Course lan O'Meara Parkland Golf Course.

Maynooth

Outdoors
Golf Kastil Kilkea 5
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Kilkea

Kastil Kilkea minangka omah saka ora mung salah sawijining istana sing paling tuwa ing Irlandia nanging uga lapangan golf tingkat juara.

Athy

Outdoors
8. Golf Moyvalley
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Moyvalley

Dirancang dening Darren Clarke, Moyvalley Golf Club minangka papan kanggo 72 kursus sing cocog kanggo kabeh level golf.

Maynooth

Outdoors
Rsz 1manor Suda
Tambah menyang favorit

Perumahan Palmerstown

Palmerstown House Estate kalebu omah Periode sing spektakuler, clubhouse multi-tujuan, lapangan golf juara 18 bolongan sing menang penghargaan lan taman tembok kanthi nilai akustik amfiteater, kabeh ana ing 900 hektar ing jarak ndemek Dublin.


Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Palmer - Klub K

5 Star K Club Hotel & Golf Resort minangka salah sawijining hotel golf paling apik ing Irlandia kanthi salah sawijining lapangan golf paling apik ing Irlandia, sing dirancang dening salah sawijining pemain hebat ing sejarah olahraga, Arnold Palmer.

Maynooth

Outdoors