Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Karton House Golf 2
Tambah menyang favorit

Karton House Golf

Dumunung ing Maynooth, Carton House Golf nawakake rong lapangan golf juara, Montgomerie Links Golf Course lan O'Meara Parkland Golf Course.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Golf Kastil Kilkea 5
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Kilkea

Kastil Kilkea minangka omah saka ora mung salah sawijining istana sing paling tuwa ing Irlandia nanging uga lapangan golf tingkat juara.

Athy

Petualangan & Kegiatan
8. Golf Moyvalley
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Moyvalley

Dirancang dening Darren Clarke, Moyvalley Golf Club minangka papan kanggo 72 kursus sing cocog kanggo kabeh level golf.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
K Club Palmer 7
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Palmer - Klub K

5 Star K Club Hotel & Golf Resort minangka salah sawijining hotel golf paling apik ing Irlandia kanthi salah sawijining lapangan golf paling apik ing Irlandia, sing dirancang dening salah sawijining pemain hebat ing sejarah olahraga, Arnold Palmer.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan