Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Tur Kapal Athy 9
Tambah menyang favorit

Tur Kapal Athy

Tur prau sing nggumunake ing The Barrow & Grand Canal kanthi pemandangan megah lan fitur ambegan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bargetrip.ie 10
Tambah menyang favorit

Bargetrip.ie

Mlaku plancongan santai liwat deso Kildare kanthi tongkang kanal tradisional lan temokake crita babagan saluran banyu.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Cara Barrow 3
Tambah menyang favorit

Cara Barrow

Rasakake mlaku-mlaku ing wayah awan, plancongan utawa malah preinan seminggu ngaso njelajah kali sing paling apik ing Irlandia, kanthi minat ing saben towpath sing umure 200 taun iki.

Athy

Warisan & Sejarah
Bog saka Allen 4
Tambah menyang favorit

Bog saka Pusat Alam Allen

Salah sawijining obyek wisata alam ing Co Kildare sing ngrayakake keajaiban lan kaendahan lahan gambut Irlandia lan satwa liar kasebut.

Kildare

Warisan & Sejarah
Omah lan Taman Burtown 9
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Burtown

Burtown House in Co. Kildare minangka omah Georgia wiwitan ing cedhak Athy, kanthi taman 10 hektar sing apik kanggo umum.

Athy

Outdoorsrestoran
Omah Castletown 2
Tambah menyang favorit

Omah Castletown

Rasakake kamulyan ing Castletown House lan parklands, omah gedhong Palladian ing County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Pet Peternakan Clonfert 9
Tambah menyang favorit

Pet Pet Clonfert

Dina sing diisi kanthi nyenengake kanggo kulawarga kanthi macem-macem kegiyatan kalebu tur sing dipandu lan plancongan pertanian sing apik.

Maynooth

Outdoors
Omah & Taman Coolcarrigan 3
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Coolcarrigan

Coolcarrigan minangka oasis sing didhelikake kanthi taman 15 hektar sing apik lan kebak wit lan kembang sing langka lan ora biasa.

Naas

Outdoors
Dataran Curragh 3
Tambah menyang favorit

Dataran Curragh

Bisa uga minangka ara-ara paling tuwa lan paling wiyar ing ara-ara samun alam ing Eropa lan papan film 'Braveheart', minangka papan sing populer kanggo warga lan pengunjung.

Newbridge

Outdoors
Donya 3
Tambah menyang favorit

Taman Hutan Donadea

Donadea nawakake macem-macem mlaku-mlaku kanggo kabeh level pengalaman, wiwit mlaku-mlaku sajrone 30 menit ing sekitar tlaga nganti dalan 6km sing nggawa sampeyan ngubengi taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
4. Terusan Agung Wayl
Tambah menyang favorit

Jalan Kanal Agung

Grand Canal Way ngetutake towpaths suket sing nyenengake lan dalan sisih kanal tarmac nganti tekan Harbour Harbour.

Naas

Outdoors
Domba Kerja Irlandia 10
Tambah menyang favorit

Sheepdogs Makarya Irlandia

Rasakake esensi sejatine negara Irlandia sing urip lan kepengin weruh keajaiban domba hebat sing tumindak.

Naas

Warisan & Sejarah
Panganan Kildare Farm 4
Tambah menyang favorit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pengalaman pertanian terbuka sing ramah kulawarga, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem kewan tani ing kahanan sing alami lan santai.

Kildare

OutdoorsKafe
Kilinthomas 4
Tambah menyang favorit

Kayu Killinthomas

Mung jarak cedhak njaba Desa Rathangan ana salah sawijining rahasia ing Irlandia sing paling dijaga!

Kildare

Outdoors
Lullymore
Tambah menyang favorit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran warisan unik, mlaku-mlaku ing alas, keanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon sing apik, lelungan sepur, pet pet, desa peri lan liya-liyane.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Moore Abbey Woods 3
Tambah menyang favorit

Kayu Abbey Moore

Hutan campuran kanthi pilihan rute lumampah ing situs biara abad kaping 5 sing diadegake dening St Evin lan kurang saka 1km saka Monasterevin.

Kildare

Outdoors
Mullaghreelan Woods
Tambah menyang favorit

Mullaghreelan Woods

Gandheng Kastil Kilkea, Mullaghreelan Wood minangka perkebunan alas sing apik banget sing menehi pengalaman alas sing unik kanggo para pengunjung.

Athy

Outdoors
Mybikeorhike1
Tambah menyang favorit

Bike utawa Hike Kula

My Bike utawa Hike nyedhiyakake tur sing dipandu sing ora bisa diluncurake, dikirim kanthi cara sing berkelanjutan, karo ahli lokal sing sejati.


Petualangan & Kegiatan
Fen Pollardstown 4
Tambah menyang favorit

Fen Pollardstown

Pollardstown Fen nawakake mlaku unik ing lemah sing unik! Jalanake boardwalk liwat fen kanggo ngrasakake lahan gambut 220-hektar alkalin iki.

Newbridge

Outdoors