Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Cara Arthurs 11
Tambah menyang favorit

Cara Arthur

Guinness Storehouse bisa dadi omahé pucuk sing kondhang nanging luwih jero lan sampeyan bakal nemokake papan kelairané ana ing County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Cara Barrow 3
Tambah menyang favorit

Cara Barrow

Rasakake mlaku-mlaku ing wayah awan, plancongan utawa malah preinan seminggu ngaso njelajah kali sing paling apik ing Irlandia, kanthi minat ing saben towpath sing umure 200 taun iki.

Athy

Warisan & Sejarah
Jejak Warisan Celbridge 1
Tambah menyang favorit

Jejak Warisan Celbridge

Temokake Celbridge lan Castletown House, kalebu crita menarik lan bangunan bersejarah sing nyambung karo macem-macem tokoh sing penting saka jaman biyen.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Cara Penjelajah 6
Tambah menyang favorit

Cara Explorer - Jejak Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, temokake pirang-pirang situs sing ana gandhengane karo panjelajah kutub sing apik, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah
Gordon Bennett 5
Tambah menyang favorit

Rute Gordon Bennett

Mesthine kanggo para penggemar mobil klasik lan pengendara motor saben dinane, Rute Gordon Bennett bakal nggawa sampeyan lelungan bersejarah liwat kutha-kutha lan desa-desa ing Kildare sing apik.

Kildare

Warisan & Sejarah
4. Terusan Agung Wayl
Tambah menyang favorit

Jalan Kanal Agung

Grand Canal Way ngetutake towpaths suket sing nyenengake lan dalan sisih kanal tarmac nganti tekan Harbour Harbour.

Naas

Outdoors
Legenda Derby 1
Tambah menyang favorit

Kildare Derby Legenda Trail

Mlaku ing perjalanan 'Derby' liwat 12 dawa, ngetutake legenda balapan jaran sadurunge Irlandia, Derby Irlandia.

Kildare

Outdoors
Jalur Monastik Kildare 4
Tambah menyang favorit

Jalur Monastik Kildare

Jelajahi biara-biara kuno County Kildare ing sekitar reruntuhan atmosfer, sawetara menara bunder sing paling apik ing Irlandia, salib dhuwur lan crita sejarah lan crita rakyat sing nyenengake.

Kildare

Warisan & Sejarah
Jejak Warisan Kildare 2
Tambah menyang favorit

Jejak Warisan Kutha Kildare

Tur menyang salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia sing kalebu Situs Monastik St. Brigid, Kastil Norman, telung Abbeys abad pertengahan, Turf Club pertama Irlandia lan liya-liyane.

Kildare

Warisan & Sejarah
Mybikeorhike1
Tambah menyang favorit

Bike utawa Hike Kula

My Bike utawa Hike nyedhiyakake tur sing dipandu sing ora bisa diluncurake, dikirim kanthi cara sing berkelanjutan, karo ahli lokal sing sejati.


Petualangan & Kegiatan
Rsz Grand Canal Naas
Tambah menyang favorit

Jejak Sejarah Naas

Entuk rambute ngubengi Jejak Sejarah Naas lan bukak kunci harta sing didhelikake sing sampeyan ora ngerti babagan ing kutha Naas Co. Kildare

Naas

Warisan & Sejarah
Cara Keluwen Nasional 3
Tambah menyang favorit

Cara Keluwen Nasional

Jejak mlaku-mlaku 167km ngetutake jejak 1,490 penyewa sing dipeksa hijrah saka Strokestown, ngliwati County Kildare ing Kilcock, Maynooth lan Leixlip.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Royal Canal Greenway 2
Tambah menyang favorit

Royal Canal Greenway

Greenway paling dawa ing Irlandia nganti 130km liwat Irlandia Kuno Irlandia lan Heartland Hidden Heartland. Siji jalur, panemuan tanpa wates.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Jalan St Brigids 1
Tambah menyang favorit

Katedral St Brigid & Menara Babak

Dumunung ing situs St Brigid, pelindung Kildare, nggawe biara ing taun 480AD. Pengunjung bisa ndeleng katedral umur 750 taun lan menek Menara Round paling dhuwur ing Irlandia kanthi akses umum.

Kildare

Warisan & Sejarah
Jalan St Brigids 2
Tambah menyang favorit

St Brigid's Trail

St Brigid's Trail ngetutake jejak salah sawijining wong suci sing paling ditresnani liwat kutha Kildare lan njelajah rute mitos iki kanggo nemokake warisan St Brigid.

Kildare

Warisan & Sejarah