Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Cara Arthurs 11
Tambah menyang favorit

Cara Arthur

Guinness Storehouse bisa dadi omahé pucuk sing kondhang nanging luwih jero lan sampeyan bakal nemokake papan kelairané ana ing County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Cara Barrow 3
Tambah menyang favorit

Cara Barrow

Rasakake mlaku-mlaku ing wayah awan, plancongan utawa malah preinan seminggu ngaso njelajah kali sing paling apik ing Irlandia, kanthi minat ing saben towpath sing umure 200 taun iki.

Athy

Warisan & Sejarah
Bog saka Allen 4
Tambah menyang favorit

Bog saka Pusat Alam Allen

Salah sawijining obyek wisata alam ing Co Kildare sing ngrayakake keajaiban lan kaendahan lahan gambut Irlandia lan satwa liar kasebut.

Kildare

Warisan & Sejarah
Omah lan Taman Burtown 9
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Burtown

Burtown House in Co. Kildare minangka omah Georgia wiwitan ing cedhak Athy, kanthi taman 10 hektar sing apik kanggo umum.

Athy

Outdoorsrestoran
Omah Castletown 2
Tambah menyang favorit

Omah Castletown

Rasakake kamulyan ing Castletown House lan parklands, omah gedhong Palladian ing County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Jejak Warisan Celbridge 1
Tambah menyang favorit

Jejak Warisan Celbridge

Temokake Celbridge lan Castletown House, kalebu crita menarik lan bangunan bersejarah sing nyambung karo macem-macem tokoh sing penting saka jaman biyen.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Omah & Taman Coolcarrigan 3
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Coolcarrigan

Coolcarrigan minangka oasis sing didhelikake kanthi taman 15 hektar sing apik lan kebak wit lan kembang sing langka lan ora biasa.

Klotan

Outdoors
Dataran Curragh 3
Tambah menyang favorit

Dataran Curragh

Bisa uga minangka ara-ara paling tuwa lan paling wiyar ing ara-ara samun alam ing Eropa lan papan film 'Braveheart', minangka papan sing populer kanggo warga lan pengunjung.

Newbridge

Outdoors
Donya 3
Tambah menyang favorit

Taman Hutan Donadea

Donadea nawakake macem-macem mlaku-mlaku kanggo kabeh level pengalaman, wiwit mlaku-mlaku sajrone 30 menit ing sekitar tlaga nganti dalan 6km sing nggawa sampeyan ngubengi taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Cara Penjelajah 6
Tambah menyang favorit

Cara Explorer - Jejak Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, temokake pirang-pirang situs sing ana gandhengane karo panjelajah kutub sing apik, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah
4. Terusan Agung Wayl
Tambah menyang favorit

Jalan Kanal Agung

Grand Canal Way ngetutake towpaths suket sing nyenengake lan dalan sisih kanal tarmac nganti tekan Harbour Harbour.

Naas

Outdoors
Legenda Derby 1
Tambah menyang favorit

Kildare Derby Legenda Trail

Mlaku ing perjalanan 'Derby' liwat 12 dawa, ngetutake legenda balapan jaran sadurunge Irlandia, Derby Irlandia.

Kildare

Outdoors
Jejak Warisan Kildare 2
Tambah menyang favorit

Jejak Warisan Kutha Kildare

Tur menyang salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia sing kalebu Situs Monastik St. Brigid, Kastil Norman, telung Abbeys abad pertengahan, Turf Club pertama Irlandia lan liya-liyane.

Kildare

Warisan & Sejarah
Kilinthomas 4
Tambah menyang favorit

Kayu Killinthomas

Mung jarak cedhak njaba Desa Rathangan ana salah sawijining rahasia ing Irlandia sing paling dijaga!

Kildare

Outdoors
Istana Leixlip 2
Tambah menyang favorit

Kastil Leixlip

Kastil Norman abad kaping-12 ngemot akeh barang bersejarah sing menarik lan ora biasa.

Leixlip

Seni & Budaya
Moore Abbey Woods 3
Tambah menyang favorit

Kayu Abbey Moore

Hutan campuran kanthi pilihan rute lumampah ing situs biara abad kaping 5 sing diadegake dening St Evin lan kurang saka 1km saka Monasterevin.

Kildare

Outdoors
Mullaghreelan Woods
Tambah menyang favorit

Mullaghreelan Woods

Gandheng Kastil Kilkea, Mullaghreelan Wood minangka perkebunan alas sing apik banget sing menehi pengalaman alas sing unik kanggo para pengunjung.

Athy

Outdoors
Mybikeorhike1
Tambah menyang favorit

Bike utawa Hike Kula

My Bike utawa Hike nyedhiyakake tur sing dipandu sing ora bisa diluncurake, dikirim kanthi cara sing berkelanjutan, karo ahli lokal sing sejati.


Petualangan & Kegiatan
Rsz Grand Canal Naas
Tambah menyang favorit

Jejak Sejarah Naas

Entuk rambute ngubengi Jejak Sejarah Naas lan bukak kunci harta sing didhelikake sing sampeyan ora ngerti babagan ing kutha Naas Co. Kildare

Naas

Warisan & Sejarah
Cara Keluwen Nasional 3
Tambah menyang favorit

Cara Keluwen Nasional

Jejak mlaku-mlaku 167km ngetutake jejak 1,490 penyewa sing dipeksa hijrah saka Strokestown, ngliwati County Kildare ing Kilcock, Maynooth lan Leixlip.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Fen Pollardstown 4
Tambah menyang favorit

Fen Pollardstown

Pollardstown Fen nawakake mlaku unik ing lemah sing unik! Jalanake boardwalk liwat fen kanggo ngrasakake lahan gambut 220-hektar alkalin iki.

Newbridge

Outdoors
Royal Canal Greenway 2
Tambah menyang favorit

Royal Canal Greenway

Greenway paling dawa ing Irlandia nganti 130km liwat Irlandia Kuno Irlandia lan Heartland Hidden Heartland. Siji jalur, panemuan tanpa wates.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Jalan St Brigids 2
Tambah menyang favorit

St Brigid's Trail

St Brigid's Trail ngetutake jejak salah sawijining wong suci sing paling ditresnani liwat kutha Kildare lan njelajah rute mitos iki kanggo nemokake warisan St Brigid.

Kildare

Warisan & Sejarah