Dubai Duty Free Irish Derby Race Day ing The Curragh - IntoKildare
Loading Acara
  • Acara iki wis liwati.
Curragh Racehorse Pengalaman 1536x1025 2.jpg

Dubai Duty Free Irish Derby Race Day ing The Curragh

Curragh

Dubai Duty Free Irish Derby (Grup 1),
GAIN Railway Stakes (Grup 2)

Dubai Duty Free Irish Derby Day uga nampilake Kompetisi Busana Paling Apik Duty Free Irish Derby Dubai kanthi hadiah sing ditawakake.
Hakim: Lisa Hogan, panulis fashion Bairbre Power, lan Alpana Cidambi lan Breeda McLoughlin, sing makili sponsor judhul, Dubai Duty Free.

Waca liyane

Kapan

tanggal
Juni 30
wektu
11: 00 am - 7: 00 pm UTC

Where

Pacuan Kuda Curragh
Newbridge
Kabupaten Kildare
R56 RR67
Ireland

biaya

€20

Saluran Sosial