Rasa Kildare 2024 - IntoKildare
Loading Acara
Rasa Kildare Ballmore Tanggal Logo Dark3x

Rasa Kildare 2024

Naas

Seneng panganan sing enak, nikmati Kildare!

Ing September iki, nikmati pengalaman panganan sing nyenengake lan nyenengake kanthi Festival Rasa Kildare 2024. Nampilake sing paling apik ing Kildare, festival iki minangka wisata panganan lan omben-omben ing kabupaten, kanthi keramahan sing misuwur ing kabupaten kasebut. Saka produser lokal nganti bakat kuliner, sampeyan bakal disuguhi ngrasakake swasana panganan lan minuman saka Athy nganti Naas.

Festival kasebut ditindakake sajrone telung dina kanthi barisan sing dikemas ing saben patang sesi kanggo nglipur, menehi feed lan nyenengake sampeyan. Seneng tiram lan Champagne, bir kerajinan lokal karo kue artisanal, panggang idu utawa pengalaman teh sore… sinau saka master kerajinan babagan carane ngrasakake anggur, nyampur koktail, utawa nggawe sushi… nonton bintang kuliner Kildare nggawe sajian sing nggumunke sadurunge mripatmu ... lan nari dina adoh kanggo hiburan musik lintang.

Iku kabeh kanggo savored ing Taste of Kildare 2024!

Apa sing bakal dikarepake?

Gabung kanggo samubarang papat sesi Rasa Kildare lan nyemplungaken dhewe ing paling apik saka Hospitality kelas ndhuwur kabupaten lan ditresnani kuliner. Tiket sampeyan entuk akses menyang hub iki sing paling apik ing Kildare, kanthi restoran lan truk pangan lan pengalaman pangan lan ngombe liyane sing bisa dirasakake. Mlaku-mlaku ngubengi lokasi sing apik ing Naas Racecourse lan ngubengi aula produser, kanthi akeh produser artisanal lokal; desa kerajinan karo seni Irish lan Kerajinan, brews lokal lan ombenan bakal kasedhiya kanggo tetep ngelak quenched, lan bakal ana kumpul restoran pop-up, truk pangan, BBQ pangan lan liyane ditresnani kanggo whet napsu. Seneng panganan lan omben-omben sing digabungake kanthi sampurna utawa coba masakan khas daerah. Yen sampeyan pancene pengin nyelidiki budaya panganan lan ngombe ing kabupaten kasebut, gabung ing masterclass karo para ahli sing bakal nuntun sampeyan sinau luwih akeh babagan nggawe kue, ngicipi anggur, utawa nggawe koktail. Yen sampeyan luwih seneng santai lan nonton, banjur gabung karo penonton ing Teater Chefs kanggo salah siji saka akeh demonstrasi masak saka barisan bakat kuliner kita.

Sampeyan bakal dihibur dening musik live lan pesta kasebut bakal ditindakake ing wayah sore amarga tumindak utama kita munggah ing panggung…

Teka lan nikmati Rasa Kildare ing September iki!

Kapan

Mulai
September 20
Akhir
September 22

Where

Pacuan Pacuan Naas
Dalan Tipper
Naas
Kabupaten Kildare
Ireland

biaya

free

Saluran Sosial