Omah Castletown
Crita Kita

Rasakake pengalaman paling apik ing Kildare

Kildare - Kabupaten Thoroughbred

Sawetara pandelengan mbungkus inti County Kildare luwih saka jaran sing nabrak plato mbukak sing seger ing Curragh, awan sing asri asap mlebu ing udara esuk…

Jalur Kildare

County Kildare dadi inti crita nalika awal agama Kristen ing Irlandia, lan sawetara wong suci Irlandia sing paling misuwur kayata Brigid, Colmcille lan Patrick duwe hubungan sing kuat karo kabupaten kasebut ...

Gereja Ballynafagh Waldemar Grzanka
Gereja Ballynafagh Waldemar Grzanka

Mlaku ing Tapak Ikon

Gabung Jejak Warisan Arthur - rambute 16km sing apik banget utawa numpak sepeda liwat sisih lor-wétan Kildare nalika sampeyan ngetutake langkah sing digawe awake dhewe lan njupuk sawetara landmark sejarah penting ing dalan.

Jalanake Shackleton Trail lan lelungan menyang Burtown House & Gardens, Crookstown Craft & Gift Shop, perpustakaan Ballitore & Museum Quaker, Moon High Cross, Belan House. Pungkasi lelungan sampeyan ing Athy Heritage Center & Museum sing bakal katon eksklusif ing dunya, lan mung pameran Shakelton sing permanen ...

Dolan maring Pusat Pengunjung Silverware Newbridge - omah kanggo Museum Ikon Gaya salah sawijining koleksi kenangan mode lan bioskop paling unik ing saindenging jagad

Newbridge Silverware 2
Museum Ikon Gaya

Omah lan Kebon Gedhe

Omah Karton minangka favorit Ratu Victoria lan nganggep Putri Grace, Pangeran Rainier lan Peter Sellers minangka pedunung siji-siji. Carton Estate nduwe Status Konservasi Khusus lan dadi salah sawijining klompok rusa abang, badger, otter, rubah, manuk, kelelawar lan akeh spesies langka sing kabeh duwe reputasi apik ing hotel kasebut minangka salah sawijining hotel mewah paling unik ing Dublin, Irlandia.

Omah Castletown minangka omah gaya Palladian paling gedhe lan paling awal ing Irlandia. Dibangun ing antarane 1722 lan 1729 kanggo Speaker William Conolly ing House of Ireland Irlandia lan masarakat paling sugih ing Irlandia.

Omah Castletown 6
Omah Castletown

The Great Outdoors

Rasakake mlaku-mlaku ing wayah awan, dina plancongan utawa malah preinan seminggu ngaso njelajah kali sing paling apik ing Irlandia, kanthi macem-macem minat ing saben towpath sing umure 200 taun iki ..

Cara Barrow 3
Cara Barrow

Kildare Kanggo Kulawarga

Ayo diadhepi, yen sampeyan duwe anak lan wiwit mikir babagan preinan, kabeh bakal katon medeni. Sampeyan pengin sing gampang, bisa diakses nganggo dalan (supaya sampeyan bisa nggawa gunung bit lan bob sing gegandhengan karo bocah) nanging kanthi akeh energi bisa nglipur. Kildare menehi centhang ing kabeh kothak kasebut, njanjeni istirahat tanpa rasa stres kanggo kabeh kulawarga…

Pet Peternakan Clonfert 11
Pet Pet Clonfert

Blanja ing Kildare

Kanggo pengalaman blanja utama, lali ngemas passport lan nyoba nyampirake botol lotion cilik menyang baggies sing disetujoni bandara sadurunge mlebu pesawat menyang London utawa Paris - Kildare minangka tujuan blanja anyar ing peta kanthi kabeh sing dikarepake lan liya-liyane…

Desa Kildare
Desa Kildare

Warisan Golf Kaya Kildare

Pulo Emerald wis suwe dadi benteng lapangan golf kelas dunia lan kanthi pemandangan Kildare sing apik, lanskap sing apik banget kanggo olahraga kasebut ora mokal yen kabupaten saiki duwe luwih saka rong puluh kursus, entuk judhul 'ibukota golf Irlandia' ...

Golf Kastil Kilkea 5
Kilkea Castle Golf