Perencanaan Kunjungan Sampeyan

Kildare neng endi?

Ora kenal karo geografi Irlandia? County Kildare ana ing pesisir wétan Irlandia ing pojok Dublin. Uga wewatesan karo kabupaten Wicklow, Laois, Offaly, Meath lan Carlow, dadi ing sisih wetan Irlandia Kuno.

Dumadi saka kutha-kutha sing rame, desa-desa sing apik, desa sing subur lan dalan banyu sing apik, Kildare minangka papan sing cocog kanggo ngrasakake urip Irlandia ing pedesaan uga kegiatan ing kutha-kutha sing luwih gedhe.

Peta Irlandia

Menyang Kildare

Numpak pesawat

Kanthi akeh rute sing bisa dipilih, Irlandia lan Kildare gampang diakses nganggo pesawat. Ana papat bandara internasional ing Irlandia - Dublin, Cork, Irlandia Kulon & Shannon - kanthi sambungan penerbangan langsung saka AS, Kanada, Timur Tengah, Inggris lan Eropa.

Bandara paling cedhak karo County Kildare yaiku bandara Dublin. Kanggo jadwal penerbangan lan bukak informasi luwih lengkap dublinairport.com

Tekan sampeyan bisa numpak sepur, bis utawa nyewa mobil. Jaringan motorway bakal nggawa sampeyan ing Kildare kanthi cepet!

Plan

Dening mobil

Nyopir minangka cara sing apik kanggo nemokake saben pojok Kildare. Kildare wis nyambung karo kabeh kutha gedhe kanthi dalan gedhe sing tegese kurang wektu kanggo lelungan lan luwih akeh wektu kanggo njelajah!

Yen sampeyan ora pengin nggawa rodha dhewe, ana pilihan perusahaan penyewaan mobil sing bisa dipilih kalebu internasional hertz lan tampilan uga Dan Dooley, Europcar lan Enterprise. Kanggo nyewa sing luwih cekak, layanan nuduhake mobil kayata Go Mobil nawakake tarif saben dina lan saben jam. Penyewaan mobil kasedhiya saka kabeh bandara utama lan kutha - elinga yen nyopir ing Irlandia ana ing sisih kiwa dalan!

Saka Bandara Dublin, Kildare tekan kurang saka sakjam M50 lan M4 utawa M7, yen mung rong jam saka Cork (liwat M8) utawa Bandara Shannon (liwat M7) sampeyan bisa dadi pusat Kildare.

Kanggo ngrancang perjalanan sampeyan sadurunge, bukak www.aaireland.ie kanggo rute paling apik lan pandhu arah sing andal.

Car

Kanthi Bus

Lungguhan, santai lan ayo wong liya nyopir. Eurolines makaryakke layanan asring saka Eropa lan Inggris. Sawise ing Irlandia, Maju Ngarep, JJ Kavanagh lan Pelatih Dublin bakal nggawa sampeyan menyang Kildare saka pusat kutha Dublin, Bandara Dublin, Cork, Killarney, Kilkenny, Limerick lan sekitar Kildare.

Bus

Miturut Rail

Rail Irlandia mbukak layanan sepur saben dina rutin menyang lan saka kutha-kutha paling gedhe, kalebu Cork, Galway, Dublin lan Waterford. Lelungan menyang Kildare kanthi sepur saka Dublin Connolly utawa Heuston mung 35 menit.

Pesenan advance disaranake amarga layanan bisa sibuk. Dolan maring Rel Irlandia kanggo jadwal lengkap lan pesenan.

Ril

Dening Prau

Ana pilihan layanan menyang lan saka Inggris Raya, Prancis lan Spanyol sing dioperasikake Feri Irlandia, Feri Brittany lan Stena Line.

Saka Rosslare Europort lan Cork Port, tujuan plancongan sampeyan gampang diakses udakara rong jam nganggo mobil. Pelabuhan Dublin wis nyambung banget lan njaluk sampeyan tekan Kildare kurang saka sakjam nganggo mobil, bus utawa sepur.

Kayak