Ger Barge Triprz
Crita Kita

Manungsa Kildare - Ger saka Bargetrip.ie

Marang kita bab Barge Trip.

Cukup kanggo njlèntrèhaké, Barge Trip minangka kegiatan sing nyenengake kanggo kabeh kulawarga. Iku cocok kanggo wong saka sangang sasi kanggo 90 taun. Aku duwe wong saka saben klompok umur ing spektrum kasebut. Sapa wae sing melu tur bisa sinau babagan sejarah babagan Grand Canal lan bisa numpak tongkang ing kanal ing Kildare. Ana luwih mil saka terusan ing Co.. Kildare saka kabupaten liyane ing Irlandia.
Kanggo menehi latar mburi sing sethithik, aku manggon ing tongkang karo kulawarga wiwit taun 2001 nganti 2011. Ing wektu iku, aku bakal duwe akeh wong sing mlaku ing pinggir kanal sing takon ana ing ngendi wae sampeyan bisa nindakake tur ing terusan, lan ora ana. Nalika kita pindhah saka tongkang ing 2011, lan kita seneng banget, kita duwe house boat nanging kita uga duwe tongkang sing saiki dadi tongkang trip. Dadi aku miwiti nggarap ide kasebut kira-kira ing taun 2012 utawa 2013 - miwiti nggawe rencana kanggo ngowahi tongkang sing luwih cilik (dudu prau omah) dadi tongkang penumpang, banjur aku bakal njupuk penumpang pisanan ing kapal ing taun 2013. tindak wiwit iku.
Banjur karo house boat, ing 2017 aku ngenalaken iki kanggo bisnis lan saiki sing makaryakke minangka floatel poto-katering.

Apa sing bisa diarepake nalika ngunjungi Barge Trip? 

Siji-sijine tembung sing terus bali saka wong-wong sing wis ana ing tongkang kita yaiku tentrem. Padha ngomong iku kalem; sing santai. Dadi wong sing teka ing papan bisa nyana pengalaman sing santai, nanging uga bisa sinau. Dheweke bakal ngerti kapan tongkang kasebut dibangun, kenapa dibangun. Aku uga bakal menehi wong dicokot saka sajarah menyang Grand Canal, Leinster Aqueduct lan liyane.

Marang kita bab Barge Trip sing wong ora ngerti.. 

Kita dadi finalis ing Penghargaan Industri Pariwisata Irlandia 2019. Kita ana ing 5 aktivitas paling dhuwur ing Timur Kuno Irlandia kanggo atraksi kanthi pengunjung kurang saka 25,000 wong.
Liyane sing ora dingerteni yaiku sepira angel banget kanggo tangi lan mlaku! Ana akeh karya latar mburi sing kalebu lisensi, syarat hukum lan liya-liyane.

Apa sing paling disenengi ing Kildare nalika preinan? 

Apa dina libur?! Yen aku duwe wektu, aku bakal mlaku-mlaku. Aku kerep mlaku-mlaku, mula aku ora duwe wektu kanggo mlaku-mlaku. Nanging yen aku duwe wektu, aku mlaku-mlaku ing kanal lan yen aku duwe wektu, aku bakal menyang Donadea lan taman alas.

Apa panggonan mangan favorit sampeyan ing Kildare?

Aku duwe sawetara ... dadi Harte ing Kildare Town minangka salah sawijining. Aku kudu ngomong Kunci 13 amarga cedhak. Iki minangka papan sing dakkarepake. Banjur ing Kilcullen, Aku nyoba kanggo mikir panggonan mudhun dening jembatan… Fallon kang! Yen ana ulang tahun utawa acara utawa ana acara, papan-papan kasebut bakal dadi dhaptar pesenanku. Judge Roy Beans ing Newbridge minangka papan liya sing kadhangkala daktuju.

Lagu favoritmu opo? 

Lagu favoritku? wah! Aku duwe sawetara sing, bagéan saka latar mburi aku makarya minangka penyanyi balada profesional. Aku wis toured watara festival ing Eropah liwat noughties. Kula condong menyang folk lan tradisional - jenis getaran. Aku bakal jenis dig menyang The Dubliners kanggo lan ngandika Ragglin 'Road. Lan aku bisa nyanyi!

Apa film favorit sampeyan? 

Film favoritku? Dhuh Gusti, iku liyane sing aku ora nonton kabeh. Aku mikir Bond amarga wis ing radio kabeh esuk, nanging ora tenan. Film favoritku? Oke… siji film sing dakbaleni bola-bali yaiku The Shawshank Redemption. Sing bakal dadi ndhuwur dhaptar.

Kanggo ngerteni luwih lengkap…