Dina Derby Irlandia
Crita Kita

Kildare Derby Festival 2021 - festival kanggo kabeh wong ing wulan Juni iki

5 alasan kanggo nggawe Kildare Derby Festival dadi rencana musim panas

Saka santo pelindung nganti lapangan golf sing misuwur ing saindenging jagad, County Kildare sinonim karo pirang-pirang prekara. Nanging bisa dibantah, minangka Thoroughbred County, sing paling misuwur amarga oyot ekuestri. Kanthi sejarah dawa ing jaran sing dawa nganti pirang-pirang abad, ora kaget yen Kildare dadi salah sawijining festival balap sing paling misuwur ing saindenging jagad - Derby Irlandia Bebas Tugas Dubai.

Njupuk Panggonan ing Pacuan Kuda Curragh wiwit tanggal 25 nganti 27 Juni, festival taun iki janji bakal dieling-eling ing akhir minggu, nampilake balap kualitas telung dina nalika negara kasebut pungkasane wiwit bali menyang kemiripan normalitas. Sanajan acara utama ditindakake, para penggemar balapan bakal duwe sebab akeh kanggo nyawiji (kanthi jarak sing aman, pikiran) lan ngrayakake, berkat Festival Kerbyare Derby taunan. Minangka cabang saka Curragh Derby, Festival Derby narik kawigaten kabeh wong kanthi hiburan nyata, acara olahraga inklusif, pameran, lokakarya lan liya-liyane.

Sanajan acara taun iki bakal dadi urusan sing luwih cilik tinimbang biasane, kanggo taun kapindho berturut, kita bakal ndeleng sawetara alasan utama kenapa Kildare Derby isih bakal dadi festival sing nyenengake ing musim panas iki.

Wis entuk kabeh, kalebu penggemar sejarah!
Sejarah lan penyayang balapan uga bakal kesengsem pameran ing Museum Racing Legends, sing bakal diluncurake sajrone Kildare Derby Festival. Dumunung ing Gedhong Pengadilan lawas ing Kutha Kildare, bakal mbukak kanggo umum sajrone minggu festival. Kanthi warna balap, kertu balap, pelana, dawane video lan liya-liyane liyane sing ditampilake, pameran kasebut bakal menehi kesempatan eksklusif kanggo para pengunjung kanggo ndeleng kenangan pelatih, pamilik, joki lan kulawarga balap sing jarang katon saka The Curragh.

Sampeyan ora prelu seneng balapan kanggo seneng Festival Derby!
Nyatane, ana uga penggemar GAA sing seneng banget. Cedhak tumindak ing Pacuan Kuda Curragh kanthi GAA Bal-balan Relay, sing ditindakake tanggal 20 Juni jam 11 esuk. Mlaku kanthi kolaborasi karo June Fest, iki minangka acara kulawarga sing nduwe partisipasi saka klub GAA lokal.

Malah entuk barang kanggo wong-wong sing ora pengin metu saka omah!
Yen sampeyan seneng mikirake tumindak Derby saka omah sampeyan dhewe, sampeyan bisa nindakake kanthi ngrungokake 'Kilare Derby Chats'; seri podcast sing nampilake Jonny Murtagh, Jim Kavanagh, Willie McCreery, Dessie Scahill lan liya-liyane. Diatur dening Hive Youth Radio lan dianakake dening presenter televisi Kevin O 'Ryan, sampeyan bisa terus nganyari babagan update Derby paling anyar wiwit tanggal 20 nganti 27 Juni nalika sampeyan lagi seneng-seneng.
Ana macem-macem sing bisa disenengi kanggo anggota kulawarga sing luwih enom.

Salah sawijining pinunjul saka itinerary taun iki kanggo bocah lan remaja yaiku lokakarya nggawe layang-layang sing digarap bareng karo Cruinniú na nÓg. Dibukak kanggo bocah umur 15-17 taun, lokakarya kasebut dhewe bakal diwiwiti tanggal 12 Juni karo artis internasional terkenal Lia Laimböck. Yen sampeyan ora bisa melu ing lokakarya, sampeyan bisa ngetutake ing omah. Layang-layang sing wis rampung banjur bakal diterbitake ing Curragh minangka bagean saka Festival Kerbyare Derby, sing bakal menehi spektakuler kanggo kabeh para rawuh.