Athy Kali Barrow
Athy

Athy

Kutha pasar sing apik ing pinggir Kali Barrow minangka papan kelairan penjelajah Arktik sing misuwur Sir Ernest Shackleton. Mlaku plancongan plancongan santai sinambi ngubengi lingkungan abad pertengahan.
Omah Castletown
Celbridge

Celbridge

Temokake sejarah lan warisan desa Liffeyside sing apik iki. Jelajahi crita Arthur Guinness, mlaku ing pinggir kanal sing tenang lan bukak sawetara 'Omah Gedhe' ing Irlandia Georgia.
Abbey Clane
Klotan

Klotan

Clane ("ford slanted") minangka papan legenda lan sejarah. Minangka titik nyebrang Liffey, wis diatasi wiwit Zaman Watu. Mlaku ing pinggir Liffey sing apik utawa bukak peternakan kewan karo kulawarga.
Desa Kildare
Kildare

Kildare

Kildare sugih budaya, warisan, blanja lan atraksi. Nglampahi sedina ing balapan ing Pacuan Kuda Curragh sing misuwur ing saindenging jagad, entuk penawaran desainer ing toko belanja lan panganan bakal seneng karo macem-macem restoran lan gastro-pub sing menang.
Leixlip Barn Apik
Leixlip

Leixlip

Dumunung ing pertemuan rong kali, The Rye & the Liffey, Leixlip nduweni akeh kegiyatan lan jalur njaba. Kaget ing gedhong corkscrew sing ora biasa, Wonderful Barn, supaya bocah-bocah padha plancongan ing Benteng Lucan, lan dolanan golf ing Palmerstown Estate sing ajaib.
College Maynooth
Maynooth

Maynooth

Kutha Maynooth sing bersejarah mung siji-sijine kutha universitas ing Irlandia lan pusat sing rame kanthi mlaku-mlaku, kafe, restoran lan kabeh perkara sing kudu ditindakake. Iki dipesen karo Kastil Maynooth ing salah sawijining pucuk kutha, lan House Carton abad kaping-17 ing ujung liyane.
Pacuan Pacuan Naas
Naas

Naas

Metu ing Naas deso sampeyan bisa menehi stres kanggo kegiyatan kaya nunggang jaran, golf lan kunjungan menyang kebon lawas. Naas ana ing Grand Canal abad kaping-18, sing katon kaya gambar, lan mesthine, wilayah kasebut sugih ing budaya kuda kanthi pirang-pirang balapan balap lan peternakan kandang.
Kali Newbridge
Newbridge

Newbridge

Minangka kutha paling gedhe ing Kildare, Newbridge duwe akeh penawaran. Tampilake pertunjukan ing Pusat Seni Riverbank, njupuk trinket khusus ing Newbridge Silverware sing misuwur utawa nuli pertandingan GAA sing gelut.