highlights

Top Sight ing Athy

Kastil Kilkea 7
Tambah menyang favorit

Kastil Kilkea

Akomodasi mewah ing salah sawijining istana paling tuwa ing Irlandia wiwit taun 1180.

Athy

Hotels
Museum Shackleton Athy 2
Tambah menyang favorit

Museum Shackleton Athy

Museum nampilake pameran permanen ing donya sing ditrapake kanggo Ernest Shackleton, panjelajah kutub sing apik.

Athy

Warisan & Sejarah
Omah lan Taman Burtown 9
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Burtown

Burtown House in Co. Kildare minangka omah Georgia wiwitan ing cedhak Athy, kanthi taman 10 hektar sing apik kanggo umum.

Athy

Outdoorsrestoran
Tur Kapal Athy 1
Tambah menyang favorit

Tur Kapal Athy

Tur prau sing nggumunake ing The Barrow & Grand Canal kanthi pemandangan megah lan fitur ambegan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambah menyang favorit

Bailey's Bar & Bistro

Menu nyiram tutuk sing disiapake dening koki top, disedhiyakake ing setelan sing apik lan santai dening tim sing pancen peduli.

Athy

Pub & Nightlife
Cara Barrow 3
Tambah menyang favorit

Cara Barrow

Rasakake mlaku-mlaku ing wayah awan, plancongan utawa malah preinan seminggu ngaso njelajah kali sing paling apik ing Irlandia, kanthi minat ing saben towpath sing umure 200 taun iki.

Athy

Warisan & Sejarah
Desa Kerajinan Bengkok 9
Tambah menyang favorit

Desa Kerajinan Bengkok

Permata sing didhelikake sing adol barang hadiah gawenan tangan saka tukang tembikar, seniman lan pengrajin. Kafe lan toko ing lokasi.

Athy

Seni & Budaya

Temokake liyane ing Athy