highlights

Ndelok Paling Apik ing Celbridge

Aimsir 8
Tambah menyang favorit

Aimsir

Restoran bintang loro Michelin sing ngrayakake produk lokal, dipimpin dening Chef Jordan Bailey, mantan koki kepala ing Maaemo bintang 3 ing Oslo.

Celbridge

restoran
Omah Castletown 2
Tambah menyang favorit

Omah Castletown

Rasakake kamulyan ing Castletown House lan parklands, omah gedhong Palladian ing County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Cliff ing Lyons 7
Tambah menyang favorit

Cliff ing Lyons

Hotel mewah sing duwe koleksi bangunan klambi mawar bersejarah sing ora biasa, kalebu pabrik lan bekas dara, ing deso Kildare.

Celbridge

Hotels
Pusat Desa Ardclough 1
Tambah menyang favorit

Pusat Desa Ardclough

Pusat Desa Ardclough nduweni 'Saka Malt to Vault' - pameran sing nyritakake Arthur Guinness.

Celbridge

Seni & Budaya
Jejak Warisan Celbridge 1
Tambah menyang favorit

Jejak Warisan Celbridge

Temokake Celbridge lan Castletown House, kalebu crita menarik lan bangunan bersejarah sing nyambung karo macem-macem tokoh sing penting saka jaman biyen.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Cara Arthurs 11
Tambah menyang favorit

Cara Arthur

Guinness Storehouse bisa dadi omahé pucuk sing kondhang nanging luwih jero lan sampeyan bakal nemokake papan kelairané ana ing County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah

Temokake luwih lengkap ing Celbridge