Clane - IntoKildare
highlights

Ndhuwur ing Clane

Lullymore
Tambah menyang favorit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran warisan unik, mlaku-mlaku ing alas, keanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon sing apik, lelungan sepur, pet pet, desa peri lan liya-liyane.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Taman Mondello 5
Tambah menyang favorit

Taman Mondello

Siji-sijine papan ing motorsport internasional Irlandia nglakokake kursus pelatihan nyopir spesialis, kegiatan perusahaan lan acara sajrone taun.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Kildare Maze 7
Tambah menyang favorit

Kildare Maze

Labuh hedge paling gedhe ing Leinster minangka daya tarik sing apik banget sing ana ing sanjabane Sejahtera ing deso Kildare Utara.

Klotan

Outdoors
Ngupaya Negara Abbeyfield Farm 1
Tambah menyang favorit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pimpinan Irlandia ing buron luar negeri, nawakake Clay Pigeon Shooting, Range Air Rifle, Memanah lan Pusat Berkuda.

Klotan

Outdoors

Temokake liyane ing Clane