highlights

Pemandangan Top ing Kildare

Hartes saka Kildare 2
Tambah menyang favorit

Hartes saka Kildare

Gastropub pemenang penghargaan sing nyedhiyakake masakan Irlandia, bir artisan, lan steak sing dimasak ing watu panas.

Kildare

restoran
Stud & Taman Nasional Irlandia 9
Tambah menyang favorit

Stud Nasional Irlandia & Taman Jepang

Farm stud makarya sing dadi papan kanggo Taman Jepang sing misuwur, Taman St Fiachra lan Legenda Living.

Kildare

Outdoors
Panganan Kildare Farm 4
Tambah menyang favorit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pengalaman pertanian terbuka sing ramah kulawarga, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem kewan tani ing kahanan sing alami lan santai.

Kildare

OutdoorsKafe
Desa Kildare 3
Tambah menyang favorit

Desa Kildare

Rasakake blanja ruangan terbuka mewah ing Desa Kildare, lengkap karo 100 butik sing ngirit akeh banget.

Kildare

BlanjaKafe
Petualangan Redhills Agustus 2020 1
Tambah menyang favorit

Petualangan Redhills

Tempat unik iki nawakake paket lengkap kanggo para penggemar game pertempuran kanthi kegiyatan adrenalin sing nyenengake.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Silken Thomas 2
Tambah menyang favorit

Thomas Sutra

Papan tujuan utama. Sampeyan bisa mangan, ngombe, nari, turu ing situs kanthi harfiah sing dadi motto kanggo pub ikonik iki.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Mung

Temokake liyane ing Kildare