Kildare - IntoKildare
highlights

Pemandangan Top ing Kildare

Hartes saka Kildare 2
Tambah menyang favorit

Hartes saka Kildare

Gastropub pemenang penghargaan sing nyedhiyakake masakan Irlandia, bir artisan, lan steak sing dimasak ing watu panas.

Kildare

restoran
Stud & Taman Nasional Irlandia 9
Tambah menyang favorit

Stud Nasional Irlandia & Taman Jepang

Farm stud makarya sing dadi papan kanggo Taman Jepang sing misuwur, Taman St Fiachra lan Legenda Living.

Kildare

Outdoors
5
Tambah menyang favorit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pengalaman pertanian terbuka sing ramah kulawarga, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem kewan tani ing kahanan sing alami lan santai.

Kildare

Seni & BudayaProduser
Desa Kildare 3
Tambah menyang favorit

Desa Kildare

Rasakake blanja ruangan terbuka mewah ing Desa Kildare, lengkap karo 100 butik sing ngirit akeh banget.

Kildare

BlanjaKafe
Petualangan Redhills Agustus 2020 1
Tambah menyang favorit

Petualangan Redhills

Tempat unik iki nawakake paket lengkap kanggo para penggemar game pertempuran kanthi kegiyatan adrenalin sing nyenengake.

Kildare

Outdoors
Silken Thomas 2
Tambah menyang favorit

Thomas Sutra

Papan tujuan utama. Sampeyan bisa mangan, ngombe, nari, turu ing situs kanthi harfiah sing dadi motto kanggo pub ikonik iki.

Kildare

restoranKamar Mung

Temokake liyane ing Kildare