Leixlip - IntoKildare
highlights

Ndelok Paling Apik ing Leixlip

7
Tambah menyang favorit

Pengadilan Hotel Yard

Dibangun ing endi Arthur Guinness nggawe kerajaan kerajaan, Court Yard Hotel minangka hotel bersejarah sing unik mung 20 menit saka Dublin.

Leixlip

Hotels in Kildare
2. Hotel Courtyard
Tambah menyang favorit

Warung Steak 1756

Dumunung ing Leixlip, Steakhouse 1756 serves panganan mangsan sumber lokal karo corak. Iki minangka lokasi sing sampurna kanggo mangan karo kanca-kanca utawa kulawarga utawa bisa uga tanggal […]

Leixlip

restoran
Cara Arthurs 11
Tambah menyang favorit

Cara Arthur

Guinness Storehouse bisa dadi omahé pucuk sing kondhang nanging luwih jero lan sampeyan bakal nemokake papan kelairané ana ing County Kildare.

Leixlip, Celbridge

Outdoors
Pusat Desa Ardclough 1
Tambah menyang favorit

Pusat Desa Ardclough

Pusat Desa Ardclough nduweni 'Saka Malt to Vault' - pameran sing nyritakake Arthur Guinness.

Celbridge

Seni & Budaya
Istana Leixlip 2
Tambah menyang favorit

Kastil Leixlip

Kastil Norman abad kaping-12 ngemot akeh barang bersejarah sing menarik lan ora biasa.

Leixlip

Warisan & Sejarah
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambah menyang favorit

Arkle Bar

Bar lan restoran sing apik ing taun 1920an sing apik, nawakake macem-macem pengalaman kuliner.

Maynooth

restoran

Temokake liyane ing Leixlip