highlights

Ndelok Paling Apik ing Maynooth

Omah Karton 15
Tambah menyang favorit

Carton House, Hotel sing dikelola Fairmont

Dumunung mung rong puluh lima menit saka Dublin ing taman taman pribadi 1,100 hektar, Carton House minangka resor mewah sing sejarah lan kemegahan wis ana.

Maynooth

Hotels
Pet Peternakan Clonfert 9
Tambah menyang favorit

Pet Pet Clonfert

Dina sing diisi kanthi nyenengake kanggo kulawarga kanthi macem-macem kegiyatan kalebu tur sing dipandu lan plancongan pertanian sing apik.

Maynooth

Outdoors
Donya 3
Tambah menyang favorit

Taman Hutan Donadea

Donadea nawakake macem-macem mlaku-mlaku kanggo kabeh level pengalaman, wiwit mlaku-mlaku sajrone 30 menit ing sekitar tlaga nganti dalan 6km sing nggawa sampeyan ngubengi taman!

Maynooth

Outdoors
Istana Maynooth 2
Tambah menyang favorit

Kastil Maynooth

Ngadeg ing ngarsane Universitas Maynooth, karusakan ing abad kaping 12, dadi benteng lan papan dununge utama Earl of Kildare.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambah menyang favorit

Moyvalley Hotel & Resor Golf

Resor golf mewah sing ana ing bangunan modern, omah gedhong abad kaping-19 lan lampiran pondok.

Maynooth

Hotels
Hotel Kildare Ing
Tambah menyang favorit

Klub K

K Club minangka resor negara sing apik gayane, kanthi landhesan ing perhotelan sekolah lawas ing Irlandia kanthi santai lan santai.

Maynooth

Hotels

Temokake liyane ing Maynooth