highlights

Pemandangan Paling Dhuwur ing Naas

Bargetrip.ie 10
Tambah menyang favorit

Bargetrip.ie

Mlaku plancongan santai liwat deso Kildare kanthi tongkang kanal tradisional lan temokake crita babagan saluran banyu.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Pacuan Kuda Naas 1
Tambah menyang favorit

Pacuan Pacuan Naas

Ora ana sing ngalahake semangat nalika balapan ing Naas. Panganan, hiburan lan balap sing apik!

Naas

Petualangan & Kegiatan
Punchestown 8
Tambah menyang favorit

Pacuan Kuda & Tempat Acara

Omah Balapan Langsung Irlandia lan dadi Festival Punchestown limang dina sing misuwur. Papan acara acara kelas dunia.

Naas

Petualangan & Kegiatan
4. Terusan Agung Wayl
Tambah menyang favorit

Jalan Kanal Agung

Grand Canal Way ngetutake towpaths suket sing nyenengake lan dalan sisih kanal tarmac nganti tekan Harbour Harbour.

Naas

Outdoors
Kunci 13 Brewpub 1
Tambah menyang favorit

Kunci 13 Brewpub

Dumunung ing sadawane Grand Canal ing Sallins, Lock13 nggawe bir buatan tangan dhewe sing cocog karo panganan kualitas sing asale saka pemasok sing ora dipercaya.

Naas

Pub & Nightlife
Killashee Hotel Utama
Tambah menyang favorit

Hotel Killashee

Setel ing tengah-tengah hektar kebon bersejarah & sing nyenengake, dalan gedhe lan parkland, kanthi pemandangan apik ing pedesaan Kildare.

Naas

Hotels
Tambah menyang favorit

RongCooks

Pengalaman makan sing ramah kulawarga sing santai karo Grand Canal.

Naas

restoran

Temokake liyane ing Naas