Newbridge - IntoKildare
highlights

Ndhuwur Sights in Newbridge

Pacuan Kuda Curragh 1
Tambah menyang favorit

Pacuan Kuda Curragh

Tempat balap jaran datar internasional utama Irlandia lan salah sawijining papan olahraga paling apik ing donya.

Newbridge

Kildare Berkuda
Tambah menyang favorit

Piranti Lunak Newbridge

Pusat Pengunjung Newbridge Silverware minangka swarga toko kontemporer sing nampilake Museum Gaya Ikon sing misuwur lan Tour Pabrik sing unik.

Newbridge

BlanjaKafe
Fallon's Kilcullen 3
Tambah menyang favorit

Fallon saka Kilcullen

Michelin nyaranake pengalaman panganan sing nawakake panganan enak ing swasana santai lan ngundang.

Newbridge

restoran
Fen Pollardstown 4
Tambah menyang favorit

Fen Pollardstown

Pollardstown Fen nawakake mlaku unik ing lemah sing unik! Jalanake boardwalk liwat fen kanggo ngrasakake lahan gambut 220-hektar alkalin iki.

Newbridge

Outdoors
Pusat Perbelanjaan Whitewater 1
Tambah menyang favorit

Pusat Perbelanjaan Whitewater

Whitewater minangka pusat blanja regional paling gedhe ing Irlandia lan omah luwih saka 70 toko sing apik.

Newbridge

Blanja
Pusat Seni Riverbank 4
Tambah menyang favorit

Pusat Seni Riverbank

Pusat seni multi-disiplin nampilake teater, musik, opera, komedi lan seni visual.

Newbridge

Seni & Budaya
Bar Mcdonnells 3
Tambah menyang favorit

Bar McDonnell

Bar sing rame ing tengah Newbridge kanthi sesi musik langsung lan kabeh acara olahraga utama ing layar amba.

Newbridge

Pub & Nightlife

Nggoleki liyane ing Newbridge