highlights

Ndhuwur Sights in Newbridge

Pacuan Kuda Curragh 1
Tambah menyang favorit

Pacuan Kuda Curragh

Tempat balap jaran datar internasional utama Irlandia lan salah sawijining papan olahraga paling apik ing donya.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan
Tambah menyang favorit

Piranti Lunak Newbridge

Pusat Pengunjung Newbridge Silverware minangka swarga toko kontemporer sing nampilake Museum Gaya Ikon sing misuwur lan Tour Pabrik sing unik.

Newbridge

Warisan & SejarahKafe
Fallon's Kilcullen 3
Tambah menyang favorit

Fallon saka Kilcullen

Michelin nyaranake pengalaman panganan sing nawakake panganan enak ing swasana santai lan ngundang.

Newbridge

restoran
Fen Pollardstown 4
Tambah menyang favorit

Fen Pollardstown

Pollardstown Fen nawakake mlaku unik ing lemah sing unik! Jalanake boardwalk liwat fen kanggo ngrasakake lahan gambut 220-hektar alkalin iki.

Newbridge

Outdoors
Pusat Perbelanjaan Whitewater 1
Tambah menyang favorit

Pusat Perbelanjaan Whitewater

Whitewater minangka pusat blanja regional paling gedhe ing Irlandia lan omah luwih saka 70 toko sing apik.

Newbridge

Blanja
Pusat Seni Riverbank 4
Tambah menyang favorit

Pusat Seni Riverbank

Pusat seni multi-disiplin nampilake teater, musik, opera, komedi lan seni visual.

Newbridge

Seni & Budaya
Bar Mcdonnells 3
Tambah menyang favorit

Bar McDonnell

Bar sing rame ing tengah Newbridge kanthi sesi musik langsung lan kabeh acara olahraga utama ing layar amba.

Newbridge

Pub & Nightlife

Nggoleki liyane ing Newbridge