Crita Kita

Kildare Restaurant dianugerahi 'Restaurant of the Year'

Cliff ing Lyons, restoran paling anyar, Aimsir, saiki wis dianugerahi Restaurant of the Year kanthi Penghargaan Georgina Campbell 2020.

Penghargaan panganan lan perhotelan sing prestisius dianakake minggu kepungkur ing Hotel InterContinental Dublin lan ndeleng macem-macem restoran lan hotel sing entuk penghargaan ing saindenging negara amarga komitmen banget kanggo panganan lan omben-omben.

Aimsir (tegese cuaca minangka Gaeilge) yaiku restoran 24 kursi, inspirasi saka ide iklim lan cara ngontrol apa sing tuwuh lan dipanen. Aimsir minangka pengacara semangat kanggo macem-macem bahan otentik sing digunakake kanthi cara sing canggih lan inventif.

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Tim metu milih kembang gorse kanggo es krim kita. Gawean cucuk! ??? . . . #aimsir #ireland #larder #irishfood #forage #teamwork

Kiriman sing dienggo bareng AIMSIR (@aimsir_restoran) ing

Bubar bubar ing Mei 2019, restoran kasebut wis sukses banget, kanthi irah-irahan Irlandia Times ngarani "restoran sing nyedhiyakake Irlandia ing piring".

Koki sing lair saka Cornwall, Jordan Bailey lan manajer omah ngarep Denmark, Majken Bech Christensen minangka otak mburi operasi kasebut lan seneng njelajah bahan-bahan ing omah sing nembe diadopsi. 

Yordania sadurunge dadi koki utama ing bintang 3, Michelin Maaemo, ing endi wong loro mau ketemu, lan dadi anggota utama Michelin Restaurant Sat Bains bintang 2, nalika Majken ngasah katrampilane ing bintang 2 Michelin Henne Kirkeby Kro.

Kaloro pengantin anyar kasebut - umur rong puluhan taun, siji saka Denmark, siji saka Cornwall, saiki omah-omah ing Irlandia - ngrayakake larder sing anyar kanggo kalorone, lan seneng banget lan ngulandara nalika nemokake hadiah iki bebarengan.

Restoran sing menang saiki mbukak kanggo bisnis kaya biasane lan meja bisa dipesen kene.

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Bersiap-siap seminggu maneh… Ora sabar ngenteni tamu bengi iki. . . . #aimsir #irish #restoran #irishfood #larder #chefs #kitchen #forage #seasonal? @dewahoya

Kiriman sing dienggo bareng AIMSIR (@aimsir_restoran) ing