kayu pati
Crita Kita

Killinthomas Wood - Apa Iki Lintasan Alam Paling Apik ing Irlandia?

Mung jarak sing adoh ing sanjabane Desa Rathangan ana salah sawijining rahasia paling apik ing Irlandia! Killinthomas Wood ing County Kildare kaya crita langsung lan kita ing Into Kildare percaya iki minangka salah sawijining alas sing paling apik ing kabeh Irlandia!

Mangkene sepuluh foto sing bisa dipikirake kanthi bener!

 

Area seluas 200 hektar minangka alas konifer campuran kanthi flora lan fauna sing beda-beda banget.

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Stacey Pender (@ staceypender93) on

Ana udakara 10 km mlaku-mlaku ing kayu kanggo kabeh wong sing seneng mlaku-mlaku, lan akses menyang macem-macem ekosistem.

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening @missusdw on

 

Ing musim semi / awal musim panas, alas iki karpet nganggo bluebells. Minangka salah sawijining wilayah sing durung ditemokake kanthi kaendahan alam sing luar biasa ing County Kildare!

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Toni Haberland Photography (@tonihaberlandphotography) on

 

Nalika sawetara bagean alas ditutupi blueberry, bagean liya ditutupi bawang putih putih. Sampeyan meh bisa mambu aroma saka gambar iki:

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Ross Mahon (@ rossmahon1) on

Lan sanajan ing mangsa adhem, nalika bluebells lan papak wis ilang, kayune isih duwe sentuhan gaib.

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening carly (@_carlyon_) on

Penghargaan nasional Towns Tidy kanggo konservasi satwa ing taun 2001.

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Mark-128 (@ markt128) on

Wis mlebu taman mobil sing apik gratis lan gampang diakses kanggo kabeh, kalebu bocah-bocah!

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Pure & Simple (@pureandsimpleholistic) on

Kayu kasebut ramah karo asu, nanging priksa manawa wis ngresiki sawise kulit.

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Kiriman sing dituduhake dening Caroline ?? (@ cazzib28) on

Sampeyan bakal kerep nemoni luwih saka siji kanca wulunen nalika mlaku-mlaku!

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Carolyn Moore (@ carolynmoore.ie) on

Punapa mawon sampeyan mlaku-mlaku, seneng lingkungan sampeyan lan elinga, satwa kasebut kudu dikagumi, ora dipilih! Mung kari jejak, lan mung kenangan.

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Pos sing dituduhake dening Helen Mulvey (@helen_mulvey) on