Crita Kita

Legenda Tur Realitas Virtual Kildare

Pengalaman kasunyatan virtual canggih saiki wis diluncurake ing Pusat Warisan Kota Kildare sawise investasi saka Fáilte Irlandia lan Dewan Kildare County.

Pengalaman 3D Legenda Kildare "immersive ngeterake pengunjung bali wektu kanggo nemokake warisan lan mitologi Kildare kuno liwat crita St. Brigid lan Fionn Mac Cumhaill.

Kasedhiya pandhuan abad pertengahan, para pengunjung uga bakal sinau sejarah situs abad pertengahan Kildare kalebu Katedral St. Brigid lan Menara Bunder lan Kuil Api kuno liwat kasunyatan virtual.

Warisan balap jaran Kildare uga bakal dipamerake minangka bagean saka pengalaman anyar, sing bakal kasedhiya ing basa Prancis, Jerman lan Cina.

Walikota Kildare, Suzanne Doyle, ujar, "Instalasi sing apik iki ndadekake seni crita Irlandia dadi dimensi anyar. Crita kasebut nyekel romantisme, heroisme lan tragedi jaman biyen Kildare sing kumandhang ing reruntuhan biara lan katedral kita. Iki bakal nggawe napsu pengunjung kanggo lelungan luwih akeh lan pengayaan pengalaman nalika ngunjungi situs kuno, lan nyoroti babagan presensi Brigid. "

VR kasedhiya enem dina seminggu Senin nganti Setu saka 10 esuk nganti 4.15 sore saben 30 menit, lan ditutup kanggo nedha awan 1 sore suwene sakjam.

Kanggo pesenan, cukup hubungi 045 530 762 utawa email info@kildareheritage.com.