Crita Kita

Langkah Mbalik Kanthi Museum Ikon

Museum Ikon Gaya ing Newbridge Silverware, ngemot koleksi fashion lan artefak saka sawetara Ikon Gaya paling gedhe kayata Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Putri Diana, Putri Grace, Beatles lan liya-liyane.

Fashionistas lan penggemar sajarah bakal seneng lelungan menyang museum, amarga padha nggali fashion liwat umur, lan bisa ndeleng kenangan fashion sing nyata.

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Kiriman sing dituduhake dening Spud Hilton (@spudhilton) on

Originally diadegaké minangka perusahaan Manufaktur cutlery ing 1934, nawakake Newbridge Silverware dina pengalaman pariwisata unik ing Visitor Center ing Newbridge, Co.. Kildare.

Kanthi salah sawijining koleksi paling gedhe ing donya gaya couture asli, glamor Hollywood, memorabilia musik lan artefak liyane, Museum Ikon Gaya minangka bandha sing kudu dideleng supaya bisa dipercaya. Pameran paling anyar kalebu barang-barang apik Kurt Kobain lan urip Sharon Tate.

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Kiriman sing dituduhake dening Elle Flanagan (@ellemac1) on

Highlights saka koleksi kalebu salah siji saka koleksi pribadi paling gedhe saka sandhangan Audrey Hepburn ing donya, loro rasukan tiyang istri banget misuwur dipakai dening Raja Elvis Presley, kertas Marilyn Monroe lan rasukan, ensembles worn panggung dening Michael Jackson, plus akeh liyane.

Wiwit musim panas 2018, Pabrik Silver Newbridge uga mbukak turis kanggo para turis. Para tamu diangkut menyang mburi layar lan dicelupake ing sejarah lan aspek kerajinan bisnis.

Pendaftaran GRATIS menyang Museum.

Museum kasebut mandhiri lan mbukak 7 dina seminggu, entri pungkasan jam 4.30 menyang Museum. Kursi roda bisa diakses lan ana parkir gratis.

 

Ndeleng postingan iki ing Instagram

 

Kiriman sing dituduhake dening Darya Fedyo (@fedoda) on