Crita Kita

Festival Kesenian Naas Midsummer luwih gedhe lan luwih apik!

Festival Seni Midsummer kaping papat dianakake antawis 18 taunth lan Setu 22nd Juni ing Naas, Co Kildare, kanthi acara utama lan pameran jalanan dina Setu 22nd Juni.

Ing taun iki, festival kasebut pindhah menyang Abbey Street, diwiwiti saka The Moat Theatre, mudhun menyang Basin Street lan menyang Harbour. Nduwe tema lan logo anyar ing taun iki, tema Festival kanggo taun 2019 yaiku "Mitologi".

Sawetara tumindak lan acara sing apik wis dijadwalake kanggo acara musim panas sing populer.

Band adhedhasar Dublin, Gerakan Riptide, diumumake minangka tumindak judhul, sing didhukung Kildare Rambut. Dikenal kanggo top chart kayata "The Elephant in the Room" lan "All Works Out", kuartet rock modern bakal tampil ing Greja St. David, Naas, Setu, 22nd Wulan Juni EP 'Gerakan Riptide' Gerakan Riptide anyar yaiku Mei 2019. Tiket bakal regane € 25 lan kasedhiya saka The Moat Theatre www.moattheater.com

Musisi lokal lan nasional bakal tampil ing Main Stage ing njaba Pabrik Musik Jam, Lan Soul Works mbukak wengi mic mbukak kanggo para mudha ing Greja Metodis.

Penyanyi Irlandia sing misuwur John Spillane yaiku nulis wis nulis lan ngrekam lagu anyar babagan kutha Naas sing diarani "Nás N Ríogh - Naas of the Kings" lan sampul album iki dirancang dening seniman lokal Josephine Hardiman. Spillane bakal diiringi paduan suara Pop Up kanggo nindakake lagu iki kaping pisanan ing Midsummer Arts Festival.

 Festival Kesenian iki nduwe pengaruh kanggo kabeh kulawarga! Jejak Peri anyar dening Patung Alam bakal diinstal ing kutha kasebut, diwiwiti ing The Moat Theatre lan mbukak Abbey Street menyang, lan ing sadawane Grand Canal. Dekorasi ndhuwur-siklus dening Évolusi Dross bakal nghias wilayah kasebut. Bakal ana Art Walk lan lokakarya kalebu Photography, Drumming, Arts and Crafts and Dance.

Pusat Petualangan Naas bakal nawakake kayak lan banyu zorbing ing wilayah Harbour lan Kedadeyan sing Sarwa bakal bali kanggo nglipur kulawarga. A Kebun Binatang Reptil, nggambarake lambang Naas saka ula, bakal katon kaping pisanan. Emma-Jane Leeson saka Johnny Magori fame bakal mimpin mate lan maca buku, karo maca liyane njupuk ing Barker lan Jones lan Perpustakaan Naas.

Para rawuh bisa nelusuri kios seni lan seni kanthi Kolektif Kerajinan Kildare, seniman lan tukang lokal. Pilihan kanggo mangan kalebu kabeh restoran, kafe, lan pub Naas. Vendor bakal nyedhiyakake hotdog, Bubblewaffles, Icecreams utawa panganan jalanan

Seger saka kamenangan menang Dancing with the Stars, pelawak Fred Cooke lagi nindakake. Papan McAuley tuan rumah a Festival Puisi lan Séance by Teater Pemuda Kildare. The Klub Moat nampilake Brian Friel Penyayang saka 18th - 22nd Wulan Juni Tiket wis ana € 15/12 www.moattheater.com

Akeh pencipta minuman minuman seni ing Kildare lan sekitar Irlandia sing dipamerake ing Pameran Bir Kerajinan O'Brien, sing lagi ditindakake ing The Moat Theatre dina Setu 22nd Juni, 2 sore nganti 6 sore. Para bir saka saindenging negara bakal melu acara luwih saka 18 taun iki. Tiket regane € 15 lan saka Anggur O'Brien, Naas lan www.moatheater.com.

Festival Kesenian Midsummer

Kanggo wara-wara luwih lengkap, tindakake Festival Kesenian Midsummer ing Facebook, Instagram lan Twitter (@MidsummerArts). Dolan maring www.moattheater.com kanggo tiket kanggo kabeh acara.