Crita Kita

Dina Opening Punchestown 2018

Punchestown 2018 diwiwiti kanthi wingi lan Kepala Pengalaman Pengalaman anyar kita, Stephen Maher, ana ing kana kanggo nyekel kabeh.

 

Pencet liwat tangan, Stephan duwe posisi ing pinggir trek utama kanggo ndeleng kabeh tumindak lan diwenehi tampilan sing cedhak karo para pesaing ing ring arakan kasebut.

Sadurunge balapan kaping pisanan, Stefanus mutusake nyukur pinggang lan menehi taruhan. Dheweke mesthi weruh apa-apa ing mripate jarane nalika liwat ring arakan, amarga kabegjan dheweke lan taruhan € 10 sing akeh banget ngasilake 60 €.

 

Kanthi kamenangane ngobong bolongan ing kanthonge, Stephen mlebu ing Desa Blanja Punchestown ing kana luwih saka 40 peserta pameran saka Irlandia, Inggris lan Prancis nampilake klambi ing marquee.

 

Laden karo nggawa tas blanja, Stephen mbalik tumindak kanggo ngresiki swasana balapan pungkasan dina iki.

 

Dina pembukaan festival Punchestown katon hebat banget, nanging kaya Stephen ujar, "Apa ana cara liya?"