Pasar Natal Whitewater Diowahi Ukuran
Rasa KildareBlanjaFamilynatalAthyNaasKildareNewbridge

Tuku Lokal ing Pasar Natal Kildare ing Musim Perayaan iki

Nalika kita nyedhaki dina gedhe, wektune kudu semangat perayaan lan cara sing luwih apik tinimbang ngunjungi salah sawijining pasar Natal […]

Read More
Golek Glenroyal
Rasa Kildare

Ketemu Maker - Chef Eksekutif Bernard McGuane, Hotel Glenroyal

Ngomong babagan The Enclosure ing Arkle Bar & Restaurant. Kita lagi sibuk banget, kita mung nyiyapake konsep anyar babagan setahun kepungkur lan wis dadi apik! Kita […]

Read More
Tasteofkildare Logo Hastag Greenbg
Rasa KildareAcaraIku kuduNewsKildare

Rasa Kildare - Carane Njaluk Ana

Bus Antar-Jemput Gratis saka Stasiun Sepur kutha Newbridge & Kildare: LAYANAN NEWBRIDGE: Mungkasi kalebu stasiun sepur Newbridge, Teater Riverbank, The Square (Eddie Rockets), Hotel Keadeen sing ngelawan, Racecourse (parkir mobil Lor). […]

Read More
Pemilik (5)
Rasa KildaremangankomunitasKildare

Manungsa Kildare - Paul Lenehan saka Firecastle

  Direktur Ngatur Firecastle Paul Lenehan ngomong babagan bisnis kasebut wiwit njupuk peran kasebut. Marang kita babagan Firecastle? Dadi, Firecastle dibukak ing September 2020, minangka bangunan anyar ing Pasar […]

Read More
Getaran Musim Panas Ing Desa Kildare (2)
BlanjaAcaraFamilyIku kuduKildare

Musim panas ing Desa Kildare

     Trail: 7 Juli - 20 Agustus Aja kantun golek bandha apik ing saindhenging Desa karo kasempatan kanggo menang hadiah. Einstein Junior kanggo Bocah-bocah: 8th – […]

Read More
Lukisan Tracy & Lester Piggott Dening Lia Laimbock Kdf 2022
AcaraFestival DerbyKildare

MUSEUM RACING LEGENDS DIBUKA DENGAN PENGHARGAAN KHUSUS KEPADA LESTER PIGGOTT

Museum Legenda Balap bali menyang Pengadilan ing kutha Kildare lan dibukak dina Setu 18 Juni jam 2. Museum kasebut ngrayakake legenda Derby Irlandia kanthi pameran sutra, gambar, […]

Read More
Snip Derby Festival
Festival DerbyKildare

Triple Crown Winning Jockey Steve Cauthen ngluncurake Dubai Duty Free Irish Derby

Tilas jaran sing menang Derby Irlandia lan Prancis Old Vic minangka panampa paling anyar saka penghargaan Hall of Fame Festival Derby Kildare. Joki sing nunggang jaran sing misuwur [...]

Read More
Jim Kavanagh
komunitasAcaraFestival DerbyKildare

Manungsa Kildare - Jim Kavanagh saka Kildare Derby Festival

Kita kejiret karo Jim Kavanagh saka Kildare Town kanggo ngobrol babagan Museum Legenda lan Festival Kildare Derby sing ditindakake wiwit Setu 18 Juni - Minggu 26 Juni. […]

Read More
Xr:d:dafdzzszu1y:6,j:28454239726,t:22061215
komunitasbudayaAcaraFestival DerbyKildare

Pameran foto ing Aras Bhride

Fotografer lokal Ann Fitzpatrick bakal duwe pilihan karyane ing pameran ing kutha Aras Bhride Kildare wiwit Senin 20 Juni nganti Jumuah 24 Juni. Diakoni gratis. Aras […]

Read More
Gambar Anjing 2
komunitasHiburanAcaraFamilyFestival DerbyKildare

Parade Pucung

Pooch Parade Kamis 23 Juni Kildare Town Square Minangka bagéan saka Festival Derby, kita ngundang kabeh kanca-kanca asu sing duwe sikil 4 kanggo strut barang-barang ing karpet abang [...]

Read More
Music Sunday Digital Signage Diowahi ukurane
komunitasHiburanAcaraFestival DerbyKildare

Minggu Music Vibes ing Square

Minggu Music Vibes ing Square, Kildare Town Dina Minggu 26 Juni, gabung kita kanggo sawetara music live ing Square saka 6:30. Gabung ing Minggu 26 Juni kanggo [...]

Read More
Museum Legenda
AcaraFestival DerbyKildare

Museum Legenda Balapan

Museum Legenda Balap Museum Legenda Balap ing Kildare Court House bakal dibukak dina Setu 18 Juni jam 2. Museum kasebut duwe koleksi unik saka memorabilia balap, sutra, piala […]

Read More
Gambar Badai Salju 2
komunitasbudayaHiburanAcaraFestival DerbyKildare

Rockshore nampilake The Blizzards

Dina Setu 25 Juni, band Irlandia The Blizzards bakal munggah panggung ing Square ing Kildare Town. The Blizzards nembé ngrilis album kaping papat tanggal 13 Mei. Anyar […]

Read More
AcaraIku kuduFestival DerbyKildareNewbridge

Festival Derby Irlandia Bebas Bea Dubai 2022

Festival Musim Panas wis bali! Priksa jadwal kanggo Dubai Duty Free Irish Derby Festival 2022 ing ngisor iki Jumuah 24 Juni 2022 Gates mbukak jam 3.00. Musik langsung sawise […]

Read More
Eimear Kildare Derby Festival
komunitasbudayaHiburanAcaraFestival DerbyKildare

Eimear Quinn - Festival Derby Kildare

Kildare Derby Festival 2022 Penyanyi lan komposer Irlandia Eimear Quinn bakal tampil ing Katedral St. Brigid sing apik banget, Kildare Town, Rebo 22 Juni. Eimear Quinn wis nyipta lan nindakake […]

Read More
Otb Hri Kildare [alam semesta 1125x450]
budayaHiburanAcaraIku kuduFestival DerbyKildare

Roadshow Off the Ball Newstalk "Legenda Derby Irlandia"

Festival Kildare Derby 2022 Sadurunge Festival Derby Irlandia Gratis Duty Dubai telung dina ing Curragh Racecourse - Jumuah 24 Juni nganti Minggu 26 Juni. Kita bakal duwe kabeh bintang [...]

Read More
Band Jazz Des Hopkins
komunitasbudayaHiburanAcaraFestival DerbyKildare

Sastra Wengi - Kildare Derby Festival

Kildare Derby Festival 2022 Kildare Derby Festival nampilake Packhorse Library ing dina Selasa 21 Juni jam 7. Sore musik lan dongeng kuda sing nampilake Des Hopkins Jazz Band lan [...]

Read More
Header Kutha Kildare
AcaraFamilyFestival DerbykomunitasbudayaKildare

Marathon Tulen, Setengah, 10K & 5K Run

Kildare Derby Festival 2022 The Thoroughbred Marathon, Half, 10K & 5K run bakal dianakake dina Minggu 19 Juni 2022. Registrasi kasedhiya ing kene Karnaval Keluarga ing Lapangan, Kildare […]

Read More
Bike
komunitaspasanganAcaraFamilyIku kuduFestival DerbyKildare

Siklus Derby Curragh

Kildare Derby Festival 2022 "Curragh Derby Cycle" sing ana gandhengane karo JuneFest lan Kildare Derby Festival diwiwiti jam 12 awan saka Market Square, kutha Kildare, Setu 18 Juni. Ana […]

Read More
Desain Tanpa Judul (13)
komunitasbudayaWétan Kuno IrlandiaAthy

Manungsa Kildare - Patricia Berry saka Athy

Dakkandhani babagan kutha Athy. Nggih. Ya, Athy minangka kutha warisan. Kita kondhang amarga semangat komunitas, festival lan acara. Kita duwe karakter sing apik […]

Read More
Juni Fest 7
Iku kudukomunitasbudayaHiburanPariwisata KildareOra KangenAcaraFamilyNewbridge

Ana Apa - Festival Juni 2022

Festival komunitas lan kulawarga, Juni Fest sing dianakake ing Newbridge saben taun bali kanggo 2022 wiwit diwiwiti ing 2012. Sawise sawetara acara virtual, 2022 Juni Fest [...]

Read More
Header Blog
HiburanOra KangenAcaraIku kuduNaas

Sampeyan mung Perlu Ngerti Babagan Festival Punchestown

Festival tahunan bali dina 30 April nganti tanggal 4 Mei lan dadi acara sing ora bisa dilalekake!

Read More
Paintthetownred
BlanjaFamilykomunitasPariwisata KildareOra KangenNaas

Inisiatif Paint The Town Red diluncurake ing Naas kanggo Punchestown 2022

Ing Kildare, papan pariwisata kanggo County Kildare resmi ngluncurake kampanye 'Paint The Town Red', jendela busana paling apik lan kompetisi bangunan sing bakal mbantu promosi lan ndhukung [...]

Read More
Wétan Kuno IrlandiaPariwisata KildareOra KangenFamilyIku kudukomunitasbudayaNewbridge

Manungsa saka Kildare - Paul Keane saka The Curragh Racecourse

Marang kula babagan The Curragh Racecourse. Inggih, The Curragh punika racecourse utama Irlandia. Iki entuk pangenalan global minangka pusat keunggulan, ora mung kanggo balapan, nanging uga kanggo latihan [...]

Read More