Domba Kerja Irlandia 4
komunitasbudayaHiburanFamilyPariwisata KildareOra KangenIku kuduNaas

Manungsa Kildare - Michael saka Sheepdogs Kerja Irlandia

𝙏𝙚𝙡𝙡 𝙪𝙨 𝙖𝙗𝙤𝙪𝙩 𝙄𝙧𝙞𝙨𝙝 𝙒𝙤𝙧𝙠𝙞𝙣𝙜𝙝𝙜 Kita nindakake demonstrasi asu wedhus kanggo turis, kelompok perusahaan… umume sapa wae sing kepengin weruh! Kita nindakake nganti telung demonstrasi sing [...]

Read More
Pasar Natal Whitewater Diowahi Ukuran
natalFamilyBlanjaRasa KildareAthyKildareNaasNewbridge

Tuku Lokal ing Pasar Natal Kildare ing Musim Perayaan iki

Nalika kita nyedhaki dina gedhe, wektune kudu semangat perayaan lan cara sing luwih apik tinimbang ngunjungi salah sawijining pasar Natal […]

Read More
Ombenan Natal
natalmanganBlanjaRasa Kildare

Pakar bir lan anggur Kildare menehi pasangan Natal sing paling apik

Bir lan anggur paling apik ing Kildare kanggo musim panganan perayaan Kanthi wektu Natal sing nyedhak, telusuran kanggo iringan bir lan anggur sing sampurna bakal akeh [...]

Read More
Ger Barge Triprz
komunitasPariwisata KildareNewsIku kuduNaas

Manungsa Kildare - Ger saka Bargetrip.ie

Marang kita bab Barge Trip. Kanggo njlèntrèhaké mung, Barge Trip minangka kegiatan sing nyenengake kanggo kabeh kulawarga. Cocog kanggo wong saka sangang sasi nganti […]

Read More
Lullymore Ray Diowahi ukurane
komunitasNewsIku kudu

Manungsa saka Kildare - Ray saka Lullymore

Crita babagan Taman Warisan Lullymore Minangka daya tarik pengunjung ing West Kildare, ing antarane desa Rathangan lan Allenwood. Kita narik pengunjung ing saindenging Irlandia lan […]

Read More
Header Teh Sore
manganOra KangenRasa KildareIku kudu

Titik teh sore paling apik ing Kildare kanggo saben anggaran lan acara

Titik teh sore paling apik ing Kildare kanggo saben anggaran lan kesempatan Kanggo ngasilake frasa sing populer, mesthi ana wektu kanggo teh. Utamane yen ana scone lan sandwich ing […]

Read More
Header Kutha Kildare
Uncategorized

5 Acara Keluarga Paling Anyar sing Bisa Ditikmati ing Kildare sajrone Minggu Warisan Nasional

Mlaku-mlaku karo Anak Liar Sampeyan! Sekolah metu ing musim panas - lan bocah-bocah bakal dadi liar! Paling ora, dheweke bakal ana ing Minggu Warisan Nasional, kanthi larik […]

Read More
pasanganmanganPariwisata KildareOra KangenBlanjatetepIku kudu

Acara Panas ing Kildare

Spa, golf, lan toko nganti sampeyan nyelehake minangka bagean saka acara musim panas Kildare sing sampurna Wis ngenteni mayoritas 18 wulan kepungkur ing negara sing ora dikepengini, […]

Read More
Dina Derby Irlandia
budayaHiburanAcaraOra KangenIku kuduKildare

Kildare Derby Festival 2021 - festival kanggo kabeh wong ing wulan Juni iki

5 alasan kanggo nyelehake Festival Kerbyare Derby ing rencana musim panas Wiwit saka para pelindung nganti lapangan golf sing misuwur ing saindenging jagad, County Kildare sinonim karo pirang-pirang perkara. Nanging bisa dibantah, minangka […]

Read More
Juni Fest 13
komunitasbudayaHiburanAcaraNewbridge

June Fest Kildare 2021 - Mangkene sing bisa diarepake

Kildare's June Fest minangka festival kulawarga sing sampurna kanggo musim panas 2021 Kanthi masarakat alon-alon nanging mesthi dibukak maneh dipasangkan karo suryo srengenge sing dibutuhake banget, musim panas 2021 wis katon […]

Read More
manganRasa Kildare

Tawaran Dina Ibu Paling Apik ing Kildare

Dina Ibu dina Minggu iki- sing isih menehi sampeyan wektu kanggo oleh hadiah khusus lan taun iki luwih penting tinimbang saiki yen entuk hadiah sampeyan! Sanajan […]

Read More
pasanganmanganBlanjatetep

Hadiah Katrangan Paling Apik Kildare 2021

Sanajan ing taun iki, kita ora bisa ngrayakake Dina Valentine kanthi cara konvensional, ana akeh cara kanggo nuduhake wong sing ditresnani yen sampeyan peduli karo taun iki! Menyang Kildare […]

Read More
Etftncww8aqcroq
budayaAcaraFáilte IrlandiaWétan Kuno IrlandiaNewbridge

Hill of Allen Dadi 'Beacon of Hope' kanggo Dina St. Brigid

Menyang Kildare kanggo ngurmati Santo Patron kanthi Iluminasi Ikon

Read More
KompetisiFamily

Nelpon Kabeh Bocah !! Gawe Kompetisi Salib Dina St Brigid!

Kanggo ngrameke Dina St Brigid tanggal 1 Februari, kita ngajak bocah-bocah nggawe Salib Dina St Brigid dhewe !!

Read More
Rasa Kildare
manganAcaraRasa Kildare

Gawe Koki Kildare Top menyang Pawon ing Musim Iki!

Taste of Kildare ngundang sampeyan gabung karo demo masak virtual karo sawetara koki paling terkenal ing negara kasebut. Gabung karo Chef Selebriti, Rachel Allen lan koki terkenal liyane kanggo ngrayakake perayaan sing paling apik saka pametumu Kildare lan panganan mangsan.

Read More
Cliff
natalmanganBlanjaRasa Kildare

Rasane Hamper Hadiah 'Foodie' Kildare

Sapa sing ora seneng nampa hamper? Ora mung swarane kranjang anyaman utawa ngeculake pita kothak hadiah sing apik banget, nanging kanggo nemokake barang-barang harta karun […]

Read More
Kildare Arthur Guinness
Iku kuduTilase & MlakuCelbridgeLeixlip

Tindakake Jejak Arthur Guinness

Tindakake jejak Arthur Guinness ing jejak 16km iki, njupuk situs bersejarah sing ana gandhengane karo pabrik bir sing paling misuwur ing Irlandia - kulawarga Guinness. Jelajahi kutha Celbridge […]

Read More
Pusat Warisan Kildare
budayaAcara

Kildare Mengeti Minggu Warisan 'Virtual' 2020

Kanggo ngrameke Minggu Warisan (lan kanthi watesan sing kovid), klompok warisan lokal, komunitas lan sejarawan wis nyusun seri kegiatan online, gratis, supaya sampeyan bisa ngrasakake acara ing njobo utawa saka omah sing nyenengake !!

Read More
komunitas

A Call to Action Dina Internasional Bog iki

Dewan Konservasi Gambut Irlandia, lembaga amal sing ngupayakake konservasi bagean perwakilan lahan gambut Irlandia sing bisa dinikmati wong saiki lan mbesuk, nggoleki HELP ANDA ing Dina Bog Internasional.

Read More
Castletown House, Co Kildare. Padaleman Suci
Uncategorized

Pedoman Kesehatan & Keselamatan Rinci saka Fáilte Irlandia

Fáilte Irlandia wis negesake pedoman kesehatan lan detail rinci minangka bagean saka pusat dhukungan bisnis anyar. Mangga deleng sawetara pandhuan rinci ing ngisor iki.

Read More
komunitasHiburanPariwisata Kildare

Perusahaan ekuine utama dadi industri balap

Naas Racecourse ngumumake manawa pamimpin nutrisi equine Irlandia Plusvital minangka salah sawijining perusahaan industri sing bisa ningkatake industri industri balap sajrone wektu tantangan iki.

Read More
Cathaoirleach Suzanne Doyle lan Aine Mangan (CEO Into Kildare) karo David Wardell (Manajer Pengembangan Pariwisata Irlandia Stud & Taman Nasional)
komunitasPariwisata Kildare

Kildare Meluncurake Kampanye 'We Care In Kildare'

Into Kildare ngluncurake kampanye sing ditujokake kanggo njamin masarakat lokal lan pengunjung manawa bisnis ing saindhenging kabupaten kasebut ngetrapake langkah-langkah kesehatan lan keamanan sing cukup.

Read More
Pedoman Operasional kanggo mbukak bisnis ing Kildare
Fáilte IrlandiaPariwisata Kildare

Dhukungan Bisnis saka Fáilte Irlandia

Fáilte Irlandia ngluncurake dhukungan bisnis kanggo mbantu bisnis ngrancang elemen kunci pemulihan. Iki wis dikembangake karo para ahli industri kanggo ndhukung bisnis supaya bisa mbukak maneh lan ngluncurake bisnis kanthi efektif lan bakal nglengkapi pedoman operasional kanggo mbukak maneh sing uga kapacak ing ngisor iki.

Read More
Kulawarga Fittest Irlandia
Hiburan

Kulawarga Fittest Irlandia 2020 - Aplikasi Mbukak!

Kulawarga Fittest Irlandia 2020 - Aplikasi Mbukak! Kulawarga Fittest Irlandia bali lan dheweke lagi golek kulawarga ing Kildare! Apa sampeyan lan kulawarga entuk apa sing dibutuhake kanggo […]

Read More