Kafe ing Kildare | Kildare Panggonan kanggo Mangan | Bali menyang Kildare
Benteng Api 2
Tambah menyang favorit

Firecastle

Firecastle minangka tukang grosir, delicatessen, toko roti lan kafe lan 10 kamar turu tamu.

Kildare

BlanjaProduserKamar Mung
Pusat Taman Johnstown 5
Tambah menyang favorit

Pusat Taman Johnstown

Pilihan tanduran Irlandia lan Toko Garden paling gedhe ing lingkungan blanja modern sing modern, kafe lan Taman Kafe.

Naas

BlanjaKafe
J14 1
Tambah menyang favorit

Persimpangan 14 Mayfield

Stasiun layanan motorway dununge ing M7 ing Monasterevin, titik sing mandeg ing perjalanan sampeyan.

Kildare

Kafe
Kalbarri
Tambah menyang favorit

Sekolah Cookie Kalbarri

Pengalaman masak unik kanggo kabeh umur lan kabisan ing sekolah masak Kilcullen sing dikelola kulawarga iki.

Naas

Kafe
K Mangkuk 9
Tambah menyang favorit

KBowl Naas

Suwene wis pirang-pirang jam, KBowl dadi papan kanggo dolanan bowling, area dolanan Wacky World-bocah, KZone lan KDiner.

Naas

Petualangan & KegiatanKafe
5
Tambah menyang favorit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pengalaman pertanian terbuka sing ramah kulawarga, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem kewan tani ing kahanan sing alami lan santai.

Kildare

Petualangan & Kegiatanrestoran
Desa Kildare 3
Tambah menyang favorit

Desa Kildare

Rasakake blanja ruangan terbuka mewah ing Desa Kildare, lengkap karo 100 butik sing ngirit akeh banget.

Kildare

BlanjaKafe
Rsz Lawlors 061.jpg Diowahi ukurane
Tambah menyang favorit

Lawlor saka Naas

Nawakake sambutan sing apik wiwit taun 1913, Lawlor's of Naas minangka hotel bintang papat ing tengah kutha Naas sing cocog kanggo rapat, konferensi, acara lan luang.

Naas

barHotels in Kildare
Tambah menyang favorit

Piranti Lunak Newbridge

Pusat Pengunjung Newbridge Silverware minangka swarga toko kontemporer sing nampilake Museum Gaya Ikon sing misuwur lan Tour Pabrik sing unik.

Newbridge

BlanjaKafe
11. Warung Pasar Shoda
Tambah menyang favorit

Kafe Pasar Shoda

Panganan sehat sing apik kanthi corak unik sing dikawinake kanthi layanan semangat lan pribadi.

Maynooth

Kafe
Rsz 25609fb5 173b 47fa B6dc Fcccd299f53a (1)
Tambah menyang favorit

Kopi Square

Ing Square kita spesialis ing kopi panggang mikro lokal karo bar warung ing Kildare Town, Athy lan Portlaoise. Square diadegake ing taun 2017 kanthi tujuan kanggo ngladeni sing paling apik, […]

Kildare, Athy

Kafe
Img 20211102 Wa0004
Tambah menyang favorit

Kafe Abadi

Timeless Café dumunung ing kutha ayu Kilcock. Apa iku sarapan, nedha awan utawa malah brunch, Timeless Café minangka papan sing bisa dituju kanthi menu sing diisi […]


Kafe
Kamar Teh Victoria 3
Tambah menyang favorit

Kamar Teh Victoria

Panganan lan kue sing bermutu ing papan unik bangunan pertanian watu abad kaping 18.

Maynooth

Kafe