Benteng Api 2
Tambah menyang favorit

Firecastle

Firecastle minangka tukang grosir, delicatessen, toko roti lan kafe lan 10 kamar turu tamu.

Kildare

BlanjaKafeKamar Mung
Pusat Taman Johnstown 5
Tambah menyang favorit

Pusat Taman Johnstown

Pilihan tanduran Irlandia lan Toko Garden paling gedhe ing lingkungan blanja modern sing modern, kafe lan Taman Kafe.

Naas

BlanjaKafe
J14 1 2
Tambah menyang favorit

Persimpangan 14 Mayfield

Stasiun layanan motorway dununge ing M7 ing Monasterevin, titik sing mandeg ing perjalanan sampeyan.

Kildare

Kafe
Kalbarri
Tambah menyang favorit

Sekolah Cookie Kalbarri

Pengalaman masak unik kanggo kabeh umur lan kabisan ing sekolah masak Kilcullen sing dikelola kulawarga iki.

Naas

restoran
K Mangkuk 9
Tambah menyang favorit

KBowl Naas

Suwene wis pirang-pirang jam, KBowl dadi papan kanggo dolanan bowling, area dolanan Wacky World-bocah, KZone lan KDiner.

Naas

Petualangan & KegiatanKafe
Panganan Kildare Farm 4
Tambah menyang favorit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pengalaman pertanian terbuka sing ramah kulawarga, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem kewan tani ing kahanan sing alami lan santai.

Kildare

OutdoorsKafe
Desa Kildare 3
Tambah menyang favorit

Desa Kildare

Rasakake blanja ruangan terbuka mewah ing Desa Kildare, lengkap karo 100 butik sing ngirit akeh banget.

Kildare

BlanjaKafe
Tambah menyang favorit

Piranti Lunak Newbridge

Pusat Pengunjung Newbridge Silverware minangka swarga toko kontemporer sing nampilake Museum Gaya Ikon sing misuwur lan Tour Pabrik sing unik.

Newbridge

Warisan & SejarahKafe
11. Warung Pasar Shoda
Tambah menyang favorit

Kafe Pasar Shoda

Panganan sehat sing apik kanthi corak unik sing dikawinake kanthi layanan semangat lan pribadi.

Maynooth

Kafe
Img 20211102 Wa0004
Tambah menyang favorit

Kafe Abadi

Timeless Café dumunung ing kutha ayu Kilcock. Apa iku sarapan, nedha awan utawa malah brunch, Timeless Café minangka papan sing bisa dituju kanthi menu sing diisi […]


Kafe
Kamar Teh Victoria 3
Tambah menyang favorit

Kamar Teh Victoria

Panganan lan kue sing bermutu ing papan unik bangunan pertanian watu abad kaping 18.

Maynooth

Kafe