Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Omah lan Taman Burtown 9
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Burtown

Burtown House in Co. Kildare minangka omah Georgia wiwitan ing cedhak Athy, kanthi taman 10 hektar sing apik kanggo umum.

Athy

Outdoorsrestoran
Benteng Api 2
Tambah menyang favorit

Firecastle

Firecastle minangka tukang dagang, panganan sing enak, toko roti lan kafe sing ana sekolah masak lan 10 kamar tidur tamu.

Kildare

BlanjaKafeHotels
Kalbarri
Tambah menyang favorit

Sekolah Cookie Kalbarri

Kalbarri iku sekolah masak kulawarga lan bisnis katering operasi saka Kilcullen ing Co. Kildare. Kanthi nandheske masak kulawarga sing sehat saka bahan sing paling seger, Siobhan Murphy lan dheweke […]

Naas

restoran
Lily O'brien iku 5
Tambah menyang favorit

Lily O'Briens

Lily O'Brien wis semangat nggawe coklat sing nyusu ing Co Kildare wiwit taun 1992.

Newbridge

Produser
Lily Lan Liar 3
Tambah menyang favorit

Lily & Wild

Lily & Wild minangka mitra sampurna kanggo menu lokal lan musiman sing nyenengake kanthi layanan katering profesional sing ora ana tandhingane.

Kildare

Produser
Swans On the Green 1
Tambah menyang favorit

Angsa ing Ijo

Toko bahan bakar, toko makanan & kopi sing dikelola kulawarga kanggo nyuplai woh-wohan, sayuran, lan kebutuhan bahan makanan liyane.

Naas

Produser