Nightlife Kildare | Pub ing Kildare | Bali menyang Kildare
218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambah menyang favorit

33 South Main

Dumunung ing jantung Naas Co.. Kildare lan mbukak 7 dina minggu porsi gedhe pangan, koktail, acara lan music live.

Naas

Pub & Nightlife
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambah menyang favorit

Arkle Bar

Bar lan restoran sing apik ing taun 1920an sing apik, nawakake macem-macem pengalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambah menyang favorit

Bailey's Bar & Bistro

Menu nyiram tutuk sing disiapake dening koki top, disedhiyakake ing setelan sing apik lan santai dening tim sing pancen peduli.

Athy

Pub & Nightlife
Ngarep Kilteel
Tambah menyang favorit

Brennans Kilteel Inn

Pub Irlandia lawas sing ngemot puluhan barang antik lan bric-a-brac liyane kanthi sesi musik langsung tradisional.

Naas

Pub & Nightlife
Hotel Clanard Court 4
Tambah menyang favorit

Hotel Clanard Pengadilan

4-star kulawarga mbukak hotel karo akomodasi mewah, lokasi banget lan Staff anget lan grapyak.

Athy

Pub & NightlifeHotels in Kildare
Cookesofcaragh1bentuk
Tambah menyang favorit

Masak saka Caragh

Cookes of Caragh minangka pub Gastro kulawarga sing wis mapan, wis melu industri perhotelan sajrone 50 taun kepungkur.

Naas

Pub & Nightlife
Cunninghams Dining Experience 12
Tambah menyang favorit

Cunningham kang Kildare

Menu ekstensif kapenuhan pasugatan Thai lan klasik Eropah lan music live trad sawetara bengi minggu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Mung
Edward Harrigan & Putra 2
Tambah menyang favorit

Edward Harrigan & Sons

Nawakake produk lokal sing paling apik kanggo nggawe masakan Irlandia modern kanthi sajian internasional.

Newbridge

Pub & Nightlife
Rsz Lawlors 061.jpg Diowahi ukurane
Tambah menyang favorit

Lawlor saka Naas

Nawakake sambutan sing apik wiwit taun 1913, Lawlor's of Naas minangka hotel bintang papat ing tengah kutha Naas sing cocog kanggo rapat, konferensi, acara lan luang.

Naas

Pub & NightlifeHotels in Kildare
Kunci 13 Brewpub 1
Tambah menyang favorit

Kunci 13 Brewpub

Dumunung ing sadawane Grand Canal ing Sallins, Lock13 nggawe bir buatan tangan dhewe sing cocog karo panganan kualitas sing asale saka pemasok sing ora dipercaya.

Naas

Pub & Nightlife
Manzors Village Inn 4
Tambah menyang favorit

Manzors Village Inn

Dumunung ing Clane, The Village Inn minangka bisnis lokal sing dikelola kulawarga kanthi kualitas apik lan layanan sing apik.

Klotan

Pub & Nightlife
Bar Mcdonnells 3
Tambah menyang favorit

Bar McDonnell

Bar sing rame ing tengah Newbridge kanthi sesi musik langsung lan kabeh acara olahraga utama ing layar amba.

Newbridge

Pub & Nightlife
Rsz 1railway Inn njaba
Tambah menyang favorit

Railway Inn

Dumunung ing tengah desa Sallins, ing dalan utama antarane kreteg sepur lan kanal, Railway Inn minangka omah umum tradisional sing diduweni kulawarga lan ora duwe lisensi. 

Sallins

Pub & Nightlife
Silken Thomas 2
Tambah menyang favorit

Thomas Sutra

Papan tujuan utama. Sampeyan bisa mangan, ngombe, nari, turu ing situs kanthi harfiah sing dadi motto kanggo pub ikonik iki.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Mung
Burger Jiwa 1
Tambah menyang favorit

Burger Jiwa

Bar burger sing ramah vegan ing Amérika Kidul iki adhedhasar ing jantung kutha Kildare lan nawakake pilihan kaya kanggo vegan lan pemakan daging [...]

Kildare

Pub & Nightlife
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

Gastro bar sing ana ing pinggir Grand Canal sing nyedhiyakake panganan tradisional kanthi corak modern.

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast Kildare
Ing Ballymore Inn
Tambah menyang favorit

Ing Ballymore Inn

Dibukak ing 1995, Ballymore Inn minangka gastropub menang multi-penghargaan dumunung ing Ballymore Eustace Co Kildare 11 km kidul Naas lan mung 40 menit saka Dublin.

Ballymore Eustace

Pub & Nightlife
The Dew Drop Inn & Brewhouse 4
Tambah menyang favorit

The Dew Drop Inn & Brewhouse

Menehi penghargaan gastropub sing menehi sumber pametumu lan nggawe pilihan gins lan bir kerajinan dhewe. Pengalaman sing apik lan regane golek dhuwit.

Naas

Pub & Nightlife