Restoran Kildare | Restoran paling apik ing Kildare | Bali menyang Kildare
218926760 2106585709479163 3219913226062272545 N
Tambah menyang favorit

33 South Main

Dumunung ing jantung Naas Co.. Kildare lan mbukak 7 dina minggu porsi gedhe pangan, koktail, acara lan music live.

Naas

Pub & Nightlife
Aimsir 8
Tambah menyang favorit

Aimsir

Restoran bintang loro Michelin sing ngrayakake produk lokal, dipimpin dening Chef Jordan Bailey, mantan koki kepala ing Maaemo bintang 3 ing Oslo.

Celbridge

restoran
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambah menyang favorit

Arkle Bar

Bar lan restoran sing apik ing taun 1920an sing apik, nawakake macem-macem pengalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambah menyang favorit

Bailey's Bar & Bistro

Menu nyiram tutuk sing disiapake dening koki top, disedhiyakake ing setelan sing apik lan santai dening tim sing pancen peduli.

Athy

Pub & Nightlife
Rsz 1img 1446 2
Tambah menyang favorit

gabus

Dumunung ing tengah kutha Naas liwat Kavanaghs Pub, Bouchon serves campuran masakan klasik bebarengan karo masakan Eropah modern ing setelan anteng.


restoran
Tambah menyang favorit

Roti & Bir

Restaurant adhedhasar ing 200 taun lawas tradisional Irish Pub, Moone High Cross Inn kanggo mulyo lan ngundang pengalaman pangan lan ngombe.

Athy

restoran
Omah lan Taman Burtown 9
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Burtown

Burtown House in Co. Kildare minangka omah Georgia wiwitan ing cedhak Athy, kanthi taman 10 hektar sing apik kanggo umum.

Athy

Outdoorsrestoran
Bokong Mullins 1
Tambah menyang favorit

Butt Mullins Restaurant

Butt Mullins minangka bisnis kulawarga sing misuwur amarga layanan pelanggan lan perhatian kanthi rinci luwih saka 30 taun.

Naas

restoran
Hotel Clanard Court 4
Tambah menyang favorit

Hotel Clanard Pengadilan

4-star kulawarga mbukak hotel karo akomodasi mewah, lokasi banget lan Staff anget lan grapyak.

Athy

Pub & NightlifeHotels in Kildare
Cookesofcaragh1bentuk
Tambah menyang favorit

Masak saka Caragh

Cookes of Caragh minangka pub Gastro kulawarga sing wis mapan, wis melu industri perhotelan sajrone 50 taun kepungkur.

Naas

Pub & Nightlife
Cunninghams Dining Experience 12
Tambah menyang favorit

Cunningham kang Kildare

Menu ekstensif kapenuhan pasugatan Thai lan klasik Eropah lan music live trad sawetara bengi minggu.

Kildare

Pub & NightlifeKamar Mung
Edward Harrigan & Putra 2
Tambah menyang favorit

Edward Harrigan & Sons

Nawakake produk lokal sing paling apik kanggo nggawe masakan Irlandia modern kanthi sajian internasional.

Newbridge

Pub & Nightlife
Fallon's Kilcullen 3
Tambah menyang favorit

Fallon saka Kilcullen

Michelin nyaranake pengalaman panganan sing nawakake panganan enak ing swasana santai lan ngundang.

Newbridge

restoran
Hartes saka Kildare 2
Tambah menyang favorit

Hartes saka Kildare

Gastropub pemenang penghargaan sing nyedhiyakake masakan Irlandia, bir artisan, lan steak sing dimasak ing watu panas.

Kildare

restoran
Thebistrokilkeacastle5
Tambah menyang favorit

Restoran Hermione ing Clubhouse

Hermione's Restaurant minangka setelan sing prasaja lan canggih sing dadi lokasi sing apik kanggo nuduhake momen khusus karo kanca lan kulawarga. Restoran kasebut misuwur amarga Menu Lunch Minggu […]


restoran
Jrbs Ora Ana Batur Ora Ana Teks
Tambah menyang favorit

Hakim Roy Kacang Bean

Panganan Amerika & Tex-Mex sing megah, regane apik lan layanan sing grapyak, uga koktail & bir kerajinan sing diiringi musik sing meriah.

Newbridge

restoran
Kalbarri
Tambah menyang favorit

Sekolah Cookie Kalbarri

Pengalaman masak unik kanggo kabeh umur lan kabisan ing sekolah masak Kilcullen sing dikelola kulawarga iki.

Naas

restoran
Rsz Karton House Fairmont Gambar Pahlawan
Tambah menyang favorit

Kathleen's Kitchen

Kathleen's Kitchen in Carton House dumunung ing pawon abdi lawas. Setelan iki nahan akeh fitur asli kalebu kompor wesi sing amba ing taun 1700-an. Iki minangka […]

Maynooth

restoran
5
Tambah menyang favorit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pengalaman pertanian terbuka sing ramah kulawarga, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem kewan tani ing kahanan sing alami lan santai.

Kildare

Seni & Budayarestoran
Low Res 2
Tambah menyang favorit

Larkspur Lounge

Lounge Larkspur minangka papan sing sampurna kanggo lungguhan lan nikmati momen manis sing nyediakake Teh Sore, cokotan entheng, kopi lan omben-omben.

Naas

restoran