Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Aimsir 8
Tambah menyang favorit

Aimsir

Restoran bintang loro Michelin sing ngrayakake produk lokal, dipimpin dening Chef Jordan Bailey, mantan koki kepala ing Maaemo bintang 3 ing Oslo.

Celbridge

restoran
Arkle Bar & Restaurant 8
Tambah menyang favorit

Arkle Bar & Restaurant

Bar lan restoran sing apik ing taun 1920an sing apik, nawakake macem-macem pengalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambah menyang favorit

Bailey's Bar & Bistro

Menu nyiram tutuk sing disiapake dening koki top, disedhiyakake ing setelan sing apik lan santai dening tim sing pancen peduli.

Athy

Pub & Nightlife
Roti & Bir Daging Sapi Guinness Casserole
Tambah menyang favorit

Roti & Bir

Restaurant adhedhasar ing 200 taun lawas tradisional Irish Pub, Moone High Cross Inn kanggo mulyo lan ngundang pengalaman pangan lan ngombe.

Athy

restoran
Omah lan Taman Burtown 9
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Burtown

Burtown House in Co. Kildare minangka omah Georgia wiwitan ing cedhak Athy, kanthi taman 10 hektar sing apik kanggo umum.

Athy

Outdoorsrestoran
Bokong Mullins 1
Tambah menyang favorit

Butt Mullins Restaurant

Butt Mullins minangka bisnis kulawarga sing misuwur amarga layanan pelanggan lan perhatian kanthi rinci luwih saka 30 taun.

Naas

restoran
Cookesofcaragh1bentuk
Tambah menyang favorit

Masak saka Caragh

Cookes of Caragh minangka pub Gastro kulawarga sing wis mapan, wis melu industri perhotelan sajrone 50 taun kepungkur.

Naas

Pub & Nightlife
Edward Harrigan & Putra 2
Tambah menyang favorit

Edward Harrigan & Sons

Nawakake produk lokal sing paling apik kanggo nggawe masakan Irlandia modern kanthi sajian internasional.

Newbridge

Pub & Nightlife
Fallon's Kilcullen 3
Tambah menyang favorit

Fallon saka Kilcullen

Michelin nyaranake pengalaman panganan sing nawakake panganan enak ing swasana santai lan ngundang.

Newbridge

restoran
Hartes saka Kildare 2
Tambah menyang favorit

Hartes saka Kildare

Gastropub pemenang penghargaan sing nyedhiyakake masakan Irlandia, bir artisan, lan steak sing dimasak ing watu panas.

Kildare

restoran
Jrbs Ora Ana Batur Ora Ana Teks
Tambah menyang favorit

Hakim Roy Kacang Bean

Panganan Amerika & Tex-Mex sing megah, regane apik lan layanan sing grapyak, uga koktail & bir kerajinan sing diiringi musik sing meriah.

Newbridge

restoran
Kalbarri
Tambah menyang favorit

Sekolah Cookie Kalbarri

Kalbarri iku sekolah masak kulawarga lan bisnis katering operasi saka Kilcullen ing Co. Kildare. Kanthi nandheske masak kulawarga sing sehat saka bahan sing paling seger, Siobhan Murphy lan dheweke […]

Naas

restoran
Fusion Lemongrass 8
Tambah menyang favorit

Fusion Lemongrass

Lemongrass Fusion Naas nawakake gabungan saka masakan Pan-Asia paling apik.

Naas

restoran
Kunci 13 Brewpub 1
Tambah menyang favorit

Kunci 13 Brewpub

Dumunung ing sadawane Terusan Agung ing Sallins, Lock13 minangka Kreware's 1st Ever Brewpub.

Naas

Pub & Nightlife
Silken Thomas 2
Tambah menyang favorit

Thomas Sutra

Papan tujuan utama. Sampeyan bisa mangan, ngombe, nari, turu ing situs kanthi harfiah sing dadi motto kanggo pub ikonik iki.

Kildare

Pub & NightlifeHotels
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

B & B Auld Shebeen Gastro Bar & Canalside dununge ing pinggir kanal ing Athy Co. Kildare. Wis dibukak ing Juli 2020 sawise […]

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast
Hotel Kildare House 2
Tambah menyang favorit

The Gallops Bar & Restaurant

Restoran kulawarga sing ana ing jantung kutha Kildare.

Kildare

restoran
Cliff At Lyons, Pabrik Ngowahi Ukuran
Tambah menyang favorit

The Mill Restaurant & Teras

Masakan Irlandia klasik saka koki Sean Smith ing deso Kildare.

Celbridge

restoran
Wong loro 4
Tambah menyang favorit

RongCooks

Pengalaman makan sing ramah kulawarga sing santai karo Grand Canal.

Naas

restoran