Kebijakan Privasi

Hukum Cookie

Hukum Cookie mbutuhake situs web kanggo entuk idin saka pengunjung kanggo nyimpen utawa njupuk informasi apa wae ing komputer utawa piranti seluler. Hukum Cookie mbantu nglindhungi privasi online, kanthi ngidini para pelanggan ngerti babagan informasi babagan apa sing dikumpulake lan digunakake kanthi online. Pelanggan bisa milih ngidini cookie utawa ora.

Ngidini Cookie

Situs web iki tundhuk karo Hukum Cookie kanthi nuduhake pop sing menehi tandha babagan cookie. Kanthi ngeklik 'Wis!' sampeyan setuju nggunakake cookie ing situs iki. Sampeyan bisa ngganti idin cookie kapan wae menyang Setelan Browser. Yen sampeyan milih mateni cookie, sawetara fungsi situs web bisa uga ora bisa digunakake kanthi bener.

Koleksi Informasi & Gunakake

Sistem kita log lan nyathet alamat IP, tanggal lan kaping kunjungan situs, kaca sing dibukak, jinis informasi browser lan cookie. Data iki mung digunakake kanggo ngukur jumlah pengunjung situs lan ora bakal digunakake kanggo ngenali sampeyan.

Pengunjung bisa mutusake ngirim email liwat situs sing kalebu informasi identitas pribadi. Informasi kasebut mung digunakake kanggo ngaktifake respon sing cocog.

Informasi sing diidentifikasi pribadi diklumpukake ing formulir kontak cepet. Kita bakal nggunakake informasi iki kanggo nanggapi panjaluk sampeyan lan ngubungi sampeyan babagan layanan yen wis ditrapake.

Kabeh informasi pelanggan kayata informasi jeneng, alamat lan email diklumpukake kanggo proses pamrosesan pesanan lan ora ana kahanan sing bakal diluncurake menyang sumber pihak katelu.

Hubungi IntoKildare.ie babagan Cookie

Ngramut privasi informasi minangka sing paling penting. Yen sampeyan duwe pitakon utawa keprihatinan babagan praktik privasi kita, mangga hubungi kami.

Kildare Fáilte, Lantai 7, Aras Chill Dara, Devoy Park, Naas, Co Kildare