Kapan wektu paling apik kanggo ngunjungi Kildare?

Summer minangka wektu sing paling populer kanggo ngunjungi Kildare. Sajrone wulan Juni, Juli lan Agustus, jumlah pengunjung saya mundhak, amarga ana wong sing teka ing luar negeri kanggo lelungan nalika swasana luwih panas. Kanthi alas lan deso sing subur lan subur, lan pemandangan mekar kanthi lengkap, musim panas iku wektu sing pas kanggo seneng plancongan mudhun ing kanal, mlaku-mlaku lan santai ing taman bir ing wayah awan.

Yen sampeyan seneng nikmati dina sing cerah, nanging kanthi akeh, wektu sing paling apik kanggo menyang Kildare yaiku spring. Wiwit wulan Maret nganti Mei, hawa dadi luwih anget - nanging akeh masarakat saya suda. Jelajahi ruangan sing rame kanthi warna lan urip kanthi dina sing asri lan hawa seger.

sak Autumn, musim pariwisata saya mudhun, tegese wektu sing kurang sibuk ing taun kanggo njelajah lanskap liar ing Kildare, bisa uga entuk sawetara papan sing paling populer. Cuaca musim gugur bisa uga dadi wildcard - biasane kita entuk sawetara minggu ing wulan September. Elinga yen Oktober sacara statistik paling wulan, nanging uga Halloween lan nalika kamulyan lanskap musim gugur wiwit katon warna.

irish mangsa ditandhani kanthi sedina lan wengi sing dawa, nanging sajrone Natal sampeyan ora bisa ngalahake semangat perayaan ing awang-awang. Bungkus anget lan coba mlaku-mlaku kanthi semangat banjur gulung nganggo Guinness ing ngarep geni ing pub sing nyenengake.


spring

spring

Maret - Mei
Rata-rata awan
suhu:
10 - 15 ° C (46 - 60 ° F)

Summer

Summer

Juni - Agustus
Rata-rata awan
suhu:
15 - 20 ° C (60 - 70 ° F)

Autumn

Autumn

September - November
Rata-rata awan
suhu:
11 - 14 ° C (52 - 57 ° F)

Winter

Winter

Desember - Februari
Rata-rata awan
suhu:
5 - 8 ° C (40 - 46 ° F)