Crita Kita

Dina St. Patrick Sak Kildare 2019

Kanthi Hari St. Patrick tiba ing dina Minggu taun iki, bakal ana akeh wektu ing akhir minggu kanggo rame ing akeh kegiatan lan parade ing saindhenging kabupaten!

Mangkene pandhuan kanggo kabeh acara ing Kildare akhir minggu St. Patrick.

Parade Dina Monasterevin St Patrick

Taun iki taun sing nyenengake banget kanggo Monasterevin amarga penyiar nasional RTE bakal syuting pawai!
Bakal ana dina sing nyenengake komunitas lan game kalebu acara bayi, pertunjukan asu, acara komunitas, pawai, pemodelan balon, DJ, lan liya-liyane.
Facebook

Omah Castletown

Ngrameke kabeh perkara Irlandia ing Kildare akhir minggu iki kanthi acara ing Castletown House. Manggon ing plataran omah Castletown sing stabil, gabung karo Fear an Tí Jerry O'Reilly lan Band Brian Boru Céilí nalika nuntun wong akeh ing acara tahunan St. Patrick!

Wiwit jam 1:00 sore - 3:00 sore, acara rong jam iki ora bisa dirawuhi kabeh umur.

Pawai Dina Athy St. Patrick

Pawai Athy bakal dadi acara gedhe ing taun iki. Mlaku kanthi tema Reduce, Reuse, Recycle ”acara kasebut diwiwiti jam 3 sore lan bakal nampilake komunitas, olah raga lan organisasi bisnis South Kildare. Facebook

Castledermot Parade lan Mlayu Dalan

Castledermot bakal dadi tuan rumah Parade St Patrick's Day lan Road Run tahunan tanggal 17 Maret. Acara kasebut diwiwiti jam 2 sore, nanging yen sampeyan melu ing roto, mangga ndhaptar ing 12. Bakal ana panganan tambahan ing O'Neills Pub.
Facebook

Pusat Perbelanjaan Whitewater

Cat kutha ijo ing Dina St. Patrick iki kanthi kunjungan menyang Pusat Perbelanjaan Whitewater! Nggawa kulawarga lan cat praupane bocah sadurunge utawa sawise arak-arakan kutha. Banjur bakal ana musik trad lan nari Irlandia awan supaya para pembeli bisa seneng!

Pawai Celbridge

Wiwit jam 4 sore, Celbridge Parade bakal dadi salah sawijining kutha paling gedhe sing durung nate weruh. Kanthi pagelaran khusus saka The 'Musikverein Offingen' saka Jerman lan band plancongan 'The Spirit of the Sands', wiwit saka Palm Springs, USA!
Facebook

Festival Dina Clane St. Patrick

Pawai sing kondhang ing Clane bakal miwiti Dina Padi iki jam 3 sore. Tema shindig taun iki yaiku Nggawa Komunitas Bersama. Rosemarie Hayden saka Palang Merah Irlandia yaiku Parade Grand Marshal taun iki asli saka Paroki Clane.
www.clanefestival.ie
Facebook

Parade Dina Kilcock St. Patrick

Pawai Kilcock sing diantisipasi karo musch bakal diwiwiti maneh ing taun iki jam 1.30 siang. Kaya taun kepungkur, bakal ana hadiah kanggo float paling nyenengake, float paling imajinatif, entri vintage sing paling apik, float tradisional sing paling apik, individu sing paling apik lan liya-liyane. Tema arak-arakan taun iki yaiku "Kilcock or Nowhere".
Facebook

Parade Dina Kilcullen St Patrick

Pawai Kilcullen bali ana ing kamulyan, nanging wektu iki luwih cepet jam 11.30 esuk. Dina St. Patrick iki khusus banget amarga dadi taun 700 ngrayakake St. Patrick kanggo kutha kasebut. Iki bakal dadi tema mlaku ing akhir minggu.
Facebook

Parade Day St Patrick's Day

Leixlip Komite Dina St. Patricks pengin ngajak sampeyan melu lan ndhukung pawai Day St. Arak-arakan kasebut bakal digawe ing Scoil Bhride jam 2019 sore lan diwiwiti jam 12.15 sore.
Tema taun iki yaiku Pahargyan Komunitas. Minangka taun sing penting kanggo Leixlip lan rencana kutha kanggo ngrayakake Leixlip minangka papan sing paling apik lan bisa digunakake.
Facebook

Pawai Daynooth St. Patrick

Iki arak-arakan Tahunan kaping 34 kanggo Maynooth. Komite Parade wis nyelenggarakake acara kasebut sajrone pirang-pirang wulan lan ngrencanakake pawai paling gedhe nganti saiki. Tema unik kanggo arak-arakan taun iki yaiku "The Town and The Gown"
Kirab diwiwiti jam 11 esuk.

www.maynoothcep.com

Parade Day Newbridge St. Patrick

Paling ora, nanging paling ora, kita duwe Newbridge Parade, sing bakal ngrayakake warisan balap ing Curragh. Pawai kasebut diwiwiti ing wayah awan lan bakal dadi luwih gedhe lan luwih apik tinimbang sadurunge.
Facebook