Menyang Anggota Kildare Green Oak Leaf

 

Into Kildare Green Oak minangka inisiatif sing tujuane kanggo ningkatake praktik sustainable sing ditindakake ing bisnis pariwisata lan perhotelan ing Kildare. Green Oak Leaf kita duwe tujuan kanggo mbangun praktik paling apik internasional lan mesthekake yen kita kabeh beroperasi kanthi lestari.

Ayo bebarengan nggawe Kildare dadi tujuan wisata ijo!

Menyang logo Kildare Sustainability

Kepiye sampeyan bisa melu ing inisiatif Green Oak?

Yen sampeyan wis akreditasi eko-label saka organisasi sustainable, (Green Hospitality lan Sustainable Travel Ireland sawetara conto!) sampeyan wis layak kanggo nampa akreditasi Kildare Green Oak Leaf ing listing intokildare.ie. Yen sampeyan kepengin melu nanging ora yakin yen sampeyan layak, hubungi lan kita bakal kerja bareng kanggo #MakeKildareGreen

Carane Into Kildare Green Oak dianggo

Yen sampeyan wis ngubungi supaya ngerti bisnis sampeyan mlaku kanthi lestari, kita bakal nambah tag sing ramah lingkungan menyang dhaptar sampeyan, pancen gampang banget.

Keuntungan saka inisiatif Into Kildare Green Oak

Apa sampeyan ngerti manawa 78% wong luwih seneng tuku produk sing dilabeli kanthi jelas minangka ramah lingkungan (Survei GreenPrint, Maret 2021)? Ayo padha kerja bareng lan nuduhake pengunjung kita minangka tujuan sing ijo. Inisiatif kasebut bakal kalebu pangenalan ing situs web kita kaya sing kasebut ing ndhuwur uga sawetara latihan lan penghargaan kanggo ngenali upaya sampeyan, ide babagan cara nambah praktik kelestarian minangka kabupaten lan rencana aksi sing bisa ditindakake bebarengan. Kita bakal nuduhake lelampahan Into Kildare Green Oak ing platform media sosial kanggo nuduhake para pengunjung sing ramah lingkungan!

Conto sawetara praktik ramah lingkungan
  • Tampilake tautan lan pandhuan transportasi umum kanggo nyengkuyung pengunjung supaya nggunakake ing situs web sampeyan
  • Gunakake barang sing asale saka lokal & nyambung karo bisnis ing cedhak kanggo ndawakake perjalanan pengunjung ing wilayah sampeyan
  • Pemisahan sampah - priksa manawa sampeyan daur ulang, misahake sampah panganan kompos kaca
  • Energi - mateni lampu lan peralatan nalika lagi ora dienggo
  • Coba sawetara produk tanpa plastik
  • Ngenalake sawetara sajian adhedhasar tanduran ing menu sampeyan
  • Nandur kebon kembang liar

Ndhuwur sawetara conto carane kita bisa nggawe owah-owahan cilik ing bisnis kita kanggo nggawe owah-owahan gedhe ing donya.

Akreditasi lestari sing disaranake dening Into Kildare:

Green Hospitality

Sustainable Travel Irlandia

GreenTravel.ie

Isi formulir ing ngisor iki lan melu!

Pariwisata Sustainable ing Kildare

Pariwisata minangka industri kunci lan sektor ekonomi penting ing Irlandia lan nduweni peran penting ing ngasilake pendapatan. Kanggo nglindhungi industri lan nggawe masa depan sing lestari, diusulake yen Into Kildare bakal ngembangake strategi pariwisata lestari sing kalebu ora mung ekowisata nanging uga ngatur pertumbuhan pariwisata kanthi cara sing lestari.

Mission
Kanggo promosi pariwisata lestari minangka sarana kanggo nggawe lapangan kerja, nglindhungi aset pariwisata lan ndhukung masyarakat sing luwih akeh.

Vision
Into Kildare bakal dadi papan pariwisata sing paling lestari ing Irlandia sing diwakili dening anggota saka industri pariwisata lan perhotelan.

dislametaké

  • Nyorot lan promosi praktik pariwisata sing lestari
  • Ningkatake kesadaran pariwisata sustainable kanggo industri lan pengunjung
  • Ndhukung pangayoman saka warisan budaya lan alam ing Kabupatèn
  • Nyetel langkah-langkah, garis wektu lan asil sing jelas ing Kabijakan Pariwisata Sustainable lan nemtokake cara kemajuan bakal diukur lan dipantau

Kepiye carane iki bakal ditindakake
Kanthi nyelarasake karo Tujuan Pembangunan Lestari PBB kanggo ngenali lan nindakake tumindak tartamtu sing bakal duwe pengaruh positif ing pariwisata lestari ing County Kildare, Into Kildare bakal ndeleng telung pilar:

  1. Ekonomi - keuntungan kanggo bisnis
  2. Sosial - impact ing masyarakat lokal
  3. Lingkungan - pangembangan lan perlindungan ekowisata

Tumindak lan aktivitas kasebut bakal duwe tujuan jangka pendek lan jangka panjang kanthi tujuan sing jelas sing bisa diukur lan metrik kunci ing sadawane dalan kanggo ngukur kemajuan lan sukses.

SDGs PBB, sing fokus ing tujuan jangka panjang, lan bakal nyukupi kabutuhan pilar kasebut yaiku:

10. Suda Inequalities: nggawe pariwisata diakses kanggo kabeh

  • Nggarap pemangku kepentingan sing relevan kanggo nyengkuyung situs pengunjung supaya bisa diakses kanggo pengunjung sing kurang mobilitas, pandeleng, pangrungu lsp.
  • Promosi kegiatan gratis / murah kanggo pengunjung / warga lokal

11. Kutha & Komunitas Lestari: pelestarian aset warisan budaya lan alam

  • Ningkatake pesen kanggo nggunakake lokal, kanthi ndhukung bisnis Kildare iki uga ndhukung ekonomi lokal
  • Ndhukung pangembangan produk pariwisata anyar lan sing wis ana sing ngupaya nglestarekake warisan budaya lan alam

15: Urip ing Darat: ngreksa lan ngreksa keanekaragaman hayati

  • Ningkatake pangembangan rute mlaku lan sepeda sing lestari kayata Greenways & Blueways lan pengaruhe keputusan kanggo mesthekake produk kasebut lestari
  • Dorong pengunjung kanggo ngunjungi kabupaten lengkap lan promosi musim puncak lan bahu supaya ora 'wis pariwisata'