Crita Kita

Acara Panas ing Kildare

Spa, golf lan toko nganti sampeyan nyelehake minangka bagean saka pamriksan musim panas Kildare sing sampurna

Ngrencanakake staycation ing County Kildare musim panas iki? County Kildare wis teka munggah trumps karo tawaran staycation lan daycation kanggo sasi ahead, nyemangati wong golek fun saka kabeh liwat Irlandia kanggo Pack tas lan menyang county trah. Dadi, kumpulake bocah-bocah wadon lan kumpulake bocah-bocah lanang nalika kita nuduhake lowdown kenapa Kildare minangka tujuan staycation paling apik ing musim panas iki.

Spa istirahat

Yen sampeyan ngaso kanthi istirahat sing paling apik, plancong-plancongan menyang Kildare.

Sing pengin nyemprotake dhuwit sing disimpen kanthi pengalaman spa mewah ora bakal kuciwa Cliff mundur paket ing idyllic Cliff ing Lyons ing Celbridge, sing kalebu nedha bengi ing restoran The Mill, sarapan ing Orangery lan perawatan santai ing Well Spa sing terkenal.

Kanggo paket girly kanthi kabeh hiasan, Pengadilan Clanard 'Girly Spa Dina & Wengi'Penawaran janjine plancongan kanggo dielingi, kanthi perawatan spa, nedha bengi lan malah gelas sing dibuwang kanggo ukuran sing apik!

Yen istirahat lan istirahat sedina muput sing cocog karo tagihan kasebut, priksa Hotel Glenroyal 's Bestie Breakaway. Iki tawaran khusus kalebu wengi pampered karo kanca-kanca karo sarapan esuk, telung mesthi meal lan cocktail ing Enclosure ing Arkle lan perawatan 25 menit saben wong!

Plancongan Golf

Kastil Kilkea

Kanggo pengalaman golf sing apik banget sawise pirang-pirang wulan ngunci, sampeyan ora bisa milih papan sing luwih apik tinimbang Kildare.

Papan kanggo rong lapangan golf sing misuwur ing saindenging jagad, Klub K nduwe oodles kanggo para penggemar golf - ora preduli level apa wae. Resor iku 'K Golf World with Bed & Breakfast' paket ngundang para pemain golf supaya bisa nemoni keramahan mewah nalika ngerti lan ningkatake ayunan, amarga simulator K Golf World, sing nggunakake sawetara teknologi golf paling inovatif lan tepat ing saindenging jagad.

Kanggo pengalaman nyenengi lengkap karo akomodasi sewengi sing apik, sarapan, akses gratis menyang fasilitas kesehatan lan hiburan lan mesthi wae, golf sak babak, Pengalaman Golf Carton House kudune ora digatekake.

The 'Tetep lan Main' paket golf ing ayu Kastil Kilkea uga salah sawijining golf sing kepengin mriksa. Kanthi nginep sewengi, sarapan, babak golf kanggo loro lan diskon 25 persen kanggo nyewa golf lan kereta, iku pancen kesepakatan sing ora bisa ditolak musim panas iki.

Mesthi, yen sampeyan durung ngrusak amarga dipilih, uga ana Moyvalley Hotel lan Klub Golf sing dununge ing Balyna Estate seluas 500 hektar sing apik ing sisih lor Kildare.

Kursus kasebut dadi tuan rumah Kejuaraan PGA Irlandia ing wulan September 2016 lan Juni 2017 lan dirancang kanggo nantang kabeh level pegolf wiwit wiwitan nganti pro sing trampil.

Hotel uga duwe Puter, Tetep lan Dine paket nawakake kanggo musim panas - iki kalebu nginep ing hotel ing salah sawijining kamar mewah utawa unggul, nedha bengi ing bistro Sundial, babak golf lan Irlandia lengkap sadurunge checkout esuk.

Blanja nganti Sampeyan Selehake

desa Kildare

Yen blanja online wis ora nyenengake lan sampeyan pengin terapi ritel gaya lawas, Mekah blanja sing County Kildare ora bakal nguciwani. Saka pengalaman blanja sing misuwur ing saindenging jagad nganti butik independen lan toko kerajinan, ana macem-macem gaya, rasa lan anggaran. Nalika Kildare umume duwe oodles, ora ana sing kaya Newbridge kanggo nyenengake para pembeli sing cerdas.

Kutha iki dununge pusat-pusat populer kayata Piranti Lunak Newbridge,  Desa Kildare Banyu putih lan malah Coklat Lily O'Brien, kanggo pilihan sing apik ing antarane tuku! Napa ora entuk manfaat saka sing cedhak Hotel Killashee One Night Shop & Tetep paket lan seneng diskon blanja VIP minangka bagéan saka menehi hasil? Dumunung ing Naas lan kurang saka 20 menit saka Newbridge, iku basis sing sampurna kanggo wong-wong sing golek tawaran.