Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Ngupaya Negara Abbeyfield Farm 1
Tambah menyang favorit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pimpinan Irlandia ing buron luar negeri, nawakake Clay Pigeon Shooting, Range Air Rifle, Memanah lan Pusat Berkuda.

Klotan

Petualangan & Kegiatan
Tur Kapal Athy 1
Tambah menyang favorit

Tur Kapal Athy

Tur prau sing nggumunake ing The Barrow & Grand Canal kanthi pemandangan megah lan fitur ambegan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bargetrip.ie 10
Tambah menyang favorit

Bargetrip.ie

Mlaku plancongan santai liwat deso Kildare kanthi tongkang kanal tradisional lan temokake crita babagan saluran banyu.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Karton House Golf 2
Tambah menyang favorit

Karton House Golf

Dumunung ing Maynooth, Carton House Golf nawakake rong lapangan golf juara, Montgomerie Links Golf Course lan O'Meara Parkland Golf Course.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Acara Dinamis 4
Tambah menyang favorit

Acara Dinamis

Acara perusahaan sing menang penghargaan lan kegiatan nggawe tim kanggo klompok 10 - 1000+ wong.

Naas

Petualangan & Kegiatan
K Leisure Naas 5
Tambah menyang favorit

K Leisure Naas

Klub santai lan gym sing menang penghargaan kanthi kolam renang 25m, spa, kelas fitness lan lapangan astro sing kasedhiya kanggo kabeh wong.

Naas

Petualangan & Kegiatan
K Mangkuk 9
Tambah menyang favorit

KBowl Naas

Suwene wis pirang-pirang jam, KBowl dadi papan kanggo dolanan bowling, area dolanan Wacky World-bocah, KZone lan KDiner.

Naas

Petualangan & KegiatanKafe
Golf Kastil Kilkea 5
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Kilkea

Kastil Kilkea minangka omah saka ora mung salah sawijining istana sing paling tuwa ing Irlandia nanging uga lapangan golf tingkat juara.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Warisan Lullymore Lan
Tambah menyang favorit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran warisan unik, mlaku-mlaku ing alas, keanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon sing apik, lelungan sepur, pet pet, desa peri lan liya-liyane.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Perjalanan Jalan Majestic 7
Tambah menyang favorit

Roadtrips Irlandia Majestic

Plancongan dalan mewah sing digawe saka Irlandia.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Taman Mondello 5
Tambah menyang favorit

Taman Mondello

Siji-sijine papan ing motorsport internasional Irlandia nglakokake kursus pelatihan nyopir spesialis, kegiatan perusahaan lan acara sajrone taun.

Naas

Petualangan & Kegiatan
8. Golf Moyvalley
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Moyvalley

Dirancang dening Darren Clarke, Moyvalley Golf Club minangka papan kanggo 72 kursus sing cocog kanggo kabeh level golf.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Mybikeorhike1
Tambah menyang favorit

Bike utawa Hike Kula

My Bike utawa Hike nyedhiyakake tur sing dipandu sing ora bisa diluncurake, dikirim kanthi cara sing berkelanjutan, karo ahli lokal sing sejati.


Petualangan & Kegiatan
Pacuan Kuda Naas 1
Tambah menyang favorit

Pacuan Pacuan Naas

Ora ana sing ngalahake semangat nalika balapan ing Naas. Panganan, hiburan lan balap sing apik!

Naas

Petualangan & Kegiatan
Pacuan Kuda & Tempat Acara 8
Tambah menyang favorit

Pacuan Kuda & Tempat Acara

Omah Balapan Langsung Irlandia lan dadi Festival Punchestown limang dina sing misuwur. Papan acara acara kelas dunia.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Petualangan Redhills Agustus 2020 1
Tambah menyang favorit

Petualangan Redhills

Tempat unik iki nawakake paket lengkap kanggo para penggemar game pertempuran kanthi kegiyatan adrenalin sing nyenengake.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Pacuan Kuda Curragh 1
Tambah menyang favorit

Pacuan Kuda Curragh

Tempat balap jaran datar internasional utama Irlandia lan salah sawijining papan olahraga paling apik ing donya.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan
Pengalaman Ngganggu 4
Tambah menyang favorit

Pengalaman Hurling

Pengalaman budaya unik sing ngrayakake olah raga olahraga kanthi nyenengake lan sawetara kesempatan foto lan video sing apik.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan
Kildare Maze 7
Tambah menyang favorit

Kildare Maze

Labuh hedge paling gedhe ing Leinster minangka daya tarik sing apik banget sing ana ing sanjabane Sejahtera ing deso Kildare Utara.

Klotan

Petualangan & Kegiatan
K Club Palmer 7
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Palmer - Klub K

5 Star K Club Hotel & Golf Resort minangka salah sawijining hotel golf paling apik ing Irlandia kanthi salah sawijining lapangan golf paling apik ing Irlandia, sing dirancang dening salah sawijining pemain hebat ing sejarah olahraga, Arnold Palmer.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan