Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Pusat Desa Ardclough 1
Tambah menyang favorit

Pusat Desa Ardclough

Pusat Desa Ardclough nduweni 'Saka Malt to Vault' - pameran sing nyritakake Arthur Guinness.

Celbridge

Seni & Budaya
1
Tambah menyang favorit

Studio Seni Ballymore Eustace

Dikelola dening Artis lokal Fiona Barrett, Ballymore Eustace Art Studio dumunung ing njaba desa Ballymore Eustace ing County Kildare. Diubengi sawah, satwa lan pitik warga […]

Athy

Seni & Budaya
Desa Kerajinan Bengkok 9
Tambah menyang favorit

Desa Kerajinan Bengkok

Permata sing didhelikake sing adol barang hadiah gawenan tangan saka tukang tembikar, seniman lan pengrajin. Kafe lan toko ing lokasi.

Athy

Seni & Budaya
Florence & Milly 1
Tambah menyang favorit

Florence & Milly

Studio seni keramik lan bar kopi ing endi pengunjung bisa ngecet barang sing dipilih lan nambah sentuhan pribadi minangka hadiah utawa kenang-kenangan.

Naas

Seni & Budaya
Juni Fest 11
Tambah menyang favorit

Juni Fest

Festival Fest Juni nggawa ing Newbridge sing paling apik ing Seni, Teater, Musik lan Hiburan Keluarga.

Newbridge

Seni & Budaya
Einsteins enom
Tambah menyang favorit

Junior Einsteins Kildare

Junior Einsteins Kildare minangka panyedhiya Award Winning Hands-On pengalaman STEM sing nyenengake, menarik, eksperimental, praktis, interaktif, dikirim kanthi profesional ing Lingkungan Terstruktur, Aman, Diawasi, Pendidikan lan Nyenengake Layanan kasebut kalebu; […]


Seni & Budaya
Galeri Seni Kilcock 5
Tambah menyang favorit

Galeri Seni Kilcock

Galeri utama Kildare wiwit taun 1978, nampilake karya seni dening akeh seniman Irelands sing mantep.


Seni & Budaya
Perpustakaan Kildare
Tambah menyang favorit

Layanan Perpustakaan Kildare

Layanan Perpustakaan Kildare duwe perpustakaan ing kabeh kutha Kildare lan ndhukung 8 perpustakaan paruh wektu ing saindhenging kabupaten.


Seni & Budaya
Istana Leixlip 2
Tambah menyang favorit

Kastil Leixlip

Kastil Norman abad kaping-12 ngemot akeh barang bersejarah sing menarik lan ora biasa.

Leixlip

Seni & Budaya
Pusat Seni Riverbank 4
Tambah menyang favorit

Pusat Seni Riverbank

Pusat seni multi-disiplin nampilake teater, musik, opera, komedi lan seni visual.

Newbridge

Seni & Budaya
Swasana ati
Tambah menyang favorit

Teater Moat

Dibentuk ing taun 1950-an, Moat Club digawe kanggo nyedhiyakake Naas fasilitas sing cocog kanggo drama lan tenis meja. Bangunan Teater Moat pisanan dadi [...]

Naas

Seni & Budaya