Pusat Desa Ardclough 1
Tambah menyang favorit

Pusat Desa Ardclough

Pusat Desa Ardclough nduweni 'Saka Malt to Vault' - pameran sing nyritakake Arthur Guinness.

Celbridge

Warisan & Sejarah
1
Tambah menyang favorit

Studio Seni Ballymore Eustace

Diubengi dening lapangan, satwa lan pitik warga, studio nawakake kelas seni lan lokakarya kanggo kabeh umur.

Naas

Seni & Budaya
Lampu Studio Hr
Tambah menyang favorit

Studio Seni Blueway

Kildare's Blueway Art Studio minangka hub kanggo lokakarya seni lan proyek seni sing nggunakake energi kreatifitas, katrampilan tradisional, lan crita-crita menarik ing Irlandia kanggo entuk manfaat lan kesenengan [...]

Athy

Seni & Budaya
Desa Kerajinan Bengkok 9
Tambah menyang favorit

Desa Kerajinan Bengkok

Permata sing didhelikake sing adol barang hadiah gawenan tangan saka tukang tembikar, seniman lan pengrajin. Kafe lan toko ing lokasi.

Athy

Seni & Budaya
Florence & Milly 1
Tambah menyang favorit

Florence & Milly

Studio seni keramik lan bar kopi ing endi pengunjung bisa ngecet barang sing dipilih lan nambah sentuhan pribadi minangka hadiah utawa kenang-kenangan.

Naas

Seni & Budaya
Juni Fest 11
Tambah menyang favorit

Juni Fest

Festival Fest Juni nggawa ing Newbridge sing paling apik ing Seni, Teater, Musik lan Hiburan Keluarga.

Newbridge

Seni & Budaya
Junior Einsteins 2
Tambah menyang favorit

Junior Einsteins Kildare

Junior Einsteins Kildare minangka panyedhiya Award Winning Hands-On pengalaman STEM sing nyenengake, menarik, eksperimental, praktis, interaktif, dikirim kanthi profesional ing Lingkungan Terstruktur, Aman, Diawasi, Pendidikan lan Nyenengake Layanan kasebut kalebu; […]

Kildare

Seni & Budaya
Galeri Seni Kilcock 5
Tambah menyang favorit

Galeri Seni Kilcock

Galeri utama Kildare wiwit taun 1978, nampilake karya seni dening akeh seniman Irelands sing mantep.


Blanja
Perpustakaan Kildare
Tambah menyang favorit

Layanan Perpustakaan Kildare

Layanan Perpustakaan Kildare duwe perpustakaan ing kabeh kutha Kildare lan ndhukung 8 perpustakaan paruh wektu ing saindhenging kabupaten.


Seni & Budaya
Sinau Internasional 11
Tambah menyang favorit

Sinau Internasional

Didegake ing 2013, Sinau Internasional minangka tim wong sing setya ngembangake kesempatan sinau ing luar negeri sing bisa diakses, terjangkau, lan adil.


Seni & Budaya
Istana Leixlip 2
Tambah menyang favorit

Kastil Leixlip

Kastil Norman abad kaping-12 ngemot akeh barang bersejarah sing menarik lan ora biasa.

Leixlip

Seni & Budaya
Pusat Seni Riverbank 4
Tambah menyang favorit

Pusat Seni Riverbank

Pusat seni multi-disiplin nampilake teater, musik, opera, komedi lan seni visual.

Newbridge

Seni & Budaya
Swasana ati
Tambah menyang favorit

Teater Moat

Dibentuk ing taun 1950-an, Moat Club digawe kanggo nyedhiyakake Naas fasilitas sing cocog kanggo drama lan tenis meja. Bangunan Teater Moat pisanan dadi [...]

Naas

Seni & Budaya