Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Ngupaya Negara Abbeyfield Farm 1
Tambah menyang favorit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pimpinan Irlandia ing buron luar negeri, nawakake Clay Pigeon Shooting, Range Air Rifle, Memanah lan Pusat Berkuda.

Klotan

Petualangan & Kegiatan
Sadel Berney Bros 1
Tambah menyang favorit

Sadel Berney Bros

Berney Bros dibangun kanthi kerajinan, kualitas lan inovasi kanthi kabeh sing dibutuhake kanggo jaran lan penunggang.

Newbridge

Blanja
Curragh
Tambah menyang favorit

Jaran Balapan Irlandia

Horse Racing Ireland (HRI) minangka panguwasa nasional kanggo balapan kanthi lengkap ing Irlandia, kanthi tanggung jawab kanggo pamrentahan, pengembangan lan promosi industri kasebut.

Newbridge

Warisan & Sejarah
Stud & Taman Nasional Irlandia 9
Tambah menyang favorit

Stud Nasional Irlandia & Taman Jepang

Farm stud makarya sing dadi papan kanggo Taman Jepang sing misuwur, Taman St Fiachra lan Legenda Living.

Kildare

Outdoors
Legenda Derby 1
Tambah menyang favorit

Kildare Derby Legenda Trail

Mlaku ing perjalanan 'Derby' liwat 12 dawa, ngetutake legenda balapan jaran sadurunge Irlandia, Derby Irlandia.

Kildare

Outdoors
Pacuan Kuda Naas 1
Tambah menyang favorit

Pacuan Pacuan Naas

Ora ana sing ngalahake semangat nalika balapan ing Naas. Panganan, hiburan lan balap sing apik!

Naas

Petualangan & Kegiatan
Pacuan Kuda & Tempat Acara 8
Tambah menyang favorit

Pacuan Kuda & Tempat Acara

Omah Balapan Langsung Irlandia lan dadi Festival Punchestown limang dina sing misuwur. Papan acara acara kelas dunia.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Race
Tambah menyang favorit

Akademi Balap Irlandia

Akademi pelatihan nasional kanggo industri olahraga jaran Irlandia sing nyedhiyakake kursus kanggo jockey, staf stabil, pelatih balap kuda, peternak lan liya-liyane sing melu sektor utami.

Kildare

Kildare Berkuda
Pacuan Kuda Curragh 1
Tambah menyang favorit

Pacuan Kuda Curragh

Tempat balap jaran datar internasional utama Irlandia lan salah sawijining papan olahraga paling apik ing donya.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan