Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Pusat Desa Ardclough 1
Tambah menyang favorit

Pusat Desa Ardclough

Pusat Desa Ardclough nduweni 'Saka Malt to Vault' - pameran sing nyritakake Arthur Guinness.

Celbridge

Seni & Budaya
Cara Arthurs 11
Tambah menyang favorit

Cara Arthur

Guinness Storehouse bisa dadi omahé pucuk sing kondhang nanging luwih jero lan sampeyan bakal nemokake papan kelairané ana ing County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Cara Barrow 3
Tambah menyang favorit

Cara Barrow

Rasakake mlaku-mlaku ing wayah awan, plancongan utawa malah preinan seminggu ngaso njelajah kali sing paling apik ing Irlandia, kanthi minat ing saben towpath sing umure 200 taun iki.

Athy

Warisan & Sejarah
Bog saka Allen 4
Tambah menyang favorit

Bog saka Pusat Alam Allen

Salah sawijining obyek wisata alam ing Co Kildare sing ngrayakake keajaiban lan kaendahan lahan gambut Irlandia lan satwa liar kasebut.

Kildare

Warisan & Sejarah
Omah Castletown 2
Tambah menyang favorit

Omah Castletown

Rasakake kamulyan ing Castletown House lan parklands, omah gedhong Palladian ing County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Jejak Warisan Celbridge 1
Tambah menyang favorit

Jejak Warisan Celbridge

Temokake Celbridge lan Castletown House, kalebu crita menarik lan bangunan bersejarah sing nyambung karo macem-macem tokoh sing penting saka jaman biyen.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Donya 3
Tambah menyang favorit

Taman Hutan Donadea

Donadea nawakake macem-macem mlaku-mlaku kanggo kabeh level pengalaman, wiwit mlaku-mlaku sajrone 30 menit ing sekitar tlaga nganti dalan 6km sing nggawa sampeyan ngubengi taman!

Maynooth

Warisan & Sejarah
Cara Penjelajah 6
Tambah menyang favorit

Cara Explorer - Jejak Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, temokake pirang-pirang situs sing ana gandhengane karo panjelajah kutub sing apik, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah
Gordon Bennett 5
Tambah menyang favorit

Rute Gordon Bennett

Mesthine kanggo para penggemar mobil klasik lan pengendara motor saben dinane, Rute Gordon Bennett bakal nggawa sampeyan lelungan bersejarah liwat kutha-kutha lan desa-desa ing Kildare sing apik.

Kildare

Warisan & Sejarah
Curragh
Tambah menyang favorit

Jaran Balapan Irlandia

Horse Racing Ireland (HRI) minangka panguwasa nasional kanggo balapan kanthi lengkap ing Irlandia, kanthi tanggung jawab kanggo pamrentahan, pengembangan lan promosi industri kasebut.

Newbridge

Warisan & Sejarah
Domba Kerja Irlandia 10
Tambah menyang favorit

Sheepdogs Makarya Irlandia

Rasakake esensi sejatine negara Irlandia sing urip lan kepengin weruh keajaiban domba hebat sing tumindak.

Naas

Warisan & Sejarah
Jalur Monastik Kildare 4
Tambah menyang favorit

Jalur Monastik Kildare

Jelajahi biara-biara kuno County Kildare ing sekitar reruntuhan atmosfer, sawetara menara bunder sing paling apik ing Irlandia, salib dhuwur lan crita sejarah lan crita rakyat sing nyenengake.

Kildare

Warisan & Sejarah
Pusat Warisan Kutha Kildare 1
Tambah menyang favorit

Pusat Warisan Kutha Kildare

Pusat Warisan Kota Kildare nyritakake salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia liwat pameran multimedia sing nyenengake.

Kildare

Warisan & Sejarah
Jejak Warisan Kildare 2
Tambah menyang favorit

Jejak Warisan Kutha Kildare

Tur menyang salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia sing kalebu Situs Monastik St. Brigid, Kastil Norman, telung Abbeys abad pertengahan, Turf Club pertama Irlandia lan liya-liyane.

Kildare

Warisan & Sejarah
Legenda Kildare 6
Tambah menyang favorit

Legenda Kildare

Pengalaman Realitas Virtual ngeterake sampeyan ing wektu kepungkur kanthi lelungan emosional lan gaib ing salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia.

Kildare

Warisan & Sejarah
Istana Leixlip 2
Tambah menyang favorit

Kastil Leixlip

Kastil Norman abad kaping-12 ngemot akeh barang bersejarah sing menarik lan ora biasa.

Leixlip

Seni & Budaya
Warisan Lullymore Lan
Tambah menyang favorit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran warisan unik, mlaku-mlaku ing alas, keanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon sing apik, lelungan sepur, pet pet, desa peri lan liya-liyane.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Istana Maynooth 2
Tambah menyang favorit

Kastil Maynooth

Ngadeg ing ngarsane Universitas Maynooth, karusakan ing abad kaping 12, dadi benteng lan papan dununge utama Earl of Kildare.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Rsz Grand Canal Naas
Tambah menyang favorit

Jejak Sejarah Naas

Entuk rambute ngubengi Jejak Sejarah Naas lan bukak kunci harta sing didhelikake sing sampeyan ora ngerti babagan ing kutha Naas Co. Kildare

Naas

Warisan & Sejarah
Cara Keluwen Nasional 3
Tambah menyang favorit

Cara Keluwen Nasional

Jejak mlaku-mlaku 167km ngetutake jejak 1,490 penyewa sing dipeksa hijrah saka Strokestown, ngliwati County Kildare ing Kilcock, Maynooth lan Leixlip.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Newbridge Silverware 9
Tambah menyang favorit

Piranti Lunak Newbridge

Pusat Pengunjung Newbridge Silverware minangka swarga toko kontemporer sing nampilake Museum Gaya Ikon sing misuwur lan Tour Pabrik sing unik.

Newbridge

Warisan & SejarahKafe
Royal Canal Greenway 2
Tambah menyang favorit

Royal Canal Greenway

Greenway paling dawa ing Irlandia nganti 130km liwat Irlandia Kuno Irlandia lan Heartland Hidden Heartland. Siji jalur, panemuan tanpa wates.

Maynooth

Warisan & Sejarah
Museum Shackleton Athy 2
Tambah menyang favorit

Museum Shackleton Athy

Museum nampilake pameran permanen ing donya sing ditrapake kanggo Ernest Shackleton, panjelajah kutub sing apik.

Athy

Warisan & Sejarah
Pusat Solas Bhríde & Pertapaan 1
Tambah menyang favorit

Pusat Solas Bhríde & Pertapaan

Solas Bhride (cahya / semangat Brigid) minangka Pusat Spiritualitas Kristen kanthi fokus ing warisane St. Brigid.

Kildare

Warisan & SejarahPakaryan Dhiri