Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Museum Shackleton Athy 2
Tambah menyang favorit

Museum Shackleton Athy

Museum nampilake pameran permanen ing donya sing ditrapake kanggo Ernest Shackleton, panjelajah kutub sing apik.

Athy

Warisan & Sejarah
Pusat Solas Bhríde & Pertapaan 1
Tambah menyang favorit

Pusat Solas Bhríde & Pertapaan

Solas Bhride (cahya / semangat Brigid) minangka Pusat Spiritualitas Kristen kanthi fokus ing warisane St. Brigid.

Kildare

Warisan & SejarahPakaryan Dhiri
Jalan St Brigids 1
Tambah menyang favorit

Katedral St Brigid & Menara Babak

Dumunung ing situs St Brigid, pelindung Kildare, nggawe biara ing taun 480AD. Pengunjung bisa ndeleng katedral umur 750 taun lan menek Menara Round paling dhuwur ing Irlandia kanthi akses umum.

Kildare

Warisan & Sejarah
Jalan St Brigids 2
Tambah menyang favorit

St Brigid's Trail

St Brigid's Trail ngetutake jejak salah sawijining wong suci sing paling ditresnani liwat kutha Kildare lan njelajah rute mitos iki kanggo nemokake warisan St Brigid.

Kildare

Warisan & Sejarah
Pengalaman Ngganggu 4
Tambah menyang favorit

Pengalaman Hurling

Pengalaman budaya unik sing ngrayakake olah raga olahraga kanthi nyenengake lan sawetara kesempatan foto lan video sing apik.

Newbridge

Petualangan & Kegiatan
Swasana ati
Tambah menyang favorit

Teater Moat

Dibentuk ing taun 1950-an, Moat Club digawe kanggo nyedhiyakake Naas fasilitas sing cocog kanggo drama lan tenis meja. Bangunan Teater Moat pisanan dadi [...]

Naas

Seni & Budaya