Ngupaya Negara Abbeyfield Farm 1
Tambah menyang favorit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pimpinan Irlandia ing buron luar negeri, nawakake Clay Pigeon Shooting, Range Air Rifle, Memanah lan Pusat Berkuda.

Klotan

Petualangan & Kegiatan
Cara Arthurs 11
Tambah menyang favorit

Cara Arthur

Guinness Storehouse bisa dadi omahé pucuk sing kondhang nanging luwih jero lan sampeyan bakal nemokake papan kelairané ana ing County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Tur Kapal Athy 9
Tambah menyang favorit

Tur Kapal Athy

Tur prau sing nggumunake ing The Barrow & Grand Canal kanthi pemandangan megah lan fitur ambegan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bebek 4 Kursi
Tambah menyang favorit

Athy Blueway Leisure Prau & Aktivitas

Seneng Peddle Boats, Water Zorbs, Bungee Trampoline, Kids Party Boats ing Grand Canal ing Athy. Nglampahi dina sing ora bisa dilalekake kanthi sawetara kegiatan sing nyenengake ing banyu sing cedhak karo […]

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bargetrip.ie 10
Tambah menyang favorit

Bargetrip.ie

Mlaku plancongan santai liwat deso Kildare kanthi tongkang kanal tradisional lan temokake crita babagan saluran banyu.

Naas

Petualangan & Kegiatan
Cara Barrow 3
Tambah menyang favorit

Cara Barrow

Rasakake mlaku-mlaku ing wayah awan, plancongan utawa malah preinan seminggu ngaso njelajah kali sing paling apik ing Irlandia, kanthi minat ing saben towpath sing umure 200 taun iki.

Athy

Outdoors
Lampu Studio Hr
Tambah menyang favorit

Studio Seni Blueway

Kildare's Blueway Art Studio minangka hub kanggo lokakarya seni lan proyek seni sing nggunakake energi kreatifitas, katrampilan tradisional, lan crita-crita menarik ing Irlandia kanggo entuk manfaat lan kesenengan [...]

Athy

Seni & Budaya
Bog saka Allen 4
Tambah menyang favorit

Bog saka Pusat Alam Allen

Salah sawijining obyek wisata alam ing Co Kildare sing ngrayakake keajaiban lan kaendahan lahan gambut Irlandia lan satwa liar kasebut.

Kildare

Warisan & Sejarah
Omah lan Taman Burtown 9
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Burtown

Burtown House in Co. Kildare minangka omah Georgia wiwitan ing cedhak Athy, kanthi taman 10 hektar sing apik kanggo umum.

Athy

Outdoorsrestoran
Karton House Golf 2
Tambah menyang favorit

Karton House Golf

Dumunung ing Maynooth, Carton House Golf nawakake rong lapangan golf juara, Montgomerie Links Golf Course lan O'Meara Parkland Golf Course.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Omah Castletown 2
Tambah menyang favorit

Omah Castletown

Rasakake kamulyan ing Castletown House lan parklands, omah gedhong Palladian ing County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Jejak Warisan Celbridge 1
Tambah menyang favorit

Jejak Warisan Celbridge

Temokake Celbridge lan Castletown House, kalebu crita menarik lan bangunan bersejarah sing nyambung karo macem-macem tokoh sing penting saka jaman biyen.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Pet Peternakan Clonfert 9
Tambah menyang favorit

Pet Pet Clonfert

Dina sing diisi kanthi nyenengake kanggo kulawarga kanthi macem-macem kegiyatan kalebu tur sing dipandu lan plancongan pertanian sing apik.

Maynooth

Outdoors
Omah & Taman Coolcarrigan 3
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Coolcarrigan

Coolcarrigan minangka oasis sing didhelikake kanthi taman 15 hektar sing apik lan kebak wit lan kembang sing langka lan ora biasa.

Naas

Outdoors
Dataran Curragh 3
Tambah menyang favorit

Dataran Curragh

Bisa uga minangka ara-ara paling tuwa lan paling wiyar ing ara-ara samun alam ing Eropa lan papan film 'Braveheart', minangka papan sing populer kanggo warga lan pengunjung.

Newbridge

Outdoors
Donya 3
Tambah menyang favorit

Taman Hutan Donadea

Donadea nawakake macem-macem mlaku-mlaku kanggo kabeh level pengalaman, wiwit mlaku-mlaku sajrone 30 menit ing sekitar tlaga nganti dalan 6km sing nggawa sampeyan ngubengi taman!

Maynooth

Outdoors
Cara Penjelajah 6
Tambah menyang favorit

Cara Explorer - Jejak Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, temokake pirang-pirang situs sing ana gandhengane karo panjelajah kutub sing apik, Ernest Shackleton.

Athy

Outdoors
Ati3
Tambah menyang favorit

Game Peta EZxploring

Siap-siap. Tetep Mantap. Lan… Go! Tindakake pitunjuk gambar ing sekitar Athy.

Athy

Warisan & Sejarah
Sewa Bike Grand Canal Greenway
Tambah menyang favorit

Sewa Sepeda Grand Canal Greenway

Adhedhasar ing desa pelabuhan pedalaman Sallins, sampeyan bisa mancal mudhun menyang Cliff sing megah ing Lyons utawa nganti Robertstown kanggo dina sing ora bisa dilalekake karo kulawarga utawa […]


Petualangan & Kegiatan
4. Terusan Agung Wayl
Tambah menyang favorit

Jalan Kanal Agung

Grand Canal Way ngetutake towpaths suket sing nyenengake lan dalan sisih kanal tarmac nganti tekan Harbour Harbour.

Naas

Outdoors
Stud & Taman Nasional Irlandia 9
Tambah menyang favorit

Stud Nasional Irlandia & Taman Jepang

Farm stud makarya sing dadi papan kanggo Taman Jepang sing misuwur, Taman St Fiachra lan Legenda Living.

Kildare

Outdoors
Domba Kerja Irlandia 10
Tambah menyang favorit

Sheepdogs Makarya Irlandia

Rasakake esensi sejatine negara Irlandia sing urip lan kepengin weruh keajaiban domba hebat sing tumindak.

Naas

Warisan & Sejarah
Taman Jepang Kildare
Tambah menyang favorit

Taman Jepang

Jelajahi Taman Jepang sing misuwur ing donya ing Studi Nasional Irlandia.

Kildare

Outdoors
Juni Fest 11
Tambah menyang favorit

Juni Fest

Festival Fest Juni nggawa ing Newbridge sing paling apik ing Seni, Teater, Musik lan Hiburan Keluarga.

Newbridge

Seni & Budaya