Sadel Berney Bros 1
Tambah menyang favorit

Sadel Berney Bros

Berney Bros dibangun kanthi kerajinan, kualitas lan inovasi kanthi kabeh sing dibutuhake kanggo jaran lan penunggang.

Newbridge

Kildare Berkuda
Desa Kerajinan Bengkok 9
Tambah menyang favorit

Desa Kerajinan Bengkok

Permata sing didhelikake sing adol barang hadiah gawenan tangan saka tukang tembikar, seniman lan pengrajin. Kafe lan toko ing lokasi.

Athy

Seni & Budaya
Dee Brophy Dekorasi 10
Tambah menyang favorit

Barang Antik Dee Brophy Dekorasi

Temokake hadiah sing sampurna kanthi pilihan cahya antik, kaca spion, tekstil, perabotan lan barang sing diirit.

Naas

Blanja
Benteng Api 2
Tambah menyang favorit

Firecastle

Firecastle minangka tukang grosir, delicatessen, toko roti lan kafe lan 10 kamar turu tamu.

Kildare

BlanjaKafeKamar Mung
Florence & Milly 1
Tambah menyang favorit

Florence & Milly

Studio seni keramik lan bar kopi ing endi pengunjung bisa ngecet barang sing dipilih lan nambah sentuhan pribadi minangka hadiah utawa kenang-kenangan.

Naas

Seni & Budaya
Pusat Taman Johnstown 5
Tambah menyang favorit

Pusat Taman Johnstown

Pilihan tanduran Irlandia lan Toko Garden paling gedhe ing lingkungan blanja modern sing modern, kafe lan Taman Kafe.

Naas

BlanjaKafe
Galeri Seni Kilcock 5
Tambah menyang favorit

Galeri Seni Kilcock

Galeri utama Kildare wiwit taun 1978, nampilake karya seni dening akeh seniman Irelands sing mantep.


Blanja
Panganan Kildare Farm 4
Tambah menyang favorit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pengalaman pertanian terbuka sing ramah kulawarga, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem kewan tani ing kahanan sing alami lan santai.

Kildare

OutdoorsKafe
Desa Kildare 3
Tambah menyang favorit

Desa Kildare

Rasakake blanja ruangan terbuka mewah ing Desa Kildare, lengkap karo 100 butik sing ngirit akeh banget.

Kildare

BlanjaKafe
Solusi Media Sosial2
Tambah menyang favorit

Komunikasi Mongey

Mongey Komunikasi minangka bisnis kulawarga sing adhedhasar ing Kildare sing wis berkembang lan berkembang dadi operasi teknologi komunikasi mutakhir.

Naas

Blanja
Tambah menyang favorit

Piranti Lunak Newbridge

Pusat Pengunjung Newbridge Silverware minangka swarga toko kontemporer sing nampilake Museum Gaya Ikon sing misuwur lan Tour Pabrik sing unik.

Newbridge

Warisan & SejarahKafe
Nolans Kilcullen 2
Tambah menyang favorit

Nolan Jagal

Nolans Butchers didegake ing taun 1886 lan dibangun ing dalan utama desa cilik ing Co.Kildare sing dikenal kanthi jeneng Kilcullen dening sedulur Nolan.

Newbridge

Blanja
Logo Mudo Anggur mudo
Tambah menyang favorit

Perusahaan Anggur mudo

The Nude Wine Co. minangka anggur kaya sing dikarepake. Dheweke seneng banget babagan anggur lan percaya yen sampeyan bakal nyedhaki alam, luwih becik kanggo kabeh wong.


Blanja
Pusat Perbelanjaan Whitewater 1
Tambah menyang favorit

Pusat Perbelanjaan Whitewater

Whitewater minangka pusat blanja regional paling gedhe ing Irlandia lan omah luwih saka 70 toko sing apik.

Newbridge

Blanja