Castletown House lan latar
Crita Kita

Tur Kildare Online

Kildare minangka papan khasanah khas Irlandia lan nalika kita kabeh sabar ngenteni wektu nalika bisa metu lan njelajah museum sing apik, taman pusat pengunjung, taman lan kebon Kildare maneh, kita kudu sabar lan ngenteni nganti tekan waktune bener lan aman yen nglakoni. Saiki, kita isih bisa nikmati tur virtual lan entuk pengalaman sing luwih cedhak karo ilmu tambahan saka staf sing apik supaya atraksi pengunjung kasebut tetep mlaku lan mbukak lawang. Deleng ing ngisor iki sawetara video lan tautan saka Omah Castletown, Stud Nasional Irlandia lan Pusat Pengunjung Silver Newbridge, lan tur menyang Kildare online nganti sampeyan bisa ndeleng maneh!

Omah Castletown

Castletown House lan latar

Nalika dibangun ing taun 1720-an, Castletown nyetel precedent radikal lan minangka bagean sing luar biasa saka warisan budaya kita. Saiki, nalika OPW narik urip kontemporer menyang omah Palladian paling awal lan paling apik ing Irlandia, mula ora ana gandhengane maneh. Nalika Castletown House saiki ditutup kanggo tur, tim sing apik banget nggabungake macem-macem video lan blog kanggo nggawa sampeyan luwih jero babagan urip Katherine Conolly lan Lady Louisa saka Omah Castletown. Kanthi tur virtual ing kamar sing apik banget, ditemokake lukisan sing luar biasa, ndeleng koleksi buku, para pengunjung bisa tetep nganyari lan nikmati sawetara tampilan ing Castletown.

* Parklands mbukak gerbang pejalan kaki kanggo akses menyang parklands wiwit jam 10 esuk- 6 sore, nanging njaluk pengunjung supaya menghormati jarak sosial lan tundhuk karo praktik sing tanggung jawab, kita kabeh padha bebarengan.

Klik kene kanggo Blog paling anyar kanggo sinau babagan House and Parklands.
Klik kene kanggo ngunjungi kaca Facebook Castletown House sing diisi karo tur Virtual.
Nindakake Tur Online of Omah.
Nindakake Tur Online of The Parklands.
Follow Castletown House & Parklands - @castletownhouse kanggo entuk update saben dina!

Piranti Lunak Newbridge

The Pusat Pengunjung Silverware Newbridge minangka swarga toko kontemporer, disaranake banget ing jejak wisata Wétan Kuno Irlandia. Pusat Pengunjung nyedhiyakake macem-macem Piranti Lunak Newbridge produk lan nggabungake Café Carleton sing menang penghargaan, Museum Gaya Ikon sing misuwur lan Tour Pabrik sing dipandu kanthi unik. Nalika pusat pengunjung saiki ditutup, kita duwe sawetara video kanggo menehi sampeyan wawasan babagan apa sing bisa dideleng nalika ngunjungi Newbridge Silverware.

Ing wiwitan abad kaping 20, kutha Newbridge, ing tengah Co Kildare minangka komunitas garnisun sing maju. Barak kavaleri ing Newbridge minangka pangkalan jaban rangkah paling gedhe ing Kekaisaran Inggris, sing manggon luwih saka 3,000 tentara…nonton video iki kanggo ngrungokake critane ...

Sejarah Silverbridge Newbridge

Nganti luwih saka 80 taun, Newbridge Cutlery ngrancang lan nyipta kostum kualitas ing fasilitas pabrik ing Irlandia. Madeg ing taun 1934, perusahaan kasebut kanthi cepet entuk reputasi kanggo desain lan kerajinan tangan lan ora suwe mula bisa dadi bangga ing akeh omah. Dina iki, saben tukang duwe pengalaman urip terus nggawe alat garpu paling apik kanthi katrampilan lan perawatan sing padha. Deleng ing kene carane Newbridge Silverware Cutlery digawe.

Piranti Lunak Newbridge

Museum Ikon Gaya nampilake busana lan artefak menarik saka pirang-pirang bintang Hollywood, musisi, lan selebriti. Deleng video ing kene pameran Pangeran kepungkur. Koleksi properti luar biasa saka urip & karir Pangeran sing dipamerake ing Museum Gaya Ikon wiwit tanggal 16 Maret nganti 10 Mei 2018. Ndeleng video ing kene…

Kanggo luwih weruh: www.newbridgesilverware.com utawa telpon (045) 431301.

 

Stud & Taman Nasional Irlandia

 

Stud lan Taman Nasional Irlandia

Stud Nasional Irlandia duweke masarakat Irlandia nanging bangga bisa dinikmati lan dihargai para pengunjung saka kabeh penjuru dunia. Ora ana simbol sing luwih apik babagan County Kildare, industri sing apik banget kanggo Irlandia, tinimbang studine, daya tarik khas kaendahan alam sing luar biasa sing dadi jaran lan kebon mewah sing bisa ditemokake ing endi wae ing jagad iki. . Wis luwih saka 100 taun, kebanggaan Tully wis dadi peternakan sing bisa digunakake, tujuan utamane yaiku kanggo ngasilake bocah-bocah ing Irlandia sing bisa dadi juara ing omah lan luar negeri. Ing target kasebut kabukten ana hit cepet karo Minoru, salah sawijining jaran bintang pertama sing lair lan digedhekake ing papan sing apik banget, menang ing kontes paling penting balap jaran, Epsom Derby, wiwit taun 1909.

Saiki kita bisa nyedhak lan pribadi karo Legenda Urip lan kabeh foals anyar sing wis lair ing musim semi iki kanthi ngetutake Stud Nasional Irlandia ing Facebook kanggo ndeleng kiriman lan video saben dinane.

Klik kene kanggo nyedhaki pribadi karo foal sing apik ing ngisor iki.

Video Irlandia Stud Nasional Irlandia

Ndeleng video liyane on Facebook - @IrishNationalStud
Ngunjungi: irishnationalstud.ie