Tur Kapal Athy 9
Tambah menyang favorit

Tur Kapal Athy

Tur prau sing nggumunake ing The Barrow & Grand Canal kanthi pemandangan megah lan fitur ambegan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bebek 4 Kursi
Tambah menyang favorit

Athy Blueway Leisure Prau & Aktivitas

Seneng Peddle Boats, Water Zorbs, Bungee Trampoline, Kids Party Boats ing Grand Canal ing Athy. Nglampahi dina sing ora bisa dilalekake kanthi sawetara kegiatan sing nyenengake ing banyu sing cedhak karo […]

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambah menyang favorit

Bailey's Bar & Bistro

Menu nyiram tutuk sing disiapake dening koki top, disedhiyakake ing setelan sing apik lan santai dening tim sing pancen peduli.

Athy

Pub & Nightlife
Peternakan Ballindrum 9
Tambah menyang favorit

Peternakan Ballindrum

B & B sing menang penghargaan dumunung ing wilayah kaendahan ing peternakan sing makarya.

Athy

Bed & Breakfast
Cara Barrow 3
Tambah menyang favorit

Cara Barrow

Rasakake mlaku-mlaku ing wayah awan, plancongan utawa malah preinan seminggu ngaso njelajah kali sing paling apik ing Irlandia, kanthi minat ing saben towpath sing umure 200 taun iki.

Athy

Outdoors
Pondok Belan 2
Tambah menyang favorit

Pondok Belan

Akomodasi mandhiri kanthi nyaman ing halaman sing wis dibalekake, bagean saka Estate House Belan sing misuwur lan apik.

Athy

Bed & Breakfast
Peternakan Blackrath 8
Tambah menyang favorit

Peternakan Blackrath

Akomodasi Tempat Tidur dan Sarapan Tradisional ing wilayah desa quaker Ballitore sing apik lan murni.

Athy

Bed & Breakfast
Lampu Studio Hr
Tambah menyang favorit

Studio Seni Blueway

Kildare's Blueway Art Studio minangka hub kanggo lokakarya seni lan proyek seni sing nggunakake energi kreatifitas, katrampilan tradisional, lan crita-crita menarik ing Irlandia kanggo entuk manfaat lan kesenengan [...]

Athy

Seni & Budaya
Omah Bray 1
Tambah menyang favorit

Omah Bray

Bray House minangka omah tani ing abad kaping 19 sing apik ing lahan pertanian sing subur ing Kildare, 1 jam perjalanan saka Dublin.

Athy

Bed & Breakfast
Tambah menyang favorit

Roti & Bir

Restaurant adhedhasar ing 200 taun lawas tradisional Irish Pub, Moone High Cross Inn kanggo mulyo lan ngundang pengalaman pangan lan ngombe.

Athy

restoran
Omah lan Taman Burtown 9
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Burtown

Burtown House in Co. Kildare minangka omah Georgia wiwitan ing cedhak Athy, kanthi taman 10 hektar sing apik kanggo umum.

Athy

Outdoorsrestoran
Hotel Clanard Court 4
Tambah menyang favorit

Hotel Clanard Pengadilan

4-star kulawarga mbukak hotel karo akomodasi mewah, lokasi banget lan Staff anget lan grapyak.

Athy

Hotels
Desa Kerajinan Bengkok 9
Tambah menyang favorit

Desa Kerajinan Bengkok

Permata sing didhelikake sing adol barang hadiah gawenan tangan saka tukang tembikar, seniman lan pengrajin. Kafe lan toko ing lokasi.

Athy

Seni & Budaya
Cara Penjelajah 6
Tambah menyang favorit

Cara Explorer - Jejak Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, temokake pirang-pirang situs sing ana gandhengane karo panjelajah kutub sing apik, Ernest Shackleton.

Athy

Outdoors
Ati3
Tambah menyang favorit

Game Peta EZxploring

Siap-siap. Tetep Mantap. Lan… Go! Tindakake pitunjuk gambar ing sekitar Athy.

Athy

Warisan & Sejarah
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambah menyang favorit

Caravan & Perkemahan Farm Forest

Kambi kafilah lan taman berkemah sing ana ing peternakan kulawarga sing apik.

Athy

Pakaryan Dhiri
Omah Greese View 7
Tambah menyang favorit

Omah Greese View

Bed & Breakfast sing dibangun kanggo tujuan lanskap paling apik ing Irlandia.

Athy

Bed & Breakfast
Kastil Kilkea 7
Tambah menyang favorit

Kastil Kilkea

Akomodasi mewah ing salah sawijining istana paling tuwa ing Irlandia wiwit taun 1180.

Athy

Hotels
Golf Kastil Kilkea 5
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Kilkea

Kastil Kilkea minangka omah saka ora mung salah sawijining istana sing paling tuwa ing Irlandia nanging uga lapangan golf tingkat juara.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Moate Lodge B & b 1
Tambah menyang favorit

B & B Moate Lodge

Moate Lodge Bed & Breakfast minangka omah tani Georgia umur 250 taun ing deso Kildare.

Athy

Bed & Breakfast
Mullaghreelan Woods
Tambah menyang favorit

Mullaghreelan Woods

Gandheng Kastil Kilkea, Mullaghreelan Wood minangka perkebunan alas sing apik banget sing menehi pengalaman alas sing unik kanggo para pengunjung.

Athy

Outdoors
Kastil Kilkea 5
Tambah menyang favorit

Restaurant 1180

A pengalaman dining unik, Restaurant 1180 pengalaman dining nggoleki nestled ing kamar panedhaan pribadi ing 12. Abad Castle of Kilkea Castle. Restoran sing apik banget iki ndeleng […]

Athy

restoran
Museum Shackleton Athy 2
Tambah menyang favorit

Museum Shackleton Athy

Museum nampilake pameran permanen ing donya sing ditrapake kanggo Ernest Shackleton, panjelajah kutub sing apik.

Athy

Warisan & Sejarah
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

Gastro bar sing ana ing pinggir Grand Canal sing nyedhiyakake panganan tradisional kanthi corak modern.

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast