Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Tur Kapal Athy 1
Tambah menyang favorit

Tur Kapal Athy

Tur prau sing nggumunake ing The Barrow & Grand Canal kanthi pemandangan megah lan fitur ambegan.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Bailey's Bar & Bistro 5
Tambah menyang favorit

Bailey's Bar & Bistro

Menu nyiram tutuk sing disiapake dening koki top, disedhiyakake ing setelan sing apik lan santai dening tim sing pancen peduli.

Athy

Pub & Nightlife
Peternakan Ballindrum 9
Tambah menyang favorit

Peternakan Ballindrum

B & B sing menang penghargaan dumunung ing wilayah kaendahan ing peternakan sing makarya.

Athy

Bed & Breakfast
1
Tambah menyang favorit

Studio Seni Ballymore Eustace

Dikelola dening Artis lokal Fiona Barrett, Ballymore Eustace Art Studio dumunung ing njaba desa Ballymore Eustace ing County Kildare. Diubengi sawah, satwa lan pitik warga […]

Athy

Seni & Budaya
Cara Barrow 3
Tambah menyang favorit

Cara Barrow

Rasakake mlaku-mlaku ing wayah awan, plancongan utawa malah preinan seminggu ngaso njelajah kali sing paling apik ing Irlandia, kanthi minat ing saben towpath sing umure 200 taun iki.

Athy

Warisan & Sejarah
Pondok Belan 2
Tambah menyang favorit

Pondok Belan

Akomodasi mandhiri kanthi nyaman ing halaman sing wis dibalekake, bagean saka Estate House Belan sing misuwur lan apik.

Athy

Bed & Breakfast
Peternakan Blackrath 8
Tambah menyang favorit

Peternakan Blackrath

Akomodasi Tempat Tidur dan Sarapan Tradisional ing wilayah desa quaker Ballitore sing apik lan murni.

Athy

Bed & Breakfast
Omah Bray 1
Tambah menyang favorit

Omah Bray

Bray House minangka omah tani ing abad kaping 19 sing apik ing lahan pertanian sing subur ing Kildare, 1 jam perjalanan saka Dublin.

Athy

Bed & Breakfast
Roti & Bir Daging Sapi Guinness Casserole
Tambah menyang favorit

Roti & Bir

Restaurant adhedhasar ing 200 taun lawas tradisional Irish Pub, Moone High Cross Inn kanggo mulyo lan ngundang pengalaman pangan lan ngombe.

Athy

restoran
Omah lan Taman Burtown 9
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Burtown

Burtown House in Co. Kildare minangka omah Georgia wiwitan ing cedhak Athy, kanthi taman 10 hektar sing apik kanggo umum.

Athy

Outdoorsrestoran
Hotel Clanard Court 4
Tambah menyang favorit

Hotel Clanard Pengadilan

Hotel Bintang 4 kanthi akomodasi mewah, lokasi sing apik lan staf sing ramah lan ramah.

Athy

Hotels
Desa Kerajinan Bengkok 9
Tambah menyang favorit

Desa Kerajinan Bengkok

Permata sing didhelikake sing adol barang hadiah gawenan tangan saka tukang tembikar, seniman lan pengrajin. Kafe lan toko ing lokasi.

Athy

Seni & Budaya
Cara Penjelajah 6
Tambah menyang favorit

Cara Explorer - Jejak Warisan Shackleton

Spanning South County Kildare, temokake pirang-pirang situs sing ana gandhengane karo panjelajah kutub sing apik, Ernest Shackleton.

Athy

Warisan & Sejarah
Forest Farm Caravan & Camping Park 1
Tambah menyang favorit

Caravan & Perkemahan Farm Forest

Kambi kafilah lan taman berkemah sing ana ing peternakan kulawarga sing apik.

Athy

Pakaryan Dhiri
Omah Greese View 7
Tambah menyang favorit

Omah Greese View

Bed & Breakfast sing dibangun kanggo tujuan lanskap paling apik ing Irlandia.

Athy

Bed & Breakfast
Kastil Kilkea 7
Tambah menyang favorit

Kastil Kilkea

Akomodasi mewah ing salah sawijining istana paling tuwa ing Irlandia wiwit taun 1180.

Athy

Hotels
Golf Kastil Kilkea 5
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Kilkea

Kastil Kilkea minangka omah saka ora mung salah sawijining istana sing paling tuwa ing Irlandia nanging uga lapangan golf tingkat juara.

Athy

Petualangan & Kegiatan
Moate Lodge B & b 1
Tambah menyang favorit

B & B Moate Lodge

Moate Lodge Bed & Breakfast minangka omah tani Georgia umur 250 taun ing deso Kildare.

Athy

Bed & Breakfast
Mullaghreelan Woods
Tambah menyang favorit

Mullaghreelan Woods

Gandheng Kastil Kilkea, Mullaghreelan Wood minangka perkebunan alas sing apik banget sing menehi pengalaman alas sing unik kanggo para pengunjung.

Athy

Outdoors
Museum Shackleton Athy 2
Tambah menyang favorit

Museum Shackleton Athy

Museum nampilake pameran permanen ing donya sing ditrapake kanggo Ernest Shackleton, panjelajah kutub sing apik.

Athy

Warisan & Sejarah
Pungkasan
Tambah menyang favorit

Auld Shebeen

B & B Auld Shebeen Gastro Bar & Canalside dununge ing pinggir kanal ing Athy Co. Kildare. Wis dibukak ing Juli 2020 sawise […]

Athy

Pub & NightlifeBed & Breakfast