Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Aimsir 8
Tambah menyang favorit

Aimsir

Restoran bintang loro Michelin sing ngrayakake produk lokal, dipimpin dening Chef Jordan Bailey, mantan koki kepala ing Maaemo bintang 3 ing Oslo.

Celbridge

restoran
Udara 2
Tambah menyang favorit

Pusat Hiburan Airtastic Celbridge

Ing Airtastic Celbridge, seneng-seneng kabeh umur! Kegiatan kasebut kalebu 8 lorong sepuluh pin Bowling Alley, Lapangan Golf Mini Bertema Space anyar, Soft Play sing gedhe-gedhe […]

Celbridge

Pusat Desa Ardclough 1
Tambah menyang favorit

Pusat Desa Ardclough

Pusat Desa Ardclough nduweni 'Saka Malt to Vault' - pameran sing nyritakake Arthur Guinness.

Celbridge

Seni & Budaya
Cara Arthurs 11
Tambah menyang favorit

Cara Arthur

Guinness Storehouse bisa dadi omahé pucuk sing kondhang nanging luwih jero lan sampeyan bakal nemokake papan kelairané ana ing County Kildare.

Celbridge, Leixlip

Warisan & Sejarah
Omah Castletown 2
Tambah menyang favorit

Omah Castletown

Rasakake kamulyan ing Castletown House lan parklands, omah gedhong Palladian ing County Kildare.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Jejak Warisan Celbridge 1
Tambah menyang favorit

Jejak Warisan Celbridge

Temokake Celbridge lan Castletown House, kalebu crita menarik lan bangunan bersejarah sing nyambung karo macem-macem tokoh sing penting saka jaman biyen.

Celbridge

Warisan & Sejarah
Cliff ing Lyons 7
Tambah menyang favorit

Cliff ing Lyons

Hotel mewah sing duwe koleksi bangunan klambi mawar bersejarah sing ora biasa, kalebu pabrik lan bekas dara, ing deso Kildare.

Celbridge

Hotels
Cliff At Lyons, Pabrik Ngowahi Ukuran
Tambah menyang favorit

The Mill Restaurant & Teras

Masakan Irlandia klasik saka koki Sean Smith ing deso Kildare.

Celbridge

restoran