Ngupaya Negara Abbeyfield Farm 1
Tambah menyang favorit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pimpinan Irlandia ing buron luar negeri, nawakake Clay Pigeon Shooting, Range Air Rifle, Memanah lan Pusat Berkuda.

Klotan

Petualangan & Kegiatan
Manzors Village Inn 4
Tambah menyang favorit

Manzors Village Inn

Dumunung ing Clane, The Village Inn minangka bisnis lokal sing dikelola kulawarga kanthi kualitas apik lan layanan sing apik.

Klotan

Pub & Nightlife
Desa Liburan Robertstown 5
Tambah menyang favorit

Desa Liburan Robertstown

Robertstown Self Catering Cottages dununge ing Grand Canal, ing desa Robertstown, Naas sing tenang.

Klotan

Pakaryan Dhiri
Kildare Maze 7
Tambah menyang favorit

Kildare Maze

Labuh hedge paling gedhe ing Leinster minangka daya tarik sing apik banget sing ana ing sanjabane Sejahtera ing deso Kildare Utara.

Klotan

Petualangan & Kegiatan
Hotel Westgrove 1
Tambah menyang favorit

Hotel Westgrove

Ing pinggiran Clane Village, hotel iki nggabungake aksesibilitas kanthi rasa adoh saka kutha.

Klotan

Hotels