Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Ngupaya Negara Abbeyfield Farm 1
Tambah menyang favorit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pimpinan Irlandia ing buron luar negeri, nawakake Clay Pigeon Shooting, Range Air Rifle, Memanah lan Pusat Berkuda.

Klotan

Petualangan & Kegiatan
Omah & Taman Coolcarrigan 3
Tambah menyang favorit

Omah & Taman Coolcarrigan

Coolcarrigan minangka oasis sing didhelikake kanthi taman 15 hektar sing apik lan kebak wit lan kembang sing langka lan ora biasa.

Klotan

Outdoors
Manzors Village Inn 4
Tambah menyang favorit

Manzors Village Inn

Dumunung ing Clane, The Village Inn minangka bisnis lokal sing dikelola kulawarga kanthi kualitas apik lan layanan sing apik.

Klotan

Pub & Nightlife
Desa Liburan Robertstown 5
Tambah menyang favorit

Desa Liburan Robertstown

Robertstown Self Catering Cottages dununge ing Grand Canal, ing desa Robertstown, Naas sing tenang.

Klotan

Pakaryan Dhiri
Kildare Maze 7
Tambah menyang favorit

Kildare Maze

Labuh hedge paling gedhe ing Leinster minangka daya tarik sing apik banget sing ana ing sanjabane Sejahtera ing deso Kildare Utara.

Klotan

Petualangan & Kegiatan
Hotel Westgrove 1
Tambah menyang favorit

Hotel Westgrove

Ing pinggiran Clane Village, hotel iki nggabungake aksesibilitas kanthi rasa adoh saka kutha.

Klotan

Hotels