Arsip Clane - IntoKildare
Ngupaya Negara Abbeyfield Farm 1
Tambah menyang favorit

Abbeyfield Farm Country Pursuits

Pimpinan Irlandia ing buron luar negeri, nawakake Clay Pigeon Shooting, Range Air Rifle, Memanah lan Pusat Berkuda.

Klotan

Petualangan & Kegiatan
Manzors Village Inn 4
Tambah menyang favorit

Manzors Village Inn

Dumunung ing Clane, The Village Inn minangka bisnis lokal sing dikelola kulawarga kanthi kualitas apik lan layanan sing apik.

Klotan

Pub & Nightlife
Desa Liburan Robertstown 5
Tambah menyang favorit

Desa Liburan Robertstown

Robertstown Self Catering Cottages dununge ing Grand Canal, ing desa Robertstown, Naas sing tenang.

Klotan

Penginapan Self Catering
Kildare Maze 7
Tambah menyang favorit

Kildare Maze

Labuh hedge paling gedhe ing Leinster minangka daya tarik sing apik banget sing ana ing sanjabane Sejahtera ing deso Kildare Utara.

Klotan

Outdoors
Rsz A Drone Gambar Eksterior Dhuwur Res
Tambah menyang favorit

Hotel Westgrove

Dumunung ing desa Clane County Kildare, Hotel Westgrove mung 10 menit saka M4 lan Maynooth lan saiki luwih gampang tekan M7 liwat Junction 9A anyar, sing ngliwati Sallins lan nggawe perjalanan menyang hotel dadi luwih gampang. luwih trep.

Klotan

Hotels in Kildare