Ikon Notifikasi

Nganyari Covid-19

Amarga ana watesan Covid-19, pirang-pirang acara lan kegiyatan ing Kildare bisa uga ditundha utawa dibatalake lan akeh bisnis lan papan bisa ditutup sementara. Disaranake sampeyan mriksa karo bisnis lan / utawa papan sing relevan kanggo nganyari paling anyar.

Bog saka Allen 4
Tambah menyang favorit

Bog saka Pusat Alam Allen

Salah sawijining obyek wisata alam ing Co Kildare sing ngrayakake keajaiban lan kaendahan lahan gambut Irlandia lan satwa liar kasebut.

Kildare

Warisan & Sejarah
Castleview Farm B & b 3
Tambah menyang favorit

Castleview Farm B & B

Mung sak jam saka Dublin, Castleview Farm B & B minangka rasa nyata ing peternakan susu Irlandia ing jantung County Kildare.

Kildare

Bed & Breakfast
Omah Cloncarlin 3
Tambah menyang favorit

Omah Cloncarlin

Tempat tidur lan sarapan sing wiyar ing kebon kerja 180 hektar kanthi pemandangan pedesaan sing luar biasa.

Kildare

Bed & Breakfast
Benteng Api 2
Tambah menyang favorit

Firecastle

Firecastle minangka tukang dagang, panganan sing enak, toko roti lan kafe sing ana sekolah masak lan 10 kamar tidur tamu.

Kildare

BlanjaKafeHotels
Gordon Bennett 5
Tambah menyang favorit

Rute Gordon Bennett

Mesthine kanggo para penggemar mobil klasik lan pengendara motor saben dinane, Rute Gordon Bennett bakal nggawa sampeyan lelungan bersejarah liwat kutha-kutha lan desa-desa ing Kildare sing apik.

Kildare

Warisan & Sejarah
Hartes saka Kildare 2
Tambah menyang favorit

Hartes saka Kildare

Gastropub pemenang penghargaan sing nyedhiyakake masakan Irlandia, bir artisan, lan steak sing dimasak ing watu panas.

Kildare

restoran
Stud & Taman Nasional Irlandia 9
Tambah menyang favorit

Stud Nasional Irlandia & Taman Jepang

Farm stud makarya sing dadi papan kanggo Taman Jepang sing misuwur, Taman St Fiachra lan Legenda Living.

Kildare

Outdoors
Taman Jepang Kildare
Tambah menyang favorit

Taman Jepang

Jelajahi Taman Jepang sing misuwur ing donya ing Studi Nasional Irlandia.

Kildare

Outdoors
J14 1 2
Tambah menyang favorit

Persimpangan 14 Mayfield

Stasiun layanan motorway dununge ing M7 ing Monasterevin, titik sing mandeg ing perjalanan sampeyan.

Kildare

Kafe
Legenda Derby 1
Tambah menyang favorit

Kildare Derby Legenda Trail

Mlaku ing perjalanan 'Derby' liwat 12 dawa, ngetutake legenda balapan jaran sadurunge Irlandia, Derby Irlandia.

Kildare

Outdoors
Panganan Kildare Farm 4
Tambah menyang favorit

Kildare Farm Farms Open Farm & Shop

Pengalaman pertanian terbuka sing ramah kulawarga, ing endi sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem kewan tani ing kahanan sing alami lan santai.

Kildare

OutdoorsKafe
Kildarehousehotel4
Tambah menyang favorit

Hotel Kildare House

Suasana sing apik saka Country House Hotel kanthi mupangat sing sampurna ing tengah kutha Kildare.

Kildare

Hotels
Jalur Monastik Kildare 4
Tambah menyang favorit

Jalur Monastik Kildare

Jelajahi biara-biara kuno County Kildare ing sekitar reruntuhan atmosfer, sawetara menara bunder sing paling apik ing Irlandia, salib dhuwur lan crita sejarah lan crita rakyat sing nyenengake.

Kildare

Warisan & Sejarah
Pusat Warisan Kutha Kildare 1
Tambah menyang favorit

Pusat Warisan Kutha Kildare

Pusat Warisan Kota Kildare nyritakake salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia liwat pameran multimedia sing nyenengake.

Kildare

Warisan & Sejarah
Jejak Warisan Kildare 2
Tambah menyang favorit

Jejak Warisan Kutha Kildare

Tur menyang salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia sing kalebu Situs Monastik St. Brigid, Kastil Norman, telung Abbeys abad pertengahan, Turf Club pertama Irlandia lan liya-liyane.

Kildare

Warisan & Sejarah
Desa Kildare 3
Tambah menyang favorit

Desa Kildare

Rasakake blanja ruangan terbuka mewah ing Desa Kildare, lengkap karo 100 butik sing ngirit akeh banget.

Kildare

BlanjaKafe
Kilinthomas 4
Tambah menyang favorit

Kayu Killinthomas

Mung jarak cedhak njaba Desa Rathangan ana salah sawijining rahasia ing Irlandia sing paling dijaga!

Kildare

Outdoors
Legenda Kildare 6
Tambah menyang favorit

Legenda Kildare

Pengalaman Realitas Virtual ngeterake sampeyan ing wektu kepungkur kanthi lelungan emosional lan gaib ing salah sawijining kutha paling tuwa ing Irlandia.

Kildare

Warisan & Sejarah
Lily Lan Liar 3
Tambah menyang favorit

Lily & Wild

Lily & Wild minangka mitra sampurna kanggo menu lokal lan musiman sing nyenengake kanthi layanan katering profesional sing ora ana tandhingane.

Kildare

Produser
Warisan Lullymore Lan
Tambah menyang favorit

Taman Warisan & Penemuan Lullymore

Campuran warisan unik, mlaku-mlaku ing alas, keanekaragaman hayati, lahan gambut, kebon sing apik, lelungan sepur, pet pet, desa peri lan liya-liyane.

Kildare

Petualangan & Kegiatan
Monasterevin 5
Tambah menyang favorit

Kutha Rapi Monasterevin

Kutha Monasterevin Tidy minangka salah sawijining komunitas lokal ing kutha cilik ing Kildare sing nuduhake katresnan sing luar biasa kanggo kabupaten.

Kildare

Outdoors
Moore Abbey Woods 3
Tambah menyang favorit

Kayu Abbey Moore

Hutan campuran kanthi pilihan rute lumampah ing situs biara abad kaping 5 sing diadegake dening St Evin lan kurang saka 1km saka Monasterevin.

Kildare

Outdoors
Race
Tambah menyang favorit

Akademi Balap Irlandia

Akademi pelatihan nasional kanggo industri olahraga jaran Irlandia sing nyedhiyakake kursus kanggo jockey, staf stabil, pelatih balap kuda, peternak lan liya-liyane sing melu sektor utami.

Kildare

Kildare Berkuda
Petualangan Redhills Agustus 2020 1
Tambah menyang favorit

Petualangan Redhills

Tempat unik iki nawakake paket lengkap kanggo para penggemar game pertempuran kanthi kegiyatan adrenalin sing nyenengake.

Kildare

Petualangan & Kegiatan