Arkle Bar & Restaurant 8
Tambah menyang favorit

Arkle Bar

Bar lan restoran sing apik ing taun 1920an sing apik, nawakake macem-macem pengalaman kuliner.

Maynooth

Pub & Nightlife
Istana Barberstown 1
Tambah menyang favorit

Kastil Barberstown

Kastil Barberstown minangka hotel omah bintang papat lan kastil abad kaping 13 sing bersejarah, mung 30 menit saka Kutha Dublin.

Maynooth

Hotels
Omah Karton 15
Tambah menyang favorit

Carton House, Hotel sing dikelola Fairmont

Dumunung mung rong puluh lima menit saka Dublin ing taman taman pribadi 1,100 hektar, Carton House minangka resor mewah sing sejarah lan kemegahan wis ana.

Maynooth

Hotels
Karton House Golf 2
Tambah menyang favorit

Karton House Golf

Dumunung ing Maynooth, Carton House Golf nawakake rong lapangan golf juara, Montgomerie Links Golf Course lan O'Meara Parkland Golf Course.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Pet Peternakan Clonfert 9
Tambah menyang favorit

Pet Pet Clonfert

Dina sing diisi kanthi nyenengake kanggo kulawarga kanthi macem-macem kegiyatan kalebu tur sing dipandu lan plancongan pertanian sing apik.

Maynooth

Outdoors
Donya 3
Tambah menyang favorit

Taman Hutan Donadea

Donadea nawakake macem-macem mlaku-mlaku kanggo kabeh level pengalaman, wiwit mlaku-mlaku sajrone 30 menit ing sekitar tlaga nganti dalan 6km sing nggawa sampeyan ngubengi taman!

Maynooth

Outdoors
Hotel Glenroyal 5
Tambah menyang favorit

Hotel Glenroyal

Hotel bintang 4 kanthi kolam renang lan fasilitas santai, uga kegiyatan bocah lan pilihan panedhaan sing apik.

Maynooth

Hotels
Kathleens Kithcen
Tambah menyang favorit

Kathleen's Kitchen

Kathleen's Kitchen in Carton House dumunung ing pawon abdi lawas. Setelan iki nahan akeh fitur asli kalebu kompor wesi sing amba ing taun 1700-an. Iki minangka […]

Maynooth

restoran
Ensuite Biasa Kampus Maynooth
Tambah menyang favorit

Kampus Maynooth & Penginapan Konferensi

Akomodasi bermutu kanthi alesan bersejarah ing kutha universitas Maynooth. Cocog kanggo njelajah Royal Canal Greenway.

Maynooth

Pakaryan Dhiri
Istana Maynooth 2
Tambah menyang favorit

Kastil Maynooth

Ngadeg ing ngarsane Universitas Maynooth, karusakan ing abad kaping 12, dadi benteng lan papan dununge utama Earl of Kildare.

Maynooth

Warisan & Sejarah
8. Golf Moyvalley
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Moyvalley

Dirancang dening Darren Clarke, Moyvalley Golf Club minangka papan kanggo 72 kursus sing cocog kanggo kabeh level golf.

Maynooth

Outdoors
Moyvalley Hotel & Resort Golf 7
Tambah menyang favorit

Moyvalley Hotel & Resor Golf

Resor golf mewah sing ana ing bangunan modern, omah gedhong abad kaping-19 lan lampiran pondok.

Maynooth

Hotels
Cara Keluwen Nasional 3
Tambah menyang favorit

Cara Keluwen Nasional

Jejak mlaku-mlaku 167km ngetutake jejak 1,490 penyewa sing dipeksa hijrah saka Strokestown, ngliwati County Kildare ing Kilcock, Maynooth lan Leixlip.

Maynooth

Outdoors
Royal Canal Greenway 2
Tambah menyang favorit

Royal Canal Greenway

Greenway paling dawa ing Irlandia nganti 130km liwat Irlandia Kuno Irlandia lan Heartland Hidden Heartland. Siji jalur, panemuan tanpa wates.

Maynooth

Warisan & Sejarah
11. Warung Pasar Shoda
Tambah menyang favorit

Kafe Pasar Shoda

Panganan sehat sing apik kanthi corak unik sing dikawinake kanthi layanan semangat lan pribadi.

Maynooth

Kafe
Istana Barberstown 4
Tambah menyang favorit

Barton Rooms Restaurant

Barton Rooms Restaurant ing Barberstown Castle infuses saiki status arsitektur unik saka Barberstown Castle karo unsur sajarah bangunan utama. Jeneng restoran kasebut asale saka […]

Maynooth

restoran
Karton House Golf 10
Tambah menyang favorit

Gedung Angkot

Stylish nanging anteng lan canggih, The Carriage House nggabungke atmosfer inn mulyo, anget sambutan Irish asli lan gaya effortless saka papan patemon modern. […]

Maynooth

Zl2a3280
Tambah menyang favorit

Enclosure ing Arkle

Enclosure ing Arkle fokus ing kecanggihan kanthi corak kontemporer. Menu kasebut bakal nggawa sampeyan lelungan kuliner sing nuduhake bakat Chef Kepala Eksekutif, Bernard McGuane lan [...]

Maynooth

restoran
Bar Taman
Tambah menyang favorit

Bar Taman

Kas lan unwind ing Garden Bar ing Barberstown Castle. Seneng sawetara koktail éca nalika madhep Kebon ekstensif lan wit Willow Weeping misuwur. Bar Taman minangka […]

Maynooth

restoran
Hotel Kildare Ing
Tambah menyang favorit

Klub K

K Club minangka resor negara sing apik gayane, kanthi landhesan ing perhotelan sekolah lawas ing Irlandia kanthi santai lan santai.

Maynooth

Hotels
Tambah menyang favorit

Lapangan Golf Palmer - Klub K

5 Star K Club Hotel & Golf Resort minangka salah sawijining hotel golf paling apik ing Irlandia kanthi salah sawijining lapangan golf paling apik ing Irlandia, sing dirancang dening salah sawijining pemain hebat ing sejarah olahraga, Arnold Palmer.

Maynooth

Petualangan & Kegiatan
Kamar Teh Victoria 3
Tambah menyang favorit

Kamar Teh Victoria

Panganan lan kue sing bermutu ing papan unik bangunan pertanian watu abad kaping 18.

Maynooth

Kafe